MM.MM Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to za piana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Miałem dziś małą obcierę i pytanie czym to ogarnąć? W domu mam tylko Tempo Tak czy siak na wiosnę planowałem polerkę i przetarcie lamp papierem, ale chciałbym do tego czasu coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 MM.MM, nie mam pojęcia co to za piana, ale bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Na detailingworld piszą, że ta piana to Homo Foam ... ale prawdopodobnie jest to Superior Rainbow Foam Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoozaQ Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ostatnie zdjęcie można nazwać "Koszmar Detailera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 luq92, lakier na początek dobrze umyj bo wygląda mi to na pozostałość z innego pojazdu/elementu krajobrazu. A klosz papierkami spokojnie wyprowadzisz ale po papierach raczej wskazana praca maszyną więc albo czekasz do wiosny albo szybsze zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Checio, tata nie wytrzymał i obleciał jakąś swoją magiczną pastą i na zderzaku już śladu nie ma. Na lampie też już prawie nie ma śladu. Trzeba się dobrze przyjrzeć. Tak czy siak lampa na wiosnę miała iść pod papier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 luq92, pewnie jakiś ślad został, jak nie po przycierce to pa "magicznej paście", ale jak kupisz maszynę będziesz miał pole do popisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pewnie coś zostało, ale rzuciłem okiem i nic nie zauważyłem. Tak czy siak na wiosnę jestem już ugadany na polerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 MM.MM, Civic wygląda jakby go ktoś pocisnął paintballem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Bardzo jestem ciekaw jak po tych wszystkich kolorowych pianach wyglądają sitka/filce w pianownicach po dłuższym używaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 wygląda ciekawie, kiedy u nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Czy na mirkę os310 skok 2,5mm można założyć gąbkę i używać jako mini DA ? Czy skok musi być dużo większy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 szybkie pytanko czy AutoGlym Paint Renovator. można użyć jako cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 maya, a czy to nie kręci zbyt wysokich obrotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 maya, nie wiem jak ta o którą pytasz, ale Cerosem o skoku 2,5mm bardzo słabo szło robienie gąbką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Potwierdzam słowa Evo, pomimo obrotów skok jest mały i słabiutko idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pany gdzieś tutaj była (w sensie na forum) podawana alternatywa z polski chyba dla Plastipa ... pamiętacie co to było? Bo jakoś zlokalizować nie mogę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Pany gdzieś tutaj była (w sensie na forum) podawana alternatywa z polski chyba dla Plastipa ... pamiętacie co to było? Bo jakoś zlokalizować nie mogę ... PlastiLak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Fakt było ale też nie pamiętam a również jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zybercik, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dojnik91 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 W jakich krajach są tańsze kosmetyki niż w pl? Czy warto by je sprowadzić np na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 bez firmy? z żadnego. ogólnie jest tak. carbon na ebay.com stoi 46$. Jak masz kogoś za wielką wodą, to prześle "giftem". A tak? Pewnie oclą i opłacalność spada. Na giełdzie był nowy carbon za 180 zł. Ale to tylko wynik mojej obserwacji Dla siebie ściągnę pewnie conieco, bo kumpla ojciec siedzi w US i dorzuci coś dla mnie do paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Istnieje jakaś szansa przyciemnienia tapicerki? Np. jakimś impregnatem? Na zdjęciu widać o co chodzi... odcień sporo się różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Istnieje jakaś szansa przyciemnienia tapicerki? Np. jakimś impregnatem? Na zdjęciu widać o co chodzi... odcień sporo się różni Obrazek Prane w ogóle były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi