karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czy ktoś ma doświadczenie z CHEMICAL GUYS PRO DETAILER na zymola carbon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czy ktoś ma doświadczenie z CHEMICAL GUYS PRO DETAILER na zymola carbon? +1, o to samo miałem dziś zapytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Stosowałem na Carbonie, Tytaniumie, Glasurze, Concoursie, Destiny i nic im nie było. Pro Detailer jest typowo do woskow naturalnych. Dobrze usuwa water spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jeżeli to pomoże to wrzucałem Pro Detailera na RG55 i Pete's-a. Mi przyjemnie się pracowało,głównie za sprawą zapachu ,który jest świetny Efekty:jeden samochód srebrny,drugi szary,ale widać było,że coś na rzeczy i lakier otrzymał dawkę szajnu.Wrzucałem,jak dogorywały woski,więc podbił kropelki na 3tygodnie latem(3pełne mycia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czy ktoś ma doświadczenie z CHEMICAL GUYS PRO DETAILER na zymola carbon? Stosowałem, nie zmienia wyglądu ani kropelkowania, dobrze odparowuje, nie maże się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie i Panie Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał. jakiej firmy olej był wcześniej a jakiej jest teraz? Wcześniej jeździł na Mobile 1 5w50, ale teraz został zalany Millers Oils XFD 5w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie i Panie Zmieniłem olej z 5w50 na 5w40 i po 7 tyś brakuje około 250-300 ml oleju. Czy to w normie? Oleju wcześniej nie brał. jakiej firmy olej był wcześniej a jakiej jest teraz? Wcześniej jeździł na Mobile 1 5w50, ale teraz został zalany Millers Oils XFD 5w40 no to w sumie nie powinien brać oleju nie masz gdzieś wycieku przypadkiem? rozumiem jakby olej znikał właśnie po mobilu 5w50, bo ma on również bardzo dobre właściwości czyszczące i wypłukuje większość silników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 dżepetto I to jest przykład gdzie nie zmienia sie czegoś co jest dobre tym bardziej że mobil 1 to jeden z najlepszych olejów silnikowych na rynku pod warunkiem że oryginalny zerknij do zbiorniczka cieczy chłodzącej czy tam nie masz oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Koledzy czy Auto Finesse Rejuvenate sprawdzi się pod Collinite 476s, czy lepiej LP DJ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 brakuje około 250-300 ml oleju Pozazdrościć miarki w oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 brakuje około 250-300 ml oleju Pozazdrościć miarki w oczach nie rozumiem? To akurat łatwo widać bo zawsze od mini do max jest 1L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ktoś z was testował wpływ Bilberry albo Blue Gel-a na wosk na feldze np. Coli lub FK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bilberry w stezeniu 1:8 niespecjalnie robil wrazenie na FK1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 mobil 1 to jeden z najlepszych olejów silnikowych na rynku pod warunkiem że oryginalny Akurat tu się nie zgodzę. Lepszym olejem jest Valvoline maxlife Koledzy czy Auto Finesse Rejuvenate sprawdzi się pod Collinite 476s, czy lepiej LP DJ? Wałkowane pierdylion razy co pod Colli 476. U mnie Colli na SRP leży od 25 listopada i nie widzę żeby coś osłabił się pomimo brudu, soli czy mrozu. Jeżeli wahasz się co do kupna, weż SRP zawsze się przyda do szybkiego odświeżenia nawet DJLP z tego co piszą jest raczej tłustawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Koledzy czy Auto Finesse Rejuvenate sprawdzi się pod Collinite 476s, czy lepiej LP DJ? Oba sprawdza sie tak samo, o ile przemyjesz je pozniej IPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na zżółknięte kołpaki nie ma nic lepszego niż tenzi alux stronk, psikasz, czekasz chwilę i spłukujesz pod ciśnieniem. Co do podkładu pod coli to AF się dobrze sprawdza, na srp też przeleżał mi kiedyś zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czy to jest zmywasz silikonowy czy coś innego? Zapytałem o zmywacz silikonowy do odtłuszczania i podsunęli mi dziś w sklepie coś z Bolla za 20 zł i to z APP za 40 z groszem. Tyle, że opis na etykiecie mi się nie zgadzał.... "Dodatek antysilikonowy do lakieru" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 nie, to nie jest zmywacz sylikonowy tylko anty-sylikon który służy do dodawania go do bezbarwnego by nie powstawały tak zwane oczka przy malowaniu powiedz im że potrzebujesz APP W900 jeśli nie mają to widzę że jesteś z Krakowa to sprzedam ci jedną puszke 1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak już mowa o zmywaczu, to chciałbym zapytać czy zmywacz używany w celu inspekcji podczas korekty można rozcieńczać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Karambol, dziękuję za wyjaśnienie. Masz zapas? Chętnie odkupię bo raczej nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tego co wiem to nie, przynajmniej nigdy ja nie rozcieńczałem, nawet nie próbowałem bo jest to raczej już gotowiec Pan Miyagi Mam bo akurat pracuje na lakieri to mamy tego od .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A nie potrzebujecie tego co mam ja? Wywaliłem paragon i teraz mogę sobie to w ... wsadzić Może jakaś podmianka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 myślę że da sie zrobić, atakuj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Oba sprawdza sie tak samo, o ile przemyjesz je pozniej IPA. Na zżółknięte kołpaki nie ma nic lepszego niż tenzi alux stronk, psikasz, czekasz chwilę i spłukujesz pod ciśnieniem. Co do podkładu pod coli to AF się dobrze sprawdza, na srp też przeleżał mi kiedyś zimę. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Adm, Jesli mowa o IPA to rozciencza sie 50/50 z woda zdemineralizowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi