MyszaKr Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 wiadomo, felgi już będą umyte, chodzi o usunięcie tych punktowych zanieczyszczeń z którym nawet glinka ma problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 3 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeśli chcesz usunąć zanieczyszczenia z którymi glinka ma problemy, to prędzej sięgnąłbym po mocny kwas niż po IronX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 którego pada cutting bardziej polecacie, Flexipads czy LC? Chodzi mi głównie o ścieralność i trwałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Co powiecie na temat aktywnej piany z tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 yukon, u mnie po jakichś 80h pracy i 4 praniach w pralce biały Flexipads nie nosi żadnych śladów uszkodzeń, rzep się nie odkleja ani nic, jak chcesz moge zrobić zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afi Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pytanie bardziej budowlane - czy można dać pigmentu do wapna, którym później będę malował ściany? Bo ogólnie cały garaż mam już maźnięty na biało, ale jedną ścianę chce pomalować w stylu "czarna du... u czarnego murzyna", i nie wiem, czy da radę to zrobić wapnem czy też muszę kupić dodatkowo jakąś emalię... Ktoś, coś... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jesli sciany masz bielone wapnem to przed emulsja musialbyś je wydrapac bo wszytsko odejdzie, kup pigment dodaj do wapna i pomaluj mały kawałek na probe, zobaczysz co sie bedzie działo, a nic sie nie powinno dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 który z wosków lepszy będzie do srebrnego lakieru Collinite 476s czy Collinite 915 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 kompletuje mój pierwszy zestaw, ze względów finansowych partiami, BP na pewno będzię 125x25 ale pytanie o gąbki - każdy sklep oferuje coś innego, karbowane, perforowane, płaskie. Posiadam Honde Accord 1999r. swirlli miliony, ale niestety z tego co sie dowiedziałem to miękki lakier. W jakie gąbki pod talerz oporowy powinienem się zaopatrzyć, jakie będę w miare tanie, a jakie będą miały dobry stosunek jakość do ceny?? Czy najlepsze tu będą Flexipads płaskie?? (czytałem że są bardziej agresywne od tych karbowanych)?? Z góry dziękuję za odpowiedź. [ Dodano: 3 Lipiec 2011, 18:47 ] doczytałem jeszcze o padach ABW, podobno mają dobry stosunek jakości do ceny, ale ponownie pojawia się pytanie płaski czy karbowany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pytanie odnośnie QD- który ma najlepsze właściwości antystatyczne i redukuje brudzenie się samochodu? Jeden na pewno będzie stosowany na Lusso Oro, drugi na jakimś sealancie. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 który z wosków lepszy będzie do srebrnego lakieru Collinite 476s czy Collinite 915 Bez znaczenia, i tak nie zobaczysz różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wziąłem karchera K2.120 + pianownica z regulacją Zalałem pianą kenoteka i nijak auta tym nie umyłem ... Zszedł tylko grubszy brud ale cały czas jest tk jakby ukurzony ... Efekt podobny jak tutaj: Czy myjka jest niezbędna do mycia autka ? Zachować ją i szukać pianownicy czy oddać i myć ręcznie ? Już zgłupiałem ale ta myjka nawet nie muska tego brudu ... Arczi, a sądziłeś że jak popryskasz auto pod ciśnieniem to wystarczy? Za dużo Mango oglądasz. Myjka się przydaje właśnie po to by ten grubszy brud spłukać, potem bierzesz 2 wiadra z porządnym szamponem i rękawice i robisz to co należy, myjesz auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi89 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wziąłem karchera K2.120 + pianownica z regulacją Zalałem pianą kenoteka i nijak auta tym nie umyłem ... Zszedł tylko grubszy brud ale cały czas jest tk jakby ukurzony ... Efekt podobny jak tutaj: Czy myjka jest niezbędna do mycia autka ? Zachować ją i szukać pianownicy czy oddać i myć ręcznie ? Już zgłupiałem ale ta myjka nawet nie muska tego brudu ... Arczi, a sądziłeś że jak popryskasz auto pod ciśnieniem to wystarczy? Za dużo Mango oglądasz. Myjka się przydaje właśnie po to by ten grubszy brud spłukać, potem bierzesz 2 wiadra z porządnym szamponem i rękawice i robisz to co należy, myjesz auto. Dzięki Czytam teraz sporo rozmawiam z innymi użytkownikami i już przestałęm już śnić Ale fakt faktem moje pierwsze wyobrażenie było właśnie takie : piana i autko lśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 panowie mam 2 pytanka czy jest sent stosowania black hole selantu i dodo purpe haze i jeśli tak to jaki sealent polecacie dodam że zależy mi na max wet look szykuje auto pod na zlot auto audi a4 kolor czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jak przelece panel papierem wodnym 2500 to następnie np FC+ czy np odrazu pastą wykańczającą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 zależy jak duże hologramy porobisz ale pasta wykończeniowa powinna sobie z tym poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docent114 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 który z wosków lepszy będzie do srebrnego lakieru Collinite 476s czy Collinite 915 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... viewresult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ma ktoś z 3miasta może zapach CG STRIPPER SCENT? Powąchałbym chętnie przed ewentualnym zakupem. PW jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kubz jak dla mnie pachnie dobrą 16-latką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq8shq Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Kubz jak dla mnie pachnie dobrą 16-latką teskt miesiaca normalnie sie poplakalem imho ten tekst powinien zawitac jako oficjalny opis produktu (lepiej oddac slowami tego zapachu nie mozna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Używał ktoś preparatu "Atas Resinol - Usuwa żywicę z lakieru"? Mam na lakierze pełno takich kropek żywicy z drzew. Glinka żółta ValetPro nawet tego nie ruszyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Słyszeliście może o takim czymś jak Zirconite ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Używał ktoś preparatu "Atas Resinol - Usuwa żywicę z lakieru"? Mam na lakierze pełno takich kropek żywicy z drzew. Glinka żółta ValetPro nawet tego nie ruszyła... Ja używałem i mam jeszcze ten spray, kupiłem z 5 lat temu jak mi zostały olbrzymie placki żywicy na tylnej klapie gdy stałem pod drzewem. Bardzo ładnie sobie poradził ale jest bardzo mocny i trzeba zaraz umyć element szamponem i czymś zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 damianTDCi, Też potwierdzam co napisał aro_77, Atas Resinol jest skuteczny ale bardzo silny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi