Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 no -15 to juz zimno i raczej przesylki albo jada szybko kurierem albo czekaja na lepsza temperature, ale w Łodzi juz na + wiec nie ma tragedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 28 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja osobiscie nic nie zamawiam jak temperatury sa bliskie zeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tak samo robie, kusi bo kusi ale czekam do marca spokojnie. Jestem wtedy spokojniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burner Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W jakich proporcjach z wodą stosować Tenzi Truck używając Glorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czym się te BP od Flexi różnią? http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... -zolty/548 http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... 2C-M14/447 Który lepiej brać, ten soft żółty? Pady czarny i pomarańczowy waflowy od flexi i biały flexi/menzerna zwykły, dobre połączenie będzie? Bo padów URBAN nie ma w shiningcar a tam zniżki jakieś mogę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tak samo robie, kusi bo kusi ale czekam do marca spokojnie. Jestem wtedy spokojniejszy Ja w teraz uzupelniam zapasy "suche" aplikatory fibry pedzelki pady, oswietlenie itp. Niewytrzymalbym zimy bey kupowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 to żeście mnie zmartwili bo szczerze nie pomyślałem że ujemna temp może zaszkodzić kosmetykom i zamawiałem po kolei woski itp mam nadzieję że kurier intensywnie używał ogrzewania w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donatel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 tak samo robie, kusi bo kusi ale czekam do marca spokojnie. Jestem wtedy spokojniejszy Kusi strasznie. Mam już nawet koszyki w sklepach powypełniane i gotowe $$$ na koncie, wystarczyły by tylko 2 kliknięcia i ogień Ale jako że na razie i tak nie mam jak używać tych szuwaksów to lepiej dmuchać na zimne i dać na wstrzymanie. A tak fajnie by było sobie popatrzeć na półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W jakich proporcjach z wodą stosować Tenzi Truck używając Glorii? Nie wiem jak z glorią, ale taką odpowiedź uzyskałem w sprawie marolexa Tenzi Truck w proporcji 1:1 z gorącą wodą (60 stopni) nie robi wrażenia na żółtym marolexie. Minęło już około 1,5 roku i nic się nie dzieje. Nie wiem jak z dimerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja ostatnio ogarnąłem małe zakupy i wszystko przyszło w normalnej postaci, nic nie pozamarzało a paczki doszły w tamtym tygodniu. Sklepy też wiedzą że są ujemne temperatury i pakują wszystko w folie bombelkowe które trochę chronią, kartony też były powypełniane więc przy lekkim mrozie myślę że nie ma się czego obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Polecili byście jakiś kompresor w okolicy 400-600,- ? Główne cele: Przedmuchiwanie wody, przedmuchiwanie kurzu, malutkie zaprawki, lakierowanie drobiazgów, malowanie drobiazgów a noi przedmuchiwanie wody! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Otrzymałem dość poważne zamówienie w ubiegłym tygodniu i nic nie zamarzło. Teraz za oknem odwilż więc nie powinno się nic złego stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 28 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W jakich proporcjach z wodą stosować Tenzi Truck używając Glorii? Do odszczurzania wlalbym 50ml na litr wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mess, ja mam http://www.leroymerlin.pl/warsztat/urza ... ,l895.html i daje rade do przedmuchiwania, malowania. Nie czytaj tylko kementarzy o nim bo to ludzie nie myslacy. Po kupnie trzeba wymienic od razu olej, potem jeszcze z 2 razy wymienilem bo to nie wielkie koszta, az do momentu zlatywania czystego oleju i smiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Fancivi, mhm. Ja myślałem nad Stanley-em ale koszt prawie 600,- a opinie w necie dalej niepochlebne, że fajne narzędzia robią ale kompresor dalej krzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 że fajne narzędzia robią Stanley się skończył parę lat temu - teraz bym w życiu nie kupił żadnego klucza Stanley'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dlatego kup ten z linku cena/jakosc daje rade naprawde, nie tylko ja go posiadam z forum. Ktos jeszcze mial 2 lata tez bez zarzutu dziala. Stanley i ten wygladaja niemal identycznie, roznia sie tylko wytloczonym logo i firma. Porownywalem kiedys na sklepie nie warto doplacac. Ja nim malowalem plotki drewniane i inne rzeczy i dawal rade, wiec na uzytek domowy w zupelnosci starcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jedyne co mnie w nim martwi to bardzo mała wydajność, także lakierowanie pojedynczych elementów może być męczące. Pewnie się będę skłaniać na coś bezolejowego bo wygodniejsze w transporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja akurat malowalem pistoletem w technologi do nizszego cisnienia chyba 3bary max to nim spokojnie kompresor dawal rade, fakt lakierowac tym auta jeszcze nie lakierowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Czym się te BP od Flexi różnią? http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... -zolty/548 http://www.shiningcar.pl/pl/p/FLEXIPADS ... 2C-M14/447 Który lepiej brać, ten soft żółty? Pady czarny i pomarańczowy waflowy od flexi i biały flexi/menzerna zwykły, dobre połączenie będzie? Bo padów URBAN nie ma w shiningcar a tam zniżki jakieś mogę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Panowie czym domyc Amortyzator przedni z brudu drogowego(w rozsadnej kasie)uzywalem to co mialem pod reka: kenotek Pro,tenzi alux i nic.Myslalem ,ze to latwo pojdzie..... dodam,ze to nie jest malowany amortyzator jak wiekszosc seryjnych tylko gola Stal,ktora na dodatek byla wykonczona nozem tokarski i ma takie male rowki nie chodzi mi o gwint Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Nierozcieczonym aluxem probowales? Sprobuj zostawic na 5-10min, wypendzelkowac i splukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Nierozcieczonym aluxem probowales? tak i zadngo efektu/nawet wlozylem go do Cieplej wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Sprobuj Fosolem, jak nie pomoze to ja nie mam pomyslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocapic Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam Czy da się w normalnych pieniądzach usunąć uszkodzenia na tych fotelach? Pytam bo mam okazje je kupić za przystępną cenę a nie mam żadnych środków do skóry https://picasaweb.google.com/sheraster/ ... 4257667362 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi