cichy_ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pytanie trochę z innej beczki - czy ktoś z Was ma namiary na sprawdzony sklep (internet) gdzie można kupić olej MOTUL? Ważne by to było sprawdzone miejsce, aby nie trafić na podróbkę... Niestety moje źródło z którego brałem zniknęło z rynku. To ja polecę http://www.motointegrator.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Również polecam http://www.zmienolej.pl/, brałem tam Amsoila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ja natomiast polecam http://pro-choice.pl/ biorę tam od lat wraz z moimi znajomymi i szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Panowie jestem nowy i dopiero zapoznaje się w kosmetyce aut i mam trochę może i głupie pytanie ale czy mikrofibry należy wyparzyć w gorącej wodzie przed użyciem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jozek726, Nigdy tego nie robiłem i wszystkie sprawowały się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jozek726, nigdy tak nie robiłem i zadnych przygód nie miałem a jaką kupiłeś MF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jozek726, niektóre MF mają tendencję do lekkiego wychodzenia włosia. Ich producenci czasami zalecają kąpiel przed użyciem właściwym, ale nie jest to reguła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ok dzieki bardzo za odpowiedź. A jakie kupiłem. o taki mam : http://allegro.pl/showcarshine-microfib ... 21830.html to raczej standardowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 mikrofibry należy wyparzyć w gorącej wodzie Jak chcesz zarżnąć sobie MF to nie ma problemu. Mikrofibry pierze się oddzielnie w maksymalnie 60 stopniach. Optymalnie 45. Przy praniu nie używać zmiękczaczy do tkanin. Płukanie przed pierwszym użyciem ma na celu wypłukanie środków impregnująco-konserwujących użytych podczas produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 wiesz ja mówię to co słyszałem, nie wiem czy to jest mit czy prawda, dopiero się zagłębiam w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 witam mam pytanie jak zabrać sie do polerowania szyby motocyklowej z materiały PC ? Cholerstwo jest bardzo twarde i nie wiem jak to ugryść - mam kilka grubszych rys i to trzeba zaatakować papierem myślę od 120 i potem sukcesywnie zmniejszać gradacje do powiedzmy 2500, a jaka pasta na to?? reflektor wyprowadziłem w ten sposób kończąc fg500 i wyszła bajka ale szybka łatwo się nie poddaje i jeszcze inne pytanko gdzie mogę dostać nakrętki do montażu haka, które montuje się w podłużnice ( nakretki z blaszką które montuje się przez otwór technologiczny - auto to Pezo 406 ) allegro wymięka w tej kwesti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 zaatakować papierem myślę od 120 i 120 to nie za gruby trochę? ( nakretki z blaszką które montuje się przez otwór technologiczny - auto to Pezo 406 ) Jedź do salonu i kup Zapłacisz nie więcej niż 10zł - tak mi się przynajmniej wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kama, moto po szlifie i rys mało ale 2 czy 3 są bardzo głebokie tylko czym potem wyprowadzić ta szybę możę bede musiał podjechać do aso ale czy ja wiem..zobaczymy w intercarsie nic nie poradzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Panowie ... pytanie potrzebuję numer części od dekielków (zaślepek) z logiem od tych felg ... nie mam niestety możliwości sprawdzić osobiście ale wiem że kilku fanów BMW na forum jest więc może ktoś będzie miał coś podobnego :-) felga to 17" z modelu E92. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 wydaje mi sie że to będzie: 36136783536 sprawdz sobie jeszce na: http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=36&fg=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 karambol, super dzięki prawdopodobnie będzie to to .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Bacuś, zmieniłeś fure na BMe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacuś Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 masa140, nie ... brachol ma i wiem, że ma zniszczone i chcę mu małego gifta zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie chcę się wtrącać bo i tak zamontujesz jak chcesz, ale czy nie lepiej, żeby obiektyw kamery skierowany był w dół? Bo na podstawie tej kamery i miejsca montażu co pokazałeś to będzie patrzeć poziomo Nie jest to trochę bez sensu? Zaznaczylem tylko miejsce w ktorym ja zamontuje. Oczywiscie nie bedzie zamontoae od dolu w listwie. Obok swiatla oswietlajacego tablice rejestracyjna. Montoac, trzeba z sensem i zeby bylo estetycznie Dziekuje za dalsze sugestie i rady. Na pewno skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panowie ... pytanie potrzebuję numer części od dekielków (zaślepek) z logiem od tych felg ... nie mam niestety możliwości sprawdzić osobiście ale wiem że kilku fanów BMW na forum jest więc może ktoś będzie miał coś podobnego :-) felga to 17" z modelu E92. Felgi z zdięcia jak się nie myle to BMW styling 185 . http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=36&fg=15 Ale kapsel pewnie taki sam jak w styling 158. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ktoś miał styczność z takim urządzeniem "POLSKI OZONATOR DO KLIMATYZACJI GENERATOR OZONU 10", cenowo 749 zł , zda egzamin w samochodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ktoś miał styczność z takim urządzeniem "POLSKI OZONATOR DO KLIMATYZACJI GENERATOR OZONU 10", cenowo 749 zł , zda egzamin w samochodzie ? do odświeżenia auta tak, do oczyszczenia klimatyzacji z "syfu" nie. Żaden ozonator nie usunie Ci syfu z parownika. Swego czasu interesowałem sie tymi urządzeniami, ale kolega który zajmuje się profesjonalnymi urządzeniami do klimatyzacji i ozonatorami uratował mnie przed wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Jeżeli nie masz syfu na parowniku, lepiej kupić za 50 zł Loctite. Trzy razy tego areozolu używałem, używali też znajomi i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chat, No to już trochę mi rozjaśniłeś, a czy np dym z papierosów lub inne nieprzyjemne zapachy z tapicerki pomoże zneutralizować czy to totalna zabawka i nie ma co podchodzić do sprzętu w tym przedziale cenowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chat, a czy np dym z papierosów lub inne nieprzyjemne zapachy z tapicerki pomoże zneutralizować czy to totalna zabawka i nie ma co podchodzić do sprzętu w tym przedziale cenowym? W tej wydajności ozonatora (Wydajność ozonu 8000-9999 mg/h ) z pewnością, a nawet na 100% da radę. Mój sąsiad ma ozonator o wydajności 800mg i zarówno dym, jak i inne zapachy po kuracji 2x 25 minut znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chat, dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi