piotro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Dzięki chłopaki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Cześć, Czym nakładać politurę ? Jutro przystępuję do korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jaka mikrofibra do IPA ? jaka do cleanera ? jaka do wosku ? szkoda że Profi Polish się pokończyły bo już 2 pytań by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 koza, aplikatorem piankowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 szkoda że Profi Polish się pokończyły bo już 2 pytań by nie było Została jeszcze jedna sztuka. Są też już nowe - z szarym obszyciem i krzyżowym zszyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 FINISH KARE 303 PAD GLAZE maskuje lekkie swirle?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jakimś cudem, po cutting padzie i menzernie FG500 mam na błotniku placka wielkości 5mm na 5mm. Wygląda to jakby ktoś przejechał papierem ściernym.. Boję się to polerować dale.. Mam nadzieje że to nie przypalenie ? Pracowałem przy około 1200 obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 dawaj foto, prędzej obstawiałbym przebicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 takie coś się zrobiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 VuDoo, Właśnie błotnik był lakierowany i na drugim koncu zresztą widać kilka plamek pod klarem aro_77, Taka plamka, ale na padzie nie została baza a sama plamka nie jest gładka. Może tym c*wym bp gdzies przytarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Może tym c*wym BP gdzies przytarłem Jakbyś przytarł BP, to byś od razu widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bary110 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czy bilberry wheel cleaner ściągnie mi sealant FK 1000P z felg? Mocno się przybrudziły i nie wiem czy działać piana i pędzlem czy zaufać fioletowej sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Na początku spróbuj umyć felgi szamponem Jeśli felgi są nawoskowane to cały brud powinien zejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 SJake, No właśnie raz rzuciło mi maszyną ale możliwe że pasta to przykryła i nie było widać. Dopiero po IPA się załamałem. Jadę teraz uc na tricolorze bo nie chce przedobrzyć, a chociaż to wyrównać i bazy na aplikatorze nie widzę także jest może ratunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ostatnio odebrałem auto od lakiernika. Dziś przy porządkach przeraziłem się, co on zrobił z moim wnętrzem. Niestety najgorzej wygląda boczek drzwiowy w tylnych drzwiach, cały w plamki po farbie. Widać, iż część boczka przeleciał lakiernik jakimś rozpuszczalnikiem za wczasu, ponieważ są widoczne pociągnięcia szmaty. Ja próbowałem i APC, i benzyny ekstrakcyjnej, i Reno Flash, i rozpuszczalnika do skór GLD, niestety nic nie pomaga. Dalej są plamy i przetarcia. Nie wiem co teraz robić, wygląda to okropnie. Macie jakieś sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtra Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czy wie ktos czy jest gdzies indziej ten projekt http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... hp?t=43269 (oslawiona na forum Bora) lub wie jak odblokowac zdjecia z photobucket'a ? Bo zamist fotek wyskakuje mi ramka z napisalem "Look who's popular! This image exceeds bandwidth with too many views. Go pro and get unlimited." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poirot Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Xpert 60 Shine Enhancer (do usuwania kolistych rys i hologramów) gradacja bardzo drobna, dlaczego na miękkim padzie pozostawia po sobie rysy (czytaj jest więcej rys niż przed) a na średnio twardym wychodzi idealnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ostatnio odebrałem auto od lakiernika. Dziś przy porządkach przeraziłem się, co on zrobił z moim wnętrzem. Niestety najgorzej wygląda boczek drzwiowy w tylnych drzwiach, cały w plamki po farbie. Widać, iż część boczka przeleciał lakiernik jakimś rozpuszczalnikiem za wczasu, ponieważ są widoczne pociągnięcia szmaty. Ja próbowałem i APC, i benzyny ekstrakcyjnej, i Reno Flash, i rozpuszczalnika do skór GLD, niestety nic nie pomaga. Dalej są plamy i przetarcia. Nie wiem co teraz robić, wygląda to okropnie. Macie jakieś sposoby? staraj sie o zwrot kasy za uszkodzone elementy wnetrza od tego "lakiernika". Skoro nie chce mu sie zdjac/okleic to niech teraz płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Będę coś działał, jednak wydaje mi się, że będzie ciężko (brak jakichkolwiek dokumentów na naprawę auta u niego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 sprobowac warto swoją drogą niezłym trzeba byc #$@*!? zeby sie nie przyznac do naprawy samochodu Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Będę próbował. Zrobił w miarę dobrą robotę, ale do osłonięcia wnętrza nie chciało mu się przyłożyć, przez co mam teraz takie cyrki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 szkoda że Profi Polish się pokończyły bo już 2 pytań by nie było Została jeszcze jedna sztuka. Są też już nowe - z szarym obszyciem i krzyżowym zszyciem czyli takie same jak były do cleanera ? a z czerwonym też się pojawią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie pojawią się bo wszystkie bierze SwissVax Sorry za off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 maya, wpadnij kiedyś na halę, to sobie przetestuje szare mikrofibry, bo choć wyglądaja extra i są miękki,to przez brak zszycia są najbardziej irytującymi mf jakie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 maya, wpadnij kiedyś na halę, to sobie przetestuje szare mikrofibry, bo choć wyglądaja extra i są miękki,to przez brak zszycia są najbardziej irytującymi mf jakie znam.jak bede w wawie chetnie zajade, no właśnie ciezko kupic dobre mikrofibry, a jaka bys polecil ? [ Dodano: 18 Sierpień 2011, 08:43 ] VuDoo, Właśnie błotnik był lakierowany i na drugim koncu zresztą widać kilka plamek pod klarem aro_77, Taka plamka, ale na padzie nie została baza a sama plamka nie jest gładka. Może tym c*wym BP gdzies przytarłem to wygląda jak stara zaprawka lakiernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi