Moderator krd Opublikowano 5 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kazde APC da rade. Sa mocniejsze i lzejsze, ale to juz raczej zabawa ze stezeniem jak z samym APC. Do mocniejszych nalezy np BH Sufrex HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Wybieram się w tym tygodniu do Berlina zna ktoś może jakieś ciekawe sklepy z art. detailingowymi Może ktoś był może coś polecić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Koledzy, macie jakiś pomysł na skaczące nowe wycieraczki valeo? Na 99% oryginały, poprzednie nie skakały ani troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 lakikwap może trzeba ustawić ramiona wycieraczek kątomierzem do ramion wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Panowie, ma tu ktoś podpisaną umowe z kurierem i mógłby pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kr3t, https://przesylkastart.pl/confirm?userI ... 9487d7ca48 za 16,48 zł do 10kg i to bez umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 HubertRinkon, na pewno SV masz w Berlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Eryczek, http://sendit.pl/ lepszy serwis i ceny dla DPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 5 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 kuraś, dzięki! faktycznie lepsza oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Oooo dzieki Chyba nic lepszego nie uda mi się ogarnąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 czy wszystkie preparaty przeciw parowaniu szyb powodują problemy typu cytuję: "...efekt jakby mgiełki...", "... zauważyłem nieco pogorszoną widoczność ...". Szukam środka, który w jak największym stopniu będzie pozbawiony tego typu minusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mam pytanie o najlepsze możliwe APC do odszczurzenia uszczelek zewnętrznych. Moje nie dość, że brudzą na czarno to są brązowawe. Chciałbym je jak najbardziej wyczyścić Widziałem, że Justyna w relacji tolka używała MAC i z tego co pamiętam bardzo chwaliła na uszczelkach, ale może macie jakieś inne typy? tenzi truck albo produkt duragloss do opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardkorus Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 orientuje sie ktoś jacy producenci robią kosmetyki sygnowane markami m.in. BMW, Toyota itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Dla BMW kosmetyki robi Sonax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardkorus Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 dzieki Thomas207. Jest to w jakis sposob do zweryfikowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 czy Ta pianownica to jest to czego szukamy ? http://allegro.pl/profesjonalna-pa-pian ... 68764.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 snap, dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 naj naj i best of the best ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Koledzy ja mam takie pytanie, czy ktoś z was bawi się w oklejanie samochodów folią? Wiem że na forum jest firma ANMAR co okleja. Jak to jest z tym oklejaniem, trudno się to robi? Dużo folii idzie na samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 6 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ostatnio w programie na TVN Turbo mówili, że na sedana schodzi ok. 20-22m2 Ale dużego Jeepa okleili przy pomocy chyba 17m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 rychu, to jak to możliwe? Może na odwrót No dobra a co jest potrzebne do tego, opalarki, coś do dociskania tylko jak to się może nazywać? Co jeszcze? Bo mam samochód do oklejenia, do nauczenia się oklejać I chciałbym coś się bardziej dowiedzieć na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To był prost jeep, bez wielu przetłoczeń, zakamarków i innych pierdół gdzie trzeba folię docinać i profilować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 jak ja liczyłem tak na oko to na civica potrzebowałbym około 16-17m2. potrzebujesz opalarkę, drugą osobę do pomocy, te plastikowe szpachelki czy jak to się nazywa do gładzenia folli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 kamilgt, to jakieś specjalne szpachelki chyba są co To na S-MAXa trochę tego pójdzie pewnie Dobra to dzięki za odpowiedź chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ano jakieś specjalne, chyba zakończone takim miękkim czymś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi