Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Z mojej własnej głupoty na dachu, masce i błotniku powstały 3 odpryski lakieru. Jeden jest dosyć konkretny. Postanowiłem oddać samochód do profesjonalnego lakiernika. Termin mam dopiero 25 marca.

Samochód jest czerwony. Wydaje mi się, że przydałoby się zająć nie tylko odpryskami ale ogólnie nieco odświeżyć kolor całego auta. Dlatego zastawiam się nad polerowaniem lakieru. I tu pojawia się moje pytanie. Jak długo muszę odczekać (albo czy w ogóle muszę) po lakierowaniu by oddać samochód do polerowania bez obaw o nowy lakier?

powiedzcie mi, mój cleaner R222 stojąc sobie w piwnicy gdzie nie jest ani zimno ani gorąco podzielił się na 2 części. Oddzieliła się jakby woda od reszty, ale po zmieszaniu wygląda na OK. Nadaje się jeszcze do czegoś, czy do wyrzucenia?

Jak długo muszę odczekać (albo czy w ogóle muszę) po lakierowaniu by oddać samochód do polerowania bez obaw o nowy lakier?

Miesiąc

Wszystko zależy od lakieru, są np. lakiery bezbarwne które godz. po lakierowaniu można już polerować.

koledzy może ktos mi zmierzyć suwmiarką średnicę SSAWKI DO TAPICERKI KARCHER DYSZA SE 4001 5.100 (chodzi mi o średnicę wewnętrzną tej czarnej rury którą wsuwa się do rękojeści)

chce taką dyszę zaadoptować do philipsa triathlon a ssawka od karchcera występuje razem z taką czarna przejściówka i potrzebuje własnie znać jej średnice

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.