Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jaka nitownica będzie odpowiednia do nitowania tablic rejestracyjnych? Czy takie za ~20 zł nadają się do tego?

Opublikowano

dwoz, wiem, że chciałoby się zaoszczędzić ale mi taka nitownica przy 4 nicie ameliniowym 4,8 mm już nie ściągała. Ale może Tobie uda się kupić lepszą :good:

Opublikowano

Ok tak więc kupie ten co podał LoozaQ lub ten co podałem ja bo to chyba tylko inny zapach, nowsza wersja ;) dzięki, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dodo jest mistrz za kasę(uwzględniając dystrybucję :mrgreen: ) mf1 też bardzo fajna,delikatna .CD słabo się spisuje w tej roli przy tych fibrach ;)

Opublikowano

http://showcarshine.pl/491-eurow-shag-weave-microfibre-towel-rewelacyjna-i-popularna-mikrofibra.html

Ta wydaje się być dosyć miękka i nie powinna rysować lakieru, tylko czy firma dobra.

Opublikowano

Z trzy miechy temu był ją łyknął, ale teraz brak funduszy (zmieniłem auto). Kupię tą dodo juice.

Opublikowano
Z trzy miechy temu był ją łyknął, ale teraz brak funduszy (zmieniłem auto). Kupię tą dodo juice.

Będzie Pan zadowolony :good:

• Moderator
Opublikowano

Z najtanszych nierysujacych to sa Urbany i Flexipads zielone.

Opublikowano

Spróbuję jeszcze raz .

Czy pasty typu Meguiars Hot Rims albo Mothers Mag and Aluminium nadają się do polerowania maszynowego ( 2850 obr/min, tarcza ø 20cm ) czy są to raczej środki to polerki ręcznej MF lub ewentualnego "głaskania" flanelką na wiertarce?

Opublikowano

Szukam jakiegoś sensownego środka all in one do kokpitu (o ile coś takiego w ogóle jest). Do tej pory używałem m. in. Smart Wax Smartdressing (fajny efekt pielęgnacyjny, ale oczywiście brak właściwości czyszczących).

Opublikowano
Do tej pory używałem m. in. Smart Wax Smartdressing (fajny efekt, oczywiście brak właściwości czyszczących).

też w swojej M6 tego używam i czasami NL i jest git ... przed dressingiem przeleć APC i będzie dobrze :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.