Kama Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tenzi Leder Clean kupisz na zgierskiej za 20zł za litr Do tego szczotka i czyścisz, o wiele lepiej będą wyglądać już po samym czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocapic Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kama, myślisz że to spore pęknięcie na oparciu fotela kierowcy da się zniwelować? EDIT widziałem Twój temat i nawet nieźle to wyszło ale czy są do jasnej skóry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wiecie może gdzie dostać takie kuleczki higroskopijne w woreczkach, jakie są wrzucane np. do nowych butów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na allegro szukałeś? Jest tam tego pełno, np. http://allegro.pl/producent-pochlaniacz ... 45902.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wiecie może gdzie dostać takie kuleczki higroskopijne w woreczkach, jakie są wrzucane np. do nowych butów ? Mam dokładnie te co podał MarrciN i dają radę. Jakiś tydzień temu były też pochłaniacze wilgoci do samochodu w Biedronce, więc może gdzieś się jeszcze ostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie czym domyc Amortyzator przedni z brudu drogowego(w rozsadnej kasie)uzywalem to co mialem pod reka: kenotek Pro,tenzi alux i nic.Myslalem ,ze to latwo pojdzie..... dodam,ze to nie jest malowany amortyzator jak wiekszosc seryjnych tylko gola Stal,ktora na dodatek byla wykonczona nozem tokarski i ma takie male rowki nie chodzi mi o gwint Obrazek Uploaded with ImageShack.us Jak Ci to nie pomoze w czystej postaci 2965460859 to piaskuj i maluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Szybkie pytanko czym proponujecie domyć te plastiki ? Używałem HD Surfex 1;10 ,1;5 , koncentrat ! Coś domyło ale... Czy w ogóle jest szansa to domyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 HubertRinkon, spróbuj może magiczną gąbką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 HubertRinkon, spróbuj może magiczną gąbką +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 michal_gg, Ooooo a nawet mam w garażu . Jak już piszę to może jeszcze zapytam czym usunąć długopis z materiałowych zasłonek ( te zasłonki od słońca nad głową kierowcy i pasażera hmm jak to się nazywa hehe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 michal_gg, Ooooo a nawet mam w garażu . Jak już piszę to może jeszcze zapytam czym usunąć długopis z materiałowych zasłonek ( te zasłonki od słońca nad głową kierowcy i pasażera hmm jak to się nazywa hehe ) Też podejdź magiczną gąbeczkę,ew % rozpuszczają tusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kubik, Z tego materiału nie usuwa długopisów , też próbowałem HD Surfex , gąbką magiczna , nawet rozpuszczalnik jakiś . Nic tego nie rusza . Kiedyś Wurth miał w ofercie taki preparat grafiti czy jakoś tak ale może ktoś inny produkuje podobny preparat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 kubik, Z tego materiału nie usuwa długopisów , też próbowałem HD Surfex , gąbką magiczna , nawet rozpuszczalnik jakiś . Nic tego nie rusza . Kiedyś Wurth miał w ofercie taki preparat grafiti czy jakoś tak ale może ktoś inny produkuje podobny preparat ? Spróbuj jeszcze delikatnie spirytusem,a potem Surfexem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kiedyś Wurth miał w ofercie taki preparat grafiti czy jakoś tak ale może ktoś inny produkuje podobny preparat ? Zobacz na Koch Chemie EULEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kiedyś Wurth miał w ofercie taki preparat grafiti czy jakoś tak ale może ktoś inny produkuje podobny preparat ? Środek do usuwania graffiti 1z Einszett GraffitiEx Forte ale czy zadziała to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Z innej beczki, co może być przyczyną, że w mazdzie 6 po włączeniu prawego kierunku zaczynają migać światła awaryjne ? Jak się spali żarówka to się przełącza na awaryjne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 zwarcie na kostce? poluzowana kostka od awaryjnych/migaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Przerywacz od kierunku jeden za schowkiem, drugi w bagażniku. Zacznę od żarówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 gdybyscie mieli wybrac to FK 1000p czy Pink brac ? I czy w tralosci jest różnica miedzy nimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ZółtyDziobek, zdecydowanie FK 1000p jeśli chodzi o trwałość to on zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2car Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 chocapic wg mnie uda się to doczyścić ogólnodostępnymi środkami, ale z po dokładnym doczyszczeniu te pęknięcia nie znikną, a może nawet się powiększą. Polecam zakłady zajmujące się regeneracją i lakierowaniem skór. Dużo taniej niż wymiana, a z efekt z pewnością będziesz zadowolony. Ewentualnie jak Adam S. Tylko trzeba zakupić odpowiednie środki. Polecam Lederzentrum lub Furniture Clinic. Sprzedawcy z pewnością podpowiedzą co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocapic Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzięki piszę do Lederzentrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 HubertRinkon, Graffiti nadal jest w ofercie Wurth'a. Masz 3 rodzaje. Tobie potrzebny jest Graffiti EX Special, spokojnie poradzi sobie z długopisem . Plastiki wyczyścisz Graffiti EX do użytku wewnętrznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo69 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie, mam pytanko czy dostanę gdzieś tester CG Butter wax, PB EX(-P) ? Lub taniej w mniejszej butelce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 volvo69, Butter Wet nie występuje w testerze, EX(-P) tak tylko trzeba poszukać w sklepach Ewentualnie kontrolować dział giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi