Fr0styyy. Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Po FG 400 mogę od razu przejść na SF4000 czy lepiej 2500 i dopiero 4000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_wroc Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Po FG 400 mogę od razu przejść na SF4000 czy lepiej 2500 i dopiero 4000? Lepiej 2500 i dopiero 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Bzyk, Dziś zmolestowałem handlowca także będzie test . Kupiłem parę innych produktów ( powiedzmy detailngowych ) których z Wurtha jeszcze nie mialem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Fr0styyy., Ja ostatnio z futra z FG500 przeszedłem na FF3000 na czarnym Urbanie i po dokładnym wymyciu holosów nie było. Próbuj. Wszystko zależy od lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo69 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ShiningCar chyba, że ładnie sie uśmiechnę do dystrybutorów i mi by odlali hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 HubertRinkon, na wiosnę Wurth pokaże sporo nowych ciekawych produktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZANDAR Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie szybkie pytanie: Ile gram Prochem S789 odmierzyć do prespraya, żeby uprać tapicerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie co mi polecacie jako trwały sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie co mi polecacie jako trwały Sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? Dziekuje Odpowiedź jest oczywista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kubik, no wiem że Sonax ale myślałem o Reoladzie ale chyba przy nim musimy przygotowac lakier a ja chce coś na szybkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 volvo69 mam tester PB EX-P - mogę Ci go odsprzedać za 18 zł + przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie co mi polecacie jako trwały Sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? Dziekuje Hybrid V7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 cz@rek, chyba się skusze na OPTIMUM Opti-Seal lub C1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Hybrid V7 OPTIMUM Opti-Seal - bardzo fajny i trwały PB EX-P - choć ten nie jest w sprayu tylko w mleczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie szybkie pytanie: Ile gram Prochem S789 odmierzyć do prespraya, żeby uprać tapicerkę? Producent podaje aby użyć 15 ml na 1 litr wody o temperaturze około 65 stopni , w gramach Ci nie podam bo nigdy nie ważyłem , ale w opakowaniu 4kg dodają taką łyżeczke , która ma pojemność 15 ml , a to wychodzi około tyle co łyżka do zupy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek1976 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Po umyciu auta zauważyłem znaczne zużycie Fk 1000 czy jest sens po dokładnym umyciu nałożyć Fk 2180 tak bez głębszego oczyszczania, żeby coś tam jeszcze potrzymało, a może rzucić na to coś innego mam jeszcze resztki TW extra gloss, aby chociaz luty wytrzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Panowie co mi polecacie jako trwały Sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? Dziekuje C1.5 genialnie odpycha wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 michałoś A powiedz jak z aplikacją? W miarę łatwo i bez mazania się to nakłada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 michałoś, właśnie bo mi chodzi o aplikacje zdecydowanie przy temperaturze około 5 stopni, żeby to sens miało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tak. Bardzo wydajne - 3 psikniecia na element, rozprowadzenie MF, odczekanie chwilę i dotarcie. Tylko nie wolno przesadzać z ilością bo wtedy może się mazać. [ Dodano: 30 Styczeń 2013, 12:55 ] Powinno poleżeć parę godzin na samochodzie, u mnie leżało może z godzinę i wyjechałem na zewnątrz (temperatura koło zera) Wytrzymał dobre półtora miesiąca, przez ten czas ze 3 razy opłukane na bezdotyku. Myślę, że po wygrzaniu da radę dłużej. https://www.dropbox.com/s/wdbj4lpih55gil8/MOV_0320.mp4 Pierwsze mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 michałoś Czyli standard, nie za dużo z wyczuciem. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy antifog w sprayu od K2 do czegoś się nadaje? W kauflandzie wyczaiłem za 7 czy 8 zł i tak myślę czy nie wypróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ma ktos konto PAYPAL ? interesuje mnie kilka spraw: - jak dlugo idzie przelew potwierdzajacy konto bankowe,tzn paypal ma wyslac dwa przelewy i kwote z tych przelewow nalezy wpisac w paypal'u dla potwierdzenia i zgodnosci.. , ile sie na te przelewy czeka? - podobno likwiduje to limit wyplaty 2500 zl miesiecznie ? - jak dlugo czeka sie na wyslana juz kase z paypal na konto ? - mam kase na koncie paypal to wplacajacy nie moze mi jej odebrac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 jak dlugo idzie przelew potwierdzajacy konto bankowe,tzn paypal ma wyslac dwa przelewy i kwote z tych przelewow nalezy wpisac w paypal'u dla potwierdzenia i zgodnosci.. , ile sie na te przelewy czeka? Z tego co pamiętam to 2-3 dni - podobno likwiduje to limit wyplaty 2500 zl miesiecznie ? Głównie używałem karty kredytowej do PayPala i potwierdzenie karty usuwało limit, więc z kontem przypuszczam , że jest identycznie - jak dlugo czeka sie na wyslana juz kase z paypal na konto ? U mnie trwało to zwykle do tygodnia ( bank w Irlandii) - mam kase na koncie paypal to wplacajacy nie moze mi jej odebrac ? Nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jeszcze jednno pytanko mam. Który wosk (płynny mnie interesuje) lepiej wypełnia drobne ryski i da lepszy/dłuższy efekt ? ClearKote Carnauba Wax czy Chemical Guys Butter Wet Wax ?? Czy może coś innego jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi