cayman9 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 oj tam oj tam Panowie ja kubeczki wezmę szykuje się fajna impreza (będę mógł pomęczyć bardziej doświadczonych ludzi) a przede wszystkim mam nadzieję na ciąg dalszy spotów i poszerzenie grona znajomych o
Sucre Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Dokładnie, fajnie będzie w jednym miejscu spotkać kilka miłośników pucowania, z moich znajomych wszyscy dziwnie na mnie patrzą jak z pędzelkiem chodzę przy samochodzie
miHoo79 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Z przyczyn niezaleznych ode mnie ( moja mama miala wczoraj operacje) nie bedzie mnie jutro, takze jakby ktos chcial wskoczyc na moje miejsce to nie ma sprawy.. Cieszylem sie na ten spot.... sytuacja wymaga jednak zebym pozostal na miejscu.... Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie Mam nadzieje ze wrzucicie fotki ze spotkania...
Marek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Michał. Trzymaj się i ukłony od wszystkich dla Mamy. PROGNOZA POGODY przedstawia się dobrze. Tak więc ustalenia nie zmieniają sie. Rotacyjna jest na miejscu ale jak ktoś przywiezie kolejną - nie zaszkodzi. Jeśli ktoś ma kilkulitrwego KWAZARA albo podobny rozpylacz to się przyda. Do prac na swoich autach proponuje przywieźć swoje mikrofibry. Tego nigdy za dużo
SzaKal Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Marek, Ja rano pojadę na chwilkę do siebie na myjkę i odrazu (koło 10) wyjeżdzam do was
pinio Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Potwierdzam przybycie. Chciałem przyjechać na 14 ale jak ma być pokaz to przyjadę na 10 (będzie ktoś z rana??).
PIOTREK77 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pinio, ja z żonka będę rano jechać możemy razem tylko o której i gdzie się spotkamy we Wro
patol Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Po 10 jestem na Bielanach, więc myślę, że na 11 zajadę. Ja mam Kwazara z końcówką pieniącą... szału ona nie robi ale swoje zadanie jakoś spełnia, więc jak ktoś chce zobaczyć to mogę zabrać
Marek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Patyk weż kwazara Możecie przyjeżdżać o 11 Będzie więcej czasu na próby. Do chwili zwolnienia stanowisk na myjni (ok godz.13) można popracować na zewnątrz.
pinio Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pinio, ja z żonka będę rano jechać możemy razem tylko o której i gdzie się spotkamy we Wro Chętnie. Ruszam ze Stabłowic. Może magnolia. (nie wiem gdzie ci pasuję).
PIOTREK77 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pinio, napisalem Ci na gg
krzychu147 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ok, czyli co mamy zjawiać się tak około 11 godziny?
pinio Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Kupiłem komplet (kubki tacki noże i widelce) zostało mi jeszcze 9 kompletów. Jak to na forum decyduje kolejność oddam za free. Aha nie wiem jak wygląda komplet bo jest jeszcze zapakowany.
Marek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Można o 11 lub w okolicy
cayman9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 a gdzie i o której spotkanie przy magnolii? mam rzut beretem to by się grupowo pojechało
pinio Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 cayman9, o 10 w koronie koło myjni z Piotrkiem się umówiłem ale jak chcesz to możemy po 9 na magnolii a potem do korony.
cayman9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja się dostosuję jak wam pasuje
duniek Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja niestety odpadam, moze uda sie nastepnym razem.
patol Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Dobra... ja wyciągam kiełbasy z lodówki i jadę Auto brudne jak nigdy... ale jak to staropolskie przysłowie mówi: "gdzie do lasu z drewnem"
cayman9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja niestety odpadam, moze uda sie nastepnym razem. żałuj było fajnie auta wracały w stanie zdatnym do użycia wstępne ustalenia co do kolejnego spotu to koniec czerwca a dokładny termin wyjdzie w praniu (no chyba że Marek więcej nie wpuści nas na ogród i do firmy za wyrządzone przez nas spustoszenia w arsenale )
pinio Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Byłem (od 11 do 18) i Marek wielki szacun za zorganizowanie imprezy. Firma świetnie wyposażona (park maszynowy jak i chemia) a przede wszystkim czysto. Pozytywnie zaskoczyła mnie pełna torbą zakupów za śmieszne pieniądze (ogromny rabat - chyba po kosztach). Dużym plusem jest zaplecze firmy gdzie można było sobie troszkę odpocząć (od nadmiaru wiadomości) przy grillu. Dzięki i pozdrawiam.
Sucre Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Było super, świetna miejscówka, bardzo macie tam fajnie to urządzone i wreszcie można było spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Marek dam jutro znać jak ten impregnat działa, chyba długo schnie bo nawet teraz jest wilgotne A i jestem bardzo zadowolony z glass cleanera, bardzo fajnie woda spływała i wycieraczki które już nadają się do wymiany nagle przestały mazać Aqua Wax bardzo fajnie kropelkuje
cayman9 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Było super, świetna miejscówka, bardzo macie tam fajnie to urządzone i wreszcie można było spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Marek dam jutro znać jak ten impregnat działa, chyba długo schnie bo nawet teraz jest wilgotne A i jestem bardzo zadowolony z glass cleanera, bardzo fajnie woda spływała i wycieraczki które już nadają się do wymiany nagle przestały mazać Aqua Wax bardzo fajnie kropelkuje tylko kropelkowanie mogliśmy sprawdzić jeszcze na miejscu ja po powrocie do domu wypróbowałem Custom Wheel Cleaner powiem szczerze że fajnie zadziałał na felgach w połączeniu z waszym pędzelkiem szybko i łatwo ściągnął zewnętrzny brud z felg (na dokładniejszą zabawę nie miałem czasu ) na dniach wezmę się za auto ojca i będę mógł coś więcej powiedzieć o nowych nabytkach
Morgan Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Ja niestety musialem o 14 by? w o?awie. Myslalem, ?e szybko zalatwie sprawe i do Was wroce ale niestety musialem jechac do Wroclawia zalezalo mi na potestowaniu jeszcze kilku produktow autoglym bo dla mnie to firma nieznana. No ale trudno-do Marka daleko nie mam wiec trzeba bedzie podjechac na jakies zakupy w tygodniu
patol Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 Ja tez zadowolony z zakupów i kropelkowanie miałem okazję przetestować podczas powrotu do domu. Fajnie urządzona myjnia i profesjonalne podejście macie do czyszczenia aut... nie ma lipy Z początku trochę niepewnie się czuliśmy, ale już po pierwszych testach "czernidła" do dywaników atmosfera się wyluzowała i było Już się kolejnego spotu doczekać nie mogę!
Rekomendowane odpowiedzi