Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Chyba będzie trzeba do jakiegoś lakierniczego jechać mam 800>brak1500>brak2000>2500>brak3000 potem przelecę całe lampy na cut fg 500 a następnie sf 4000?a na lato do lakiernika i bezbarwnym z domieszkami psikniemy(ew przed lakierowaniem jeszcze raz zrobimy korekte lamp)

Samą 800 będzie cięzko, pasuje mieć jeszcze 1500, 2000 i później Fg500 i FF3000 na finishu, albo polishu. Można używać jeszcze jakiś papierków pomiędzy tymi, ale mi zawsze się udawało po takiej kombinacji wyprowadzić do b dobrego stanu.

Raczej bym się nie bawił w malowanie bezbarwnym reflektorów. Może lepiej położyć jakaś powłokę, albo sealant, albo megs robi jakiś środek do zabezpieczenia po polerce Headlight Protectant, ale nie używałem więc nie wiem co jest wart.

Bo tak czytam i nikt za bardzo nie pisał o jakimś super hiper ultra zabezpieczeniu ale fakt chyba jest taki że zajdą za jakiś czas prawda? Bo autko moje więc na pewno co jakiś glass coś(turtle) i nw także jakaś ochrona by była :)

[ Dodano: 9 Luty 2013, 14:40 ]

myślę nad czymś takim

więc idę chyba w dobrą stronę

Mam tą 1 fibre z dodo juice ;) Na prawdę super, miękkość również. Mogę polecić :good:

Panowie mam problem z zalogowaniem się do wielu sklepów z kosmetykami. Po zalogowaniu i kliknięciu na dany produkt automatycznie znowu przekierowuje mnie do strony logowania, po zalogowaniu następuje to samo i nie mogę dokonać zakupów :dontknow: To zjawisko występuje na wszystkich przeglądarkach, początkowo myslałem, że to problem ze sklepem, ale z innego komputera mogę się logować bez problemu. Macie jakieś pomysły? :idea:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.