Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no -15 to juz zimno i raczej przesylki albo jada szybko kurierem albo czekaja na lepsza temperature, ale w Łodzi juz na + wiec nie ma tragedi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Moderator
Opublikowano

Ja osobiscie nic nie zamawiam jak temperatury sa bliskie zeru.

Opublikowano

Czym się te BP od Flexi różnią?

http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... -zolty/548

http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... 2C-M14/447

Który lepiej brać, ten soft żółty?

Pady czarny i pomarańczowy waflowy od flexi i biały flexi/menzerna zwykły, dobre połączenie będzie?

Bo padów URBAN nie ma w shiningcar a tam zniżki jakieś mogę mieć :P

Opublikowano
tak samo robie, kusi bo kusi ale czekam do marca spokojnie. Jestem wtedy spokojniejszy :)

Ja w teraz uzupelniam zapasy "suche" aplikatory fibry pedzelki pady, oswietlenie itp. Niewytrzymalbym zimy bey kupowania

• Dystrybutor
Opublikowano

to żeście mnie zmartwili bo szczerze nie pomyślałem że ujemna temp może zaszkodzić kosmetykom i zamawiałem po kolei woski itp :wallbash: mam nadzieję że kurier intensywnie używał ogrzewania w aucie :D

Opublikowano
tak samo robie, kusi bo kusi ale czekam do marca spokojnie. Jestem wtedy spokojniejszy :)

Kusi strasznie. Mam już nawet koszyki w sklepach powypełniane i gotowe $$$ na koncie, wystarczyły by tylko 2 kliknięcia i ogień :evil:

Ale jako że na razie i tak nie mam jak używać tych szuwaksów to lepiej dmuchać na zimne i dać na wstrzymanie. A tak fajnie by było sobie popatrzeć na półce :)

Opublikowano
W jakich proporcjach z wodą stosować Tenzi Truck używając Glorii?

Nie wiem jak z glorią, ale taką odpowiedź uzyskałem w sprawie marolexa :)

Tenzi Truck w proporcji 1:1 z gorącą wodą (60 stopni) nie robi wrażenia na żółtym marolexie. Minęło już około 1,5 roku i nic się nie dzieje. Nie wiem jak z dimerem.
Opublikowano

Ja ostatnio ogarnąłem małe zakupy i wszystko przyszło w normalnej postaci, nic nie pozamarzało a paczki doszły w tamtym tygodniu. Sklepy też wiedzą że są ujemne temperatury i pakują wszystko w folie bombelkowe które trochę chronią, kartony też były powypełniane więc przy lekkim mrozie myślę że nie ma się czego obawiać.

Opublikowano

Polecili byście jakiś kompresor w okolicy 400-600,- ?

Główne cele:

Przedmuchiwanie wody, przedmuchiwanie kurzu, malutkie zaprawki, lakierowanie drobiazgów, malowanie drobiazgów a noi przedmuchiwanie wody! :)

• Administrator
Opublikowano

Otrzymałem dość poważne zamówienie w ubiegłym tygodniu i nic nie zamarzło. Teraz za oknem odwilż więc nie powinno się nic złego stać.

• Moderator
Opublikowano
W jakich proporcjach z wodą stosować Tenzi Truck używając Glorii?

Do odszczurzania wlalbym 50ml na litr wody :)

Opublikowano

Fancivi, mhm. Ja myślałem nad Stanley-em ale koszt prawie 600,- a opinie w necie dalej niepochlebne, że fajne narzędzia robią ale kompresor dalej krzak.

Opublikowano
że fajne narzędzia robią

Stanley się skończył parę lat temu - teraz bym w życiu nie kupił żadnego klucza Stanley'a.

Opublikowano

Dlatego kup ten z linku cena/jakosc daje rade naprawde, nie tylko ja go posiadam z forum. Ktos jeszcze mial 2 lata tez bez zarzutu dziala. Stanley i ten wygladaja niemal identycznie, roznia sie tylko wytloczonym logo i firma. Porownywalem kiedys na sklepie nie warto doplacac. Ja nim malowalem plotki drewniane i inne rzeczy i dawal rade, wiec na uzytek domowy w zupelnosci starcza

Opublikowano

Jedyne co mnie w nim martwi to bardzo mała wydajność, także lakierowanie pojedynczych elementów może być męczące. Pewnie się będę skłaniać na coś bezolejowego bo wygodniejsze w transporcie.

Opublikowano

Ja akurat malowalem pistoletem w technologi do nizszego cisnienia chyba 3bary max to nim spokojnie kompresor dawal rade, fakt lakierowac tym auta jeszcze nie lakierowalem :D

Opublikowano
Czym się te BP od Flexi różnią?

http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... -zolty/548

http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... 2C-M14/447

Który lepiej brać, ten soft żółty?

Pady czarny i pomarańczowy waflowy od flexi i biały flexi/menzerna zwykły, dobre połączenie będzie?

Bo padów URBAN nie ma w shiningcar a tam zniżki jakieś mogę mieć :P

Opublikowano

Panowie czym domyc Amortyzator przedni z brudu drogowego(w rozsadnej kasie)uzywalem to co mialem pod reka: kenotek Pro,tenzi alux i nic.Myslalem ,ze to latwo pojdzie..... :/

dodam,ze to nie jest malowany amortyzator jak wiekszosc seryjnych tylko gola Stal,ktora na dodatek byla wykonczona nozem tokarski i ma takie male rowki :arrow: nie chodzi mi o gwint

dsc04213p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.