Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Fr0styyy., Ja ostatnio z futra z FG500 przeszedłem na FF3000 na czarnym Urbanie i po dokładnym wymyciu holosów nie było. Próbuj. Wszystko zależy od lakieru.

Opublikowano
Panowie co mi polecacie jako trwały Sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? :o Dziekuje :)

Odpowiedź jest oczywista :D

Opublikowano

kubik,

no wiem że Sonax ale myślałem o Reoladzie ale chyba przy nim musimy przygotowac lakier a ja chce coś na szybkiego :)

Opublikowano
Panowie co mi polecacie jako trwały Sealant w sprayu? Reload, gtechniq C1,5 czy może coś innego? :o Dziekuje :)

Hybrid V7

Opublikowano
Panowie szybkie pytanie: Ile gram Prochem S789 odmierzyć do prespraya, żeby uprać tapicerkę? :o

Producent podaje aby użyć 15 ml na 1 litr wody o temperaturze około 65 stopni , w gramach Ci nie podam bo nigdy nie ważyłem , ale w opakowaniu 4kg dodają taką łyżeczke , która ma pojemność 15 ml , a to wychodzi około tyle co łyżka do zupy .

Opublikowano

Po umyciu auta zauważyłem znaczne zużycie Fk 1000 czy jest sens po dokładnym umyciu nałożyć Fk 2180 tak bez głębszego oczyszczania, żeby coś tam jeszcze potrzymało, a może rzucić na to coś innego mam jeszcze resztki TW extra gloss, aby chociaz luty wytrzymało.

Opublikowano

C1.5 genialnie odpycha wodę.

Opublikowano

Tak.

Bardzo wydajne - 3 psikniecia na element, rozprowadzenie MF, odczekanie chwilę i dotarcie.

Tylko nie wolno przesadzać z ilością bo wtedy może się mazać.

[ Dodano: 30 Styczeń 2013, 12:55 ]

Powinno poleżeć parę godzin na samochodzie, u mnie leżało może z godzinę i wyjechałem na zewnątrz (temperatura koło zera)

Wytrzymał dobre półtora miesiąca, przez ten czas ze 3 razy opłukane na bezdotyku.

Myślę, że po wygrzaniu da radę dłużej.

https://www.dropbox.com/s/wdbj4lpih55gil8/MOV_0320.mp4

Pierwsze mycie :song:

Opublikowano

Czy antifog w sprayu od K2 do czegoś się nadaje? W kauflandzie wyczaiłem za 7 czy 8 zł i tak myślę czy nie wypróbować.

Opublikowano

Ma ktos konto PAYPAL ? interesuje mnie kilka spraw:

- jak dlugo idzie przelew potwierdzajacy konto bankowe,tzn paypal ma wyslac dwa przelewy i kwote z tych przelewow nalezy wpisac w paypal'u dla potwierdzenia i zgodnosci.. , ile sie na te przelewy czeka?

- podobno likwiduje to limit wyplaty 2500 zl miesiecznie ?

- jak dlugo czeka sie na wyslana juz kase z paypal na konto ?

- mam kase na koncie paypal to wplacajacy nie moze mi jej odebrac ?

:)

Opublikowano
jak dlugo idzie przelew potwierdzajacy konto bankowe,tzn paypal ma wyslac dwa przelewy i kwote z tych przelewow nalezy wpisac w paypal'u dla potwierdzenia i zgodnosci.. , ile sie na te przelewy czeka?

Z tego co pamiętam to 2-3 dni

- podobno likwiduje to limit wyplaty 2500 zl miesiecznie ?

Głównie używałem karty kredytowej do PayPala i potwierdzenie karty usuwało limit, więc z kontem przypuszczam , że jest identycznie

- jak dlugo czeka sie na wyslana juz kase z paypal na konto ?

U mnie trwało to zwykle do tygodnia ( bank w Irlandii)

- mam kase na koncie paypal to wplacajacy nie moze mi jej odebrac ?

Nie może

Opublikowano

Jeszcze jednno pytanko mam.

Który wosk (płynny mnie interesuje) lepiej wypełnia drobne ryski i da lepszy/dłuższy efekt ?

ClearKote Carnauba Wax czy Chemical Guys Butter Wet Wax ?? Czy może coś innego jeszcze ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.