Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

SzaKal, może wyda to się głupie ale ja czyściłem dach cabrio z jasnego materiału myjką :D:P apc magsa narta truck cleaner i jeszcze coś tam nie dawało rady z brudem a myjką przez przypadek przejechałem z bliska po materiale i :shock: mam gdzieś fotki nawet

adamus94, ale że masz zamiar kupować menzerne tylko do polerowania lamp? Jeśli tak to kup 2500, choć to trochę bez sensu,

no a jeśli masz obydwie to proste - najpierw jedna, potem druga.

Szczerze obawiam się, że zostawisz rysy po 1200...

Autko mam tak jak to: http://forum.kosmetykaaut.pl/printview. ... 1232b94f51 tylko niestety brakuje w kilku miejscach lakieru przez plebs :zly:

[ Dodano: 8 Luty 2013, 23:37 ]

Nie ma opcji z demontażem :/ Bo nie ma jak na ustawienie jechać ;/ Prawko się zrobi dopiero 14.02 :wallbash: Ale mam w takim stanie lampy że nie świecą dalej niż 0,5m także nawet bez 3000 powinno być :good:

Moja 1 praca a :ad: k2 niestety miało być lare ale w cenie lare mam komplet. g.pajak, muszę ustawić(jak nie to rowy oświetlone a nie droga) jak zrobię lampy to dostanę bonus żarówki philisa xenon blue(jakoś tak) mam w 2 aucie i widać :good: a do lekkiego przetarcia z drobnych rysek jaka kombinacja? teraz lampy vw polo 9n3

g.pajak, muszę ustawić(jak nie to rowy oświetlone a nie droga)

Trochę to dziwne co piszesz... :dontknow: przecież demontujesz całe reflektory, razem z obudową. Regulacja jest regulacją i dotyczy środka lampy w odniesieniu do obudowy....

No chyba że VW ma jakiś inny dziwny patent :dontknow:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.