Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponowie pytanie

panowie mam 2 pytanka czy jest sent stosowania black hole selantu i dodo purpe haze i jeśli tak to jaki sealent polecacie dodam że zależy mi na max wet look szykuje auto pod na zlot auto audi a4 kolor czarny

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie wiem czy juz było ale i tak zapytam. Czy wosk Race Glaze 55 nadaje się do czarnego lakieru?? Ktoś używał na ciemnym? Jakie efekty??

Opublikowano
Czy wosk Race Glaze 55 nadaje się do czarnego lakieru??

Nadaje się. Dedykacja pod kolory jasne/ciemne to w większości przypadków czysty marketing.

Opublikowano

KarolDrg25, polecam sealant werkstatt. Acrylic Jett albo Acrylic Jett Trigger inna opcja to wosk Naviwax. Wszystko do kupienia u nas w sklepach będących partnerami forum.

Opublikowano

Werkstatt acrylic nie da Ci max week looku . Bardziej sprawdzi się tu coś naturalnego wspomaganego przez jakiś glaze.

• Moderator
Opublikowano

Jaki najlepszy srodek do czyszczenia zwyklej materialowej tapicerki ? Najlepiej w sprayu ?

pzdr.

Opublikowano

Domelos, nie wiem czy najlepszy ale ja osobiście jak pralem tapicerkę w tescia oldschoolowym Kadecie to Nap Low Foam świetnie sobie poradził.

Opublikowano

bobas, Twoje zdanie wynika z praktyki czy teorii? Werkstatt daje naprawdę efektowny wygląd, idealny na zlot, jest bardzo dobrym sealantem, a o to pytał KarolDrg25.

Oczywiście żeby postawić kropkę nad "i" można położyć wosk naturalny na Acrylica, próbowałem, efekt zacny.

Opublikowano

Domelos, testowałem zarówno Autobrite "FAB" jak i Nielsen Nap Low Foam i oba sobie świetnie poradziły z wyczyszczeniem tapicerki mimo braku odkurzacza piorącego.

Po prostu psikałem na tapicerkę, szorowałem miękką szczoteczką, a na koniec wycierałem mikrofibrą, którą płukałem w czystej wodzie i wykręcałem.

Opublikowano

Które pady kupic ABW kupic do mechanicznej korekty silverstorm przy użyciu UC? czy UC musze czymś wykonczyć typu neibieski korek 3M lub ssr1 ?

Opublikowano

Jak chcesz komplet to niebieski, żółty i czarny. SSR1 jest słabiutki ale do wykończenia przyjemnie się pracuje bo jest taki tłusty.

Opublikowano

ble, pady profilowane wytwarzają mniejsze tarcie i temperature = są mniej agresywne.

Opublikowano

hm

to myślę zakupić gładki cutting twardy abw biały

średni pomaranczowy wafel i do wykonczenia wafel?

Lakier na oplu

Opublikowano

Zamiast pomarańczowego proponuje żółty, wydaje mi się że jest troszkę miększy. Biały i niebieski podobne.

Opublikowano

Zastanawiam się, które pady będą lepsze do pracy z polerką DA:

takie czy takie?

Dodam, że do pracy będę używał past PB SSR oraz Megsa

Które wybrać i dlaczego? :)

Opublikowano

LC CCS sa zaprojektowane jak najbardziej do pracy z DA to na prawdę świetne gąbki, mam je i mogę z czystym sumieniem polecić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.