german Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jakim kurierem i jak najkorzystniej i najbezpieczniej wysłać felgi+opony ? sendit.pl paczka do 30 kg dpd bodajże 17 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Pany jest akcja taka, że potrzebuje na teraz czegoś co mi wyczyści tapicerke - fotel z weluru. Koleżanka mi troche...zwróciła na kolana sobie i na mój fotel przy okazji Nie wiem czy jechac dzis do slepu i kupic sobie po prostu Autoland Tap Ultra (bo to na pewno gdzies znajde) czy zamówic cos i czekac ? Działaj jak najszybciej,jak wyjdą plamy to się potem zrobi normalne pranie,chodzi,żeby zapaszki się nie wchłonęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Temperatura na zewnątrz jest mało detailingowa i żeby mi palce nie zgrabiały dolewam gorącej wody do mycia na dwa wiadra. Czy gorąca woda + szampon nie rozpuszczą położonego wosku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Większość szamponów powinno się rozpuszczać w ciepłej wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 pytanie do posiadaczy E46 sedan, ktoś podpowie co powinno być w bagażniku z lewej strony w schowku? Jest półka, a nad nią została tylko kostka jakiś czytnik, zmieniarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zmieniarka najprawdopodobniej, ewentualnie moduł GPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 patol Ja używam Nielsena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zmieniarka najprawdopodobniej, ewentualnie moduł GPS Dokładnie najczęściej zmieniarka/w przypadku navi,napęd navi lub obydwie te rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki, radio też mi wyjęli, ciekawe czy dojdę po vinie które modele były zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki, radio też mi wyjęli, ciekawe czy dojdę po vinie które modele były zamontowane Ta w Vinie będzie napisane Jakby co podaj to podrzucę na drugim forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dach w cabrio czyścimy normalnie szczoteczką + APC czy muszę kupić jakiś specjalny środek do czyszczenia? dach materiałowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 dach w cabrio czyścimy normalnie szczoteczką + APC czy muszę kupić jakiś specjalny środek do czyszczenia? dach materiałowy Teoretycznie może być, ale mogę Ci opierdzielić 303 Convertible Top Cleaner. Używałem dwa razy w smarcie. Możesz też po prostu kupić w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Na samochodzie leży cquartz i czy można oczywiście po myciu na dwa wiaderka,wysuszeniu itp przelecieć Quik Detailerem ? jak narazie posiadam dwa Meguairs i Chemical Goys P-40 który będzie lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Co to znaczy tak naprawdę beading and sheeting ? I skad mam wiedziec ze cos "beadinguje" lepiej a cos gorzej... albo "scheetinguje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Domel, beading czyli kropelkowanie, sheeting - zrzucanie wody. Im szybciej wosk zrzuca wode tym lepiej, z kropelkami podobnie im równiejsze, bardziej kształtne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Domel, beading czyli kropelkowanie, sheeting - zrzucanie wody.Im szybciej wosk zrzuca wode tym lepiej, z kropelkami podobnie im równiejsze, bardziej kształtne Aha Bo na tej stronie znalazlem http://temachem.sklep.pl/opis/2314721/d ... d-wax.html "...... wytrzymałość czy łatwość spływania wody ( beading )." gdzies jest blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panowie padł mi potencjometr w meguiar's ie g220 v1. Robi spięcie i nie ma rozmowy,mógłby ktoś rzucić jakiś trop gdzie można dostać? Z góry dzięki! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Im szybciej wosk zrzuca wode tym lepiej, Zależy czego oczekujemy, czasem wolniejszy, ale bardziej dokładny sheeting jest IMO lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki, radio też mi wyjęli, ciekawe czy dojdę po vinie które modele były zamontowane Jezeli byla zmieniarka to radio najczesciej bylo kasetowe + monochromatyczna navi, cos takiego: Jezeli masz watpliwosc, podaj VIN na PW, chetnie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dzięki chłopaki, jutro będę miał vin Zapomniałem zrobić fotkę na placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 sam sobie rozkoduj http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=44&t=182523 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Która pianownica będzie najlepsza do samochodu pokroju Mazda 626 Hatchback 00r ??: 1. Gloria Foamy Clean 100 2. Gloria FM10 Najbardziej boję się że nakładanie piany zmieni się w ciągłe pompowanie, warto czy nie warto dozbierać do większej pojemnościowo (i modelowo starszej )?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 2. Gloria FM10 ta, warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 GR_BKP, kurcze zapomniałem o tym, a jeszcze ostatnio sprawdzałem tak wszystkie BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 19 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jeleniouchy, Jacek, którego już między nami nie ma (mam na myśli forum ) ma w w ofercie swojego sklepu Glorie i gdy kupowałem pianownicę, doradził mi zakup FM 10. Polecał ją ze względu na lepszej jakości budowę, spasowanie, uszczelki i mechanizm sprężający. Skorzystałem z jego porad i jestem bardzo zadowolony. Polecam FM10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi