Carire Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 krd, Znalazłem na forum tabelę z której wynika że na 10 l wody potrzeba: 7 ml Zymol Clear Auto Bathe 80 ml Zymol Auto Wah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 8 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ile dac Zymola Clear do 10l wiadra? 10 - 15 ml wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 8 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Carire, Eryczek: Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fr0styyy., w sumie powinno się dać. Tylko pewnie trzeba doooobrze umyć po tym szajsie szybę. Sprawdź, daj znać na forum. Może znajdziesz wreszcie dla tego cuda jakieś zastosowanie Możesz szerzej rozwinąć myśl co do Rainx-a? Używam u siebie i jestem bardzo zadowolony, nałożony na poczatku wrzesnia i do tej pory ładnie odprowadza wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie, jakiś skuteczny sposób aby w środku samochodu przednia szyba nie była zaszroniona od wewnątrz? Boczne nie są zaszronione. Nagrzanie nie wchodzi w grę za bardzo, zanim diesel się nagrzeje zdążę przejechać 10 km -,- RainX Anti Fog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panowie, jakiś skuteczny sposób aby w środku samochodu przednia szyba nie była zaszroniona od wewnątrz? Boczne nie są zaszronione. Nagrzanie nie wchodzi w grę za bardzo, zanim diesel się nagrzeje zdążę przejechać 10 km -,- RainX Anti Fog? Ciężko będzie, strasznie maże mi szyby, mimo perfekcyjnego przygotowania i nakładania, ale spróbuję nagrzać garaż i nałożyć na przednią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 cptolgierd, już pisałem ... zrób porządną rundkę po okolicy, nagrzej na full wnętrze, ale tak porządnie na maksa a później pod domem otwórz wszystkie drzwi i przewietrz.... po 1-2 razach zapomnisz co to zaszronione szyby w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 cyra, nie rozumiem pytania. "Szajs" odnosił się do K2 Tempo. RainX jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fr0styyy., w sumie powinno się dać. Tylko pewnie trzeba doooobrze umyć po tym szajsie szybę. Sprawdź, daj znać na forum. Może znajdziesz wreszcie dla tego cuda jakieś zastosowanie Możesz szerzej rozwinąć myśl co do Rainx-a? Używam u siebie i jestem bardzo zadowolony, nałożony na poczatku wrzesnia i do tej pory ładnie odprowadza wodę A niech sobie odprowadza wodę jak chce. U mnie wycieraczki go masakrycznie rozmazują i w nocy nie da się jechać. Nowe wycieraczki na nowej szybie perfekcyjnie usuwały wodę i nawet smug nie było to nałożyłem RainX, spryskałem szybę i myślałem, że mnie rozniesie, bo takie smugi się zrobiły. http://www.youtube.com/watch?v=BJYZeJzD ... xw&index=7 W mocnym deszczu nie ma tego problemu, ale rano jak jest rosa na szybach to idzie ocipieć z nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 krd, Znalazłem na forum tabelę z której wynika że na 10 l wody potrzeba: 7 ml Zymol Clear Auto Bathe 80 ml Zymol Auto Wah CZemu zalecaja mieszanke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bieniek, nie mieszanke tak znalazłem to napisałem jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Szybkie pytanie: Czy szczoteczka ta nada się do czyszczenia padów: (Menzerna + Flexipads) Czy coś lepszego polecicie w cenie budżetowej w okolicy 30,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Szczoteczka do zębów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Szczoteczka do zębów ? No wiem że jest to super alternatywa do 10,- Ale myślałem o czymś wygodnym i poręcznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 http://www.all4auto.pl/shiny-garage-szc ... u-p16.html ja mam taką i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Też ją mam, daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Chyba to jest to samo: http://showcarshine.pl/specjalne/697-sh ... etali.html mam i jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja używam szczoteczki za 5zł z tesco, szaro-czarna rączka z biało czarnym włosiem. Spisuję się świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Rysa na szkiełku od aparatu... Czym to potraktować? UC da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Rysa na szkiełku od aparatu... Czym to potraktować? UC da radę? Zależy jak głęboko, ale szczerze wątpię żeby UC dało rade. Ja na wyświetlaczu kiedyś próbowałem podobną ryse ale nie ruszyło, ale spróbować nie zaszkodzi - hm.. to szkiełko na obiektywie jest z tego samego materiału co wyświetlacz nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 niee. Plastik jakiś tandetny. Dodatkowo jak widać w One X to szkło jest wyżej niż obudowa aparatu i telefon leżąc leży na tej szybce. Jak narazie to jedyny minus One X. Nie przeszkadza to w robieniu zdjęć, ale wiadomo jak to jest z nowym sprzętem... niesmak pozostaje :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Myślę że dobrze docięty poliwęglan w jakimś stopniu rozwiązał by ten problem a zetrze się to następny naklejasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak zrobię, tylko będę musiał popróbować chociaż zrobić trochę płytszą tą rysę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Czym umyć opakowanie po wosku o zapachu zbliżonym do FK itp? jakaś kąpiel w np SG Red Devil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kamilgt, wrzuć do zmywarki na jedno mycie EDIT: Czy 303 AP można aplikować na skórę po jej wymyciu SG Leather Cleaner? Na opakowaniu jest napisane, że można. Niestety nie posiadam odzywki do skóry. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi