Griffe Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ktorys fajny parking i jazda, moze gorny poziom Olimpu - tylko termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 6 Lipiec ? taka sobota po pracy przykladowo o 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thrashy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wstępnie też się pisze choć z uwagi na terenówki na uczelni nie mogę być pewien czy się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 to organizujemy sie wstepnie na 6 czy 7? tak godzinka mysle 19 olimp ostatnie pietro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 btw. proponuję w jakąś sobotę z rana/wieczora Co do miejscówki to może zalew lub parking Leclerc na Zana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 xMarcin95x, z rana pewnie nie koniecznie polowie sie spodoba ale wieczorek nad zalewem tez jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 może 6.07 g.18 Parking Zalewu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ok tylko cos malo nas narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Będę wracał z Gdańska 6, więc może podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 I znów nastała straszna cisza w Lubelskim , po 16 stronach tematu w końcu powinno dojść do spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ja również melduję się na sobotnim spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Zalew ma kilka stron i parkingow. Moze jednak gora Olimu, chociaz najfajniej badzie na parkingu nad "Lidlem" na Czechowie kolo kosciola KORONA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 najfajniej badzie na parkingu nad "Lidlem" na Czechowie kolo kosciola KORONA. Zgadzam się. Bardzo dobre miejsce na spotkanie Parking zawsze pusty, dużo miejsca. Fajnie tam wychodzą zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Okop, zatem godzina 19 - najblizsza sobota - lista: 1. Griffe 2. 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 lepiej motywujcie wiecej ludzi jestem jak najbardziej za jesli chodzi o parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 To sie na liste wpisz ja zalatwie dwoch lub trzech userow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 1. Griffe 2. norbertoo 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 1. Griffe 2. norbertoo 3. GrzesiekLu 4. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 niespodziewany wyjazd 5-7.07 więc ja odpadam Może na następny spot wpadnę - jeśli wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Nooo dobra, podjadę, hehe 1. Griffe 2. norbertoo 3. GrzesiekLu 4. borowa 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Zapowiada się tłoczny spot Oby tylko miejsc na parkingu wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Norbi przechero... Jak bedzie ladnie wpadne cabrioletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja również Powinieniem się pojawić 1. Griffe 2. norbertoo 3. GrzesiekLu 4. borowa 5. Big Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blajar Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 cześć wszystkim u mnie soboty odpadają, szczególnie wieczorem pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi