adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Mnichu, Tak tylko oczywiście przetrę klosz z resztek po szlifie [ Dodano: 9 Luty 2013, 12:09 ] g.pajak, w b5 mam tą elektryczna regulację i każde wyjęcie reflektora będzie skutkowało nową regulacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 czarny pad urbana będzie za miękki żeby wykończyć powierzchnie z fg 500 przydałby ci się jeszcze jakiś cutting np. od flexipads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ja mam padów w 3 i trochę ale widziałem jak ktoś na forum(nie umiem teraz znaleźć) robił lampy z b5 na czarnym urbanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 adamus94, ale robił te lampy od A do Z tym padem czy tylko wykańczał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 papierki a potem cut/urban flex i fg 500 a potem no nie wiem jaka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Np FF 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Chyba będzie trzeba do jakiegoś lakierniczego jechać mam 800>brak1500>brak2000>2500>brak3000 potem przelecę całe lampy na cut fg 500 a następnie sf 4000?a na lato do lakiernika i bezbarwnym z domieszkami psikniemy(ew przed lakierowaniem jeszcze raz zrobimy korekte lamp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Samą 800 będzie cięzko, pasuje mieć jeszcze 1500, 2000 i później Fg500 i FF3000 na finishu, albo polishu. Można używać jeszcze jakiś papierków pomiędzy tymi, ale mi zawsze się udawało po takiej kombinacji wyprowadzić do b dobrego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No to fajnie sprawa się wyjaśniła w zabezpieczenie? lakierek bezbarwny u lakiernika czy z szprajem go psiknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Raczej bym się nie bawił w malowanie bezbarwnym reflektorów. Może lepiej położyć jakaś powłokę, albo sealant, albo megs robi jakiś środek do zabezpieczenia po polerce Headlight Protectant, ale nie używałem więc nie wiem co jest wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bo tak czytam i nikt za bardzo nie pisał o jakimś super hiper ultra zabezpieczeniu ale fakt chyba jest taki że zajdą za jakiś czas prawda? Bo autko moje więc na pewno co jakiś glass coś(turtle) i nw także jakaś ochrona by była [ Dodano: 9 Luty 2013, 14:40 ] myślę nad czymś takim więc idę chyba w dobrą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czy mikrofibra Crystaldetail dobra jest do polerowania wosku ? i do wycierania QD chodzi mi przede wszystkim o miękkość jej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czy mikrofibra Crystaldetail dobra jest do polerowania wosku ? i do wycierania QD chodzi mi przede wszystkim o miękkość jej Moim zdaniem nie.Są delikatniejsze fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 kubik,jakie byś polecił ? w cenie do 30max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Sparco, taka: http://showcarshine.pl/1386-showcarshin ... d-600.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Sporo jest tego typu fibr,takie 2 ulubione w tej kasie http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 1-szt.html http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 40x40.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Sporo jest tego typu fibr,takie 2 ulubione w tej kasie http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 1-szt.html http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 40x40.html Mam tą 1 fibre z dodo juice Na prawdę super, miękkość również. Mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czym się różni: NB Sanesolv Extra od Prickbort'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kama, nie wiem, ale oba dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kama, Sanesolv Extra możesz stosować na "mokry" lakier natomiast Prickbort tylko na suchy. Skuteczność jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kama, Sanesolv Extra możesz stosować na "mokry" lakier natomiast Prickbort tylko na suchy. Skuteczność jest taka sama. ale oba dobre Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kama, Sanesolv Extra możesz stosować na "mokry" lakier natomiast Prickbort tylko na suchy. Skuteczność jest taka sama. Na sucho extra ma taka sama skutecznosc jak na mokro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Panowie mam problem z zalogowaniem się do wielu sklepów z kosmetykami. Po zalogowaniu i kliknięciu na dany produkt automatycznie znowu przekierowuje mnie do strony logowania, po zalogowaniu następuje to samo i nie mogę dokonać zakupów To zjawisko występuje na wszystkich przeglądarkach, początkowo myslałem, że to problem ze sklepem, ale z innego komputera mogę się logować bez problemu. Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Altay, blokada, żebyś nie kupował już nowych kosmetyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bieniek, jak cos zostanie to recznie usuniesz ale ja wole na mokro i tak wlasnie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi