patol Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 yyyy... to jest to samo... pełna nazwa to POORBOYS WORLD, ale często "World" się pomija bo i tak wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak jest różnica między Poor Boy's World SSR 1 a Poorboy's SSR 1? przecież to jest jedna i ta sama pasta wykańczająca może konsystencją, bo na pewno różnią się ceną i butelką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marqs05 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak jest różnica między Poor Boy's World SSR 1 a Poorboy's SSR 1? przecież to jest jedna i ta sama pasta wykańczająca może konsystencją, bo na pewno różnią się ceną i butelką? różnią się tym, że jedna z nich nie jest w oryginalnej butelce, tylko przelewana przez mrcleaner do butelki 400ml (oryginalna butelka ma 473 ml) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Bo ta tańsza jest rozlewana z dużych opakowań do dyspenserów. Jeśli chcesz te paste to nie ma sie nad czym zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 marqs05, aro_77, dzięki bo już myślałem ze coś ze mną jest nie tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 jaka paste polecacie dla amatora na pierwszy raz na DA? samochod to vectra czarna perla, w dobrym stanie tylko sporo swirli myslalem o menzernie SF4000 na czarnym padzie flexipad, boje sie przetrzec/spalic lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Na jakim DA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 pewnie silverline, jak upoluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Silverline nie jest polerką typu DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 oczywiscie, chodzi o obrotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 trzeba by było być dobrym magikiem, żeby spalić lakier tą menzerną na padzie finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Przy dobrze przygotowanej powierzchni ile może wytrzymać Smartwax Concours ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Mam pytanie bo jutro wreszcie wezmę się za polerkę grandziocha I Teraz pytanie czy SmartPolish mogę nakładać padem od SmartWaxa ? Nie zrobię szkód czy czegoś innego ? Tu foto aplikatora : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Czy Poorboy's Bug&Squash daje radę? Ewentualnie co polecacie do robali? Chcę użyć po długiej trasie na wakacje i szukam czegoś w miarę bezobsługowego, to znaczy jedyna opcja jaką będę miał to spryskać i spłukać na jakiejś myjni samoobsługowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pepper według mnie B&S to bardzo słaby produkt. Jeśli masz nie nienawoskowne auto to polecam APC w stężeniu 1 :10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja uzywam B&S i nie ma tragedii ale dobrze jest po spryskaniu i odczekaniu 2min przejechac dane elementy rekawica lub gabka ( czym kto myje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jakie stężenie zrobić najlepsze dla VP Poseidona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek_r Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Gdzie dostanę Poorboy’s World Natural Look Dressing (473ml)?. Przeszukałem wszystkie znane sklepy internetowe i niestety nigdzie nie ma na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 kazek_r, Z tego co wiem to nie ma jeszcze u dystrybutora w Polsce. Powinien być niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jeśli masz nie nienawoskowne auto to polecam APC w stężeniu 1 :10 Oczywiście nawoskowane więc wolałbym obyć się bez APC. Samochod bedzie stał 2 tygodnie w słońcu więć chcę zmyć owady zaraz po dojechaniu na miejsce nie usuwając wosku. Jeśli Poorboy's Bug&Squash działa średnio, albo wymaga wypracowania, a tak jak pisałem nie wiem czy będę miał na to warunki to może Meguiars Bug 'n Tar Remover ? Jakieś opinie o tym produkcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie najpierw srodek typu AIO czy wosk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 AIO, później LSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Jaki dobry detailer polecicie do Dodo Juice Purple Haze???? Co powiecie o Finish Kare Extra Slick ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 303 Fabric Guard czy impregnat COLOURLOCK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Panowie i Panie mam takie pytanie czy cleaner przed woskiem ma duże znaczenie w sprawie jakości powłoki wosku i jej trwałości. Pytam bo każdy widzi jaka jest pogoda to pomyślałem wymyje mondeo. Oczywiście po godzinie gdy delektowałem się myciem auta wpada do garażu siostra z pytaniem czy do Poznania na zakupy jej nie zawiozę. Powiedziałem jej że tak tylko najpierw auto(szkoda, żę nie widzieliście jej miny - bezcenne ) . Mówię że potrzebój jeszcze ze 3 godziny a ona oczywiście w ciągu następnych 30 minut była w garażu z 10 razy oczywiście ze wsparciem mamy. I tak dzięki nim zapomniałem przed colim dać cleanera. I z tąd moje pytanie. I zaraz mnie szlak trafi bo tak mnie poganiała, a teraz już godzinę na nią czekam i postanowiłem zapytać Was czyli doświadczonych detalierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi