Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
theOne, może więcej osób by chciało, zamówienie kilku sztuk więcej i można przesyłkę podzielić, zawsze to mniejszy koszt, co o tym myślisz?

Jestem za, brałbym :-]

Opublikowano

obecnie mieszkam w Anglii, za mies/dwa będę wracał do PL, niestety nie autem, więc nie wiem sam jak to przetransportuje, ale tak czy siak możecie się tu umówić chyba i zakupić zbiorowo :)

• 1 miesiąc temu...
  • Moderator
Opublikowano
I jeszcze dochodzi przesyłka. Pytałem raczej z ciekawości ;)

Alliexpres jest spoko. Zamawialem juz co nieco. Ale akurat grit guard z wysylka paczkomat to jakies 37 zloty - teoretycznie jest na miejscu.

Z alli najlepiej zamowic 10-20 sztuk a potem sprzedawac na forum ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem sobie GG wg "przepisu" jqb i powiem, że bardzo dobry patent:) W sumie za kilkanaście zeta można mieć wiadro z przykrywką i GG :D Wiadomo, że nie jest to pełna profeska, ale w domowych warunkach to i tak spełnia całkowicie swoje zadanie :kox:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Analyzator gdzie znaleźć taki materiał?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kratka do trawników. Znajdziesz wszędzie w budowalnych marketach czy tam innych ogrodniczych sklepach. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam i ja!
Kratka do malowania i większa prostokątna doniczka. Jednak musiałem obciążyć kawałkiem metalu żeby GG nie unosił się do góry. Jak najbardziej spełnia swoje zadanie.
Cena 2x 2 zł kratka + 8 zł doniczka = 2GGreceived_2054406564633655.jpeg

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z alli są spoko zamawialiśmy jakiś czas temu i nie odbiegają wyglądem czy jakością od tych dostępnych w sklepach detailingowych

• Lubię to 1
Opublikowano

Te z Alliexpress to pod jakie wiadra podchodzą? Takie z Castoramy czy jakieś inne? Ma ktoś jakieś foty jak to siedzi w wiadrze?