Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 michałoś, Ale kłałeś 1 warstwe mam rozumieć? 3 psiknięcia na panel tak? w jakiej temp kładłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 jaki kosmetyk do ręcznej korekty laqkieru-likwidacja hologramów? jakiego koloru pad użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 jaki kosmetyk do ręcznej korekty laqkieru-likwidacja hologramów? jakiego koloru pad użyć Czy to żart? MegsUC + Tricolor [ Dodano: 30 Styczeń 2013, 18:08 ] Ale kłałeś 1 warstwe mam rozumieć? 3 psiknięcia na panel tak? w jakiej temp kładłeś? Tak jedna warstwa. Na pokazany błotnik zeszło 3 psiknięcia i było troszkę za dużo. Myślę, że dwa by wystarczyły. Tylko trzeba dobrze rozprowadzić jedną mf, a drugą docierać. My rozprowadzanie i docieranie robiliśmy fibrami WWL Alladin i tą drugą %-) Kładłem u Ricksona w garażu, było ponad 15*C. W tych +15*C stał maksymalnie godzinę i wyjechałem ma zewnątrz (temp. w granicach 3-4*C). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy to żart? MegsUC + Tricolor nie żart pomagasz laikowi mam kupione 3 różne kolory padów nadają się czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 mam kupione 3 różne kolory padów nadają się czy nie? Może byś napisał co to za pady? Jaka firma bo rozumiem, że do korekty ręcznej. Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie żart pomagasz laikowi mam kupione 3 różne kolory padów nadają się czy nie? Wystarczy trochę poczytać forum i na większość pytań sam znajdziesz odpowiedź. Nie mam pojęcia jakie pady kupiłeś, więc nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. [ Dodano: 30 Styczeń 2013, 18:15 ] Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia Oksydacje ściągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 oże byś napisał co to za pady? Jaka firma bo rozumiem, że do korekty ręcznej. Jeżeli chcesz robić korekte w e36 ręcznie to życze duuuuuuużo zdrowia i powodzenia monster shine żółty niebieski czarny mam megsa pc nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 monster shine żółty niebieski czarny mam megsa pc nada się To są pady do maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 To są pady do maszyny. niekoniecznie. Masz pady to próbuj kombinacji która będzie najskuteczniejsza. Znając lakiery BMW to pewnie będziesz musiał jechać na niebieskim. http://mrcleaner.pl/zestaw-aplikatorow- ... p2246.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 czyli łatwo nie będzie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glorusek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam na szybkiego, nie jestem w stanie zdecydowac sie jaki najlepszy srodek do mycia felg z efektem ich krwawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 glorusek, Iron-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 P21S PowerGel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 C1.5 Wstrzymaj się niedługo będzie C1.5 v2 Zdam relację jak już będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie szybkie pytanie: Ile gram Prochem S789 odmierzyć do prespraya, żeby uprać tapicerkę? Producent podaje aby użyć 15 ml na 1 litr wody o temperaturze około 65 stopni , w gramach Ci nie podam bo nigdy nie ważyłem , ale w opakowaniu 4kg dodają taką łyżeczke , która ma pojemność 15 ml , a to wychodzi około tyle co łyżka do zupy . Podziękował Nie ukrywam, że dzięki Twojej relacji na forum kupiłem ten produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 kubik, właśnie też o nim słyszałem, jakieś większe info o nim? jaka różnica i kiedy będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 W sklepie już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Podziękował Nie ukrywam, że dzięki Twojej relacji na forum kupiłem ten produkt. Fajnie , że komuś się przydało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 rickson, thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 takie pytanie, może głupie... czy przed stosowaniem C1.5 należy jakoś specjalnie przygotować powieszchnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Glinka+ipa Jako wersja de luxe - cleaner po glince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nikt się nie obrazi jak moje pytanie nie będzie krótki bo mam zbiór kilku jak nie więcej pytań, a nie za bardzo wiem gdzie założyć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 inco, spoko. Pisz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 karambol, IPA albo zywacz silikonowy polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie mogę wkleić filmu z youtube, daje udostępnij i mam taki link Daje i nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi