MarrciN Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do opon to śmiało coś mocnego, ja używam surfex hd w stężeniu 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jakie apc używacie przed nabłyszczaniem opon i w jakim stężeniu? mnie najlepiej idzie dimerem w proporcji 1:10-15 i oczywiście troszeczkę pomóc szczoteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tenzi Truck jest rewelacyjny do opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tenzi Truck jest rewelacyjny do opon A jakie stężenie stosujesz ? muszę sobie kupić jakąś szczotke do opon i wtedy wyprobuje Tenzi Truck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Marcin_ko7, ja jadę 1:5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to chyba za małe steżenie jak dla mnie... Polerowane ranty mam, wiec raczej by zjadł polerke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tenzi Truck jest rewelacyjny do opon A jakie stężenie stosujesz ? muszę sobie kupić jakąś szczotke do opon i wtedy wyprobuje Tenzi Truck Działa dobrze już 1:20, ale fajnie się dzieje w roztworzach 1:7 i mocniejszych [ Dodano: 30 Grudzień 2012, 12:43 ] to chyba za małe steżenie jak dla mnie... Polerowane ranty mam, wiec raczej by zjadł polerke. Do polerowanego alu nawet się z Truckiem nie zbliżaj !!! W żadnym stężeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A z innej beczki, bo chciałem sobie odświeżyć fibry i nigdzie na forum nie znalazłem dokładnej ilości ile trzeba dolać octu do wody w fazie płukania, aby znów były jak nowe. Czy ktoś może określić np ile ml octu na 2L wody, czy inne ilości jakie stosuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beznickux Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Do CLEANERA maszyna rotacyjna czy DA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Beznickux, łatwiej będzie DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A z innej beczki, bo chciałem sobie odświeżyć fibry i nigdzie na forum nie znalazłem dokładnej ilości ile trzeba dolać octu do wody w fazie płukania, aby znów były jak nowe.Czy ktoś może określić np ile ml octu na 2L wody, czy inne ilości jakie stosuje? Ja na miskę ciepłej wody ok 3L daję ok 20-25 ml octu. Fibry moczą się z 15 min. Potem jeszcze je płuczę bieżącą wodą,aby potem mniej śmierdziały octem. Daje to bardzo fajny efekt,szczególnie na puszystych fibrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jaka jest różnica pomiędzy tym http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... y-42g.html a tym http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... onado.html ?? Który dłużej pachnie?? Jeden to forma galaretki a drugi ma kostki drzewa cedrowego. Wpływa to na coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jaka jest różnica pomiędzy tym http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... y-42g.html a tym http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... onado.html ?? Który dłużej pachnie?? Jeden to forma galaretki a drugi ma kostki drzewa cedrowego. Wpływa to na coś?? Według producenta trwałość wersji CUBE (żelowej) wynosi 30 dni, podczas gdy klasyczna wersja pachnie 60 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Gajek, CUBE pachnie dużo delikatniej i przyjemniej dla nosa ale niestety krócej niż Spillproof. Spillproof pachnie bardzo intensywnie i długo Najlepiej kupić dwa i samemu sprawdzić co nam bardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 kamilgt, DS_Tomek, dzięki za informacje. Zamówię sobie klasyczną wersję. Auto stoi w garażu i zawsze mam otwarte okna w aucie to będzie pachniało wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Koledzy czy te felgi są ORI http://allegro.pl/nowe-felgi-zurigo-bmw ... 04006.html jeżeli nie to ile są warte takie ORI felgi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Koledzy czy te felgi są ORI http://allegro.pl/nowe-fe...2850404006.html jeżeli nie to ile są warte takie ORI felgi ?? Na 1000% nie są oryginalne BMW. Cena takich oryginalnych to co najmniej 2x jak nie 3x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 dunga, zapomnij o takiej kasie za takie felgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Carire, chodzi o to że mam okazje za 200euro tylko że na 100% ORI kupić i czy warto bo się nie znam na tym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Za 200 Euro takie felgi w oryginale? To nie wiem dlaczego jeszcze piszesz na tym forum zamiast śmigać w podskokach po nie A tak na serio jeżeli w dobrym stanie to na pewno warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A tak na serio jeżeli w dobrym stanie to na pewno warto. nawet jeśli w kiepskim to po piaskowaniu i malowaniu i tak jeszcze zostanie z pełnej cyfry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to wiec jutro rano ide po nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to wiec jutro rano ide po nie To jak kupisz wrzuć fotkę, ale jak pisał Swoop "kosmetykę" można bez problemu zrobić, żeby tylko nie były spawane/pęknięte czy nadmierni skrzywione bo później może być problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ktoś testował TENZI - PUSTA BUTELKA ZE SPRYSKIWACZEM I MIARKĄ 1L w cenie 4,5 zł warto kupić ten produkt ? http://allegro.pl/tenzi-pusta-butelka-z ... 36102.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 bienek, tak na szybko oglądałem je to prawie nowe, bo sąsiad pracuje w bmw i w garażu ma dużo gratów. Jak wszystko z nimi ok to jutro wrzucę fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi