ANB Karol Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 ponowie pytanie panowie mam 2 pytanka czy jest sent stosowania black hole selantu i dodo purpe haze i jeśli tak to jaki sealent polecacie dodam że zależy mi na max wet look szykuje auto pod na zlot auto audi a4 kolor czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Nie wiem czy juz było ale i tak zapytam. Czy wosk Race Glaze 55 nadaje się do czarnego lakieru?? Ktoś używał na ciemnym? Jakie efekty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Czy wosk Race Glaze 55 nadaje się do czarnego lakieru?? Nadaje się. Dedykacja pod kolory jasne/ciemne to w większości przypadków czysty marketing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 KarolDrg25, polecam sealant werkstatt. Acrylic Jett albo Acrylic Jett Trigger inna opcja to wosk Naviwax. Wszystko do kupienia u nas w sklepach będących partnerami forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Werkstatt acrylic nie da Ci max week looku . Bardziej sprawdzi się tu coś naturalnego wspomaganego przez jakiś glaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jaki najlepszy srodek do czyszczenia zwyklej materialowej tapicerki ? Najlepiej w sprayu ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Domelos, może i być apc 1:10 ale czyszczenie bez prania to tylko wcieranie brudu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Domelos, nie wiem czy najlepszy ale ja osobiście jak pralem tapicerkę w tescia oldschoolowym Kadecie to Nap Low Foam świetnie sobie poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Lipca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzieki za info. pleace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 bobas, Twoje zdanie wynika z praktyki czy teorii? Werkstatt daje naprawdę efektowny wygląd, idealny na zlot, jest bardzo dobrym sealantem, a o to pytał KarolDrg25. Oczywiście żeby postawić kropkę nad "i" można położyć wosk naturalny na Acrylica, próbowałem, efekt zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Domelos, testowałem zarówno Autobrite "FAB" jak i Nielsen Nap Low Foam i oba sobie świetnie poradziły z wyczyszczeniem tapicerki mimo braku odkurzacza piorącego. Po prostu psikałem na tapicerkę, szorowałem miękką szczoteczką, a na koniec wycierałem mikrofibrą, którą płukałem w czystej wodzie i wykręcałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Które pady kupic ABW kupic do mechanicznej korekty silverstorm przy użyciu UC? czy UC musze czymś wykonczyć typu neibieski korek 3M lub ssr1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Jak chcesz komplet to niebieski, żółty i czarny. SSR1 jest słabiutki ale do wykończenia przyjemnie się pracuje bo jest taki tłusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 do wykończenia po UC, ponoć najlepiej się nadaje SwirlX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a czym się rożnia pady gladkie od waflowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ble, pady profilowane wytwarzają mniejsze tarcie i temperature = są mniej agresywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 hm to myślę zakupić gładki cutting twardy abw biały średni pomaranczowy wafel i do wykonczenia wafel? Lakier na oplu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 ble, może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zamiast pomarańczowego proponuje żółty, wydaje mi się że jest troszkę miększy. Biały i niebieski podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Eurow-Luxury-Micr ... 4cf83c6da8 czy te mikrofibry się nadają do czegoś ? czy szkoda kasy i lepiej kupić kilka eurow shag po dychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Zastanawiam się, które pady będą lepsze do pracy z polerką DA: takie czy takie? Dodam, że do pracy będę używał past PB SSR oraz Megsa Które wybrać i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 LC CCS sa zaprojektowane jak najbardziej do pracy z DA to na prawdę świetne gąbki, mam je i mogę z czystym sumieniem polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 co do za urządzenie w 46 sekundzie ??? http://www.youtube.com/profile?user=Sie ... 0mHZFgt9A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobelOCP Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 SzaKal, masz tam w linku Urządzenie to wiertarka a końcówka to Drill Brush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 http://cgi.ebay.com/Rotary-Drill-Brush- ... 33666ad7e5 http://cgi.ebay.com/Rotary-Drill-Brush- ... 33684bda3b do tego wiertara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi