Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Dystrybutor
Opublikowano

jaki kosmetyk do ręcznej korekty laqkieru-likwidacja hologramów? jakiego koloru pad użyć

Opublikowano
jaki kosmetyk do ręcznej korekty laqkieru-likwidacja hologramów? jakiego koloru pad użyć

Czy to żart?

MegsUC + Tricolor

[ Dodano: 30 Styczeń 2013, 18:08 ]

Ale kłałeś 1 warstwe mam rozumieć? 3 psiknięcia na panel tak? w jakiej temp kładłeś?

Tak jedna warstwa. Na pokazany błotnik zeszło 3 psiknięcia i było troszkę za dużo. Myślę, że dwa by wystarczyły. Tylko trzeba dobrze rozprowadzić jedną mf, a drugą docierać.

My rozprowadzanie i docieranie robiliśmy fibrami WWL Alladin i tą drugą %-)

Kładłem u Ricksona w garażu, było ponad 15*C. W tych +15*C stał maksymalnie godzinę i wyjechałem ma zewnątrz (temp. w granicach 3-4*C).

• Dystrybutor
Opublikowano

Czy to żart?

MegsUC + Tricolor

nie żart pomagasz laikowi ;)

mam kupione 3 różne kolory padów nadają się czy nie?

Opublikowano

Może byś napisał co to za pady? Jaka firma bo rozumiem, że do korekty ręcznej. Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia :)

Opublikowano
nie żart pomagasz laikowi ;)

Wystarczy trochę poczytać forum i na większość pytań sam znajdziesz odpowiedź.

Nie mam pojęcia jakie pady kupiłeś, więc nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.

[ Dodano: 30 Styczeń 2013, 18:15 ]

Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia :)

Oksydacje ściągnie.

• Dystrybutor
Opublikowano
oże byś napisał co to za pady? Jaka firma bo rozumiem, że do korekty ręcznej. Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia :)

monster shine żółty niebieski czarny mam megsa pc nada się

Opublikowano
Panowie szybkie pytanie: Ile gram Prochem S789 odmierzyć do prespraya, żeby uprać tapicerkę? :o

Producent podaje aby użyć 15 ml na 1 litr wody o temperaturze około 65 stopni , w gramach Ci nie podam bo nigdy nie ważyłem , ale w opakowaniu 4kg dodają taką łyżeczke , która ma pojemność 15 ml , a to wychodzi około tyle co łyżka do zupy .

Podziękował :good: Nie ukrywam, że dzięki Twojej relacji na forum kupiłem ten produkt.

Opublikowano

nikt się nie obrazi jak moje pytanie nie będzie krótki :D bo mam zbiór kilku jak nie więcej pytań, a nie za bardzo wiem gdzie założyć temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.