Marek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co jesteście tacy delkatni? Przyeżdżacie i działamy. Naprawdę babki które były na I spocie to mistrzostwo świata. Bardzo proszę - bez krygownia sie czyli luz i swoboda. I proszę o jakieś propozycje programowe. KTO SIĘ NIE WYPOWIE -ODPADA (z konkursu o wiedzy o Autoglymie)
cayman9 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja niestety również się spóźnię (egzamin )
Marek Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zjeżdzamy od 11. Poczatkowo zajęcia na zewnatrz (jak ostatnio) Jka sie zwolnią pomieszczenia będzie iwęcej miejsca i możliwości.
Marek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Gril jest na stałe Ważne, żeby było coś na ruszt.
patol Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Panowie... mnie niestety nie będzie. Mam nadzieję, że po wakacjach od razu jakiś zlocik znów się odbędzie.
SzaKal Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przepraszam ale mam za dużo pracy, dziś zacząłem polerować mondeo i myślałem że dziś na wieczór skończę, no ale się przeliczyłem ... Do następnego spotkania...
Marek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przepraszam ale mam za dużo pracy, dziś zacząłem polerować mondeo i myślałem że dziś na wieczór skończę, no ale się przeliczyłem ... Do następnego spotkania... Dawaj go skończymy na SPOCIE Trudno Będzie nam smutno ale jkoś się pogodzimy Kyo może niech PRZYBYWA. Myslę, że będzie ciekawie.
yesfan Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Spotkanie się odbyło i ani jednego komentarza?
patol Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 No właśnie... ja już całą niedziele czekam a tu nic? Chwalcie się jak tam było i co porabialiście... co straciłem?
cayman9 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 No właśnie... ja już całą niedziele czekam a tu nic? Chwalcie się jak tam było i co porabialiście... co straciłem? przede wszystkim grilla i kilka testów
yesfan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Np. był test Z**** Destiny kontra Atlantique! Kto nie widział niech żałuje
native Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 raczej kto nie nakładał ....niech żałuje
cayman9 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 raczej kto nie nakładał ....niech żałuje ja nakładałem Atlantique i nie żałuję chociaż za taką cenę to zapach go dyskwalifikuje a tak w ogóle.... czy po kilku dniach poprawił się jego efekt na lakierze?
yesfan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 cayman9, hmmm, nie przyglądałem się dokładnie, no i nałożyliśmy to raczej dla zabawy, na nieprzygotowany optymalnie lakier, a do tego w pośpiechu.
cash Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 a do tego w pośpiechu. bez oddania czci i ukłonów w stronę kraju pochodzenia Z*****, długo nie poleży
cayman9 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 ale na lakierze czy bezczynnie w pudełku?
Marek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Przepraszam wszystkich za niedyspozycje w sobotę. (Tak jest jak w piatek konczy sie antybiotyki a w sobotę pije wzmocnione piwo) Mam nadzieje , że Łukasz spełnił Wasze oczekiwania. W każdym razie wszyscy wyjechali w czystych autach.
yesfan Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Było OK, ale martwiliśmy się, gdzie nasz przywódca!
cayman9 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 nie martw się... mam nadzieję że podczas kolejnego spota więcej vosób zaniemoże a co do atlantiqua.... przecież przed nim był kładziony cleaner zymola
Rekomendowane odpowiedzi