Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

Kazde APC da rade. Sa mocniejsze i lzejsze, ale to juz raczej zabawa ze stezeniem jak z samym APC. Do mocniejszych nalezy np BH Sufrex HD.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

czy wszystkie preparaty przeciw parowaniu szyb powodują problemy typu cytuję: "...efekt jakby mgiełki...", "... zauważyłem nieco pogorszoną widoczność ...". Szukam środka, który w jak największym stopniu będzie pozbawiony tego typu minusów :)

Opublikowano
Ja mam pytanie o najlepsze możliwe APC do odszczurzenia uszczelek zewnętrznych. Moje nie dość, że brudzą na czarno to są brązowawe. Chciałbym je jak najbardziej wyczyścić ;) Widziałem, że Justyna w relacji tolka używała MAC i z tego co pamiętam bardzo chwaliła na uszczelkach, ale może macie jakieś inne typy?

tenzi truck albo produkt duragloss do opon

Opublikowano

Koledzy ja mam takie pytanie, czy ktoś z was bawi się w oklejanie samochodów folią? Wiem że na forum jest firma ANMAR co okleja. Jak to jest z tym oklejaniem, trudno się to robi? Dużo folii idzie na samochód?

• Moderator
Opublikowano

Ostatnio w programie na TVN Turbo mówili, że na sedana schodzi ok. 20-22m2

Ale dużego Jeepa okleili przy pomocy chyba 17m2 :dontknow:

Opublikowano

rychu, to jak to możliwe? :idea: Może na odwrót :dontknow: No dobra a co jest potrzebne do tego, opalarki, coś do dociskania tylko jak to się może nazywać? Co jeszcze? Bo mam samochód do oklejenia, do nauczenia się oklejać :) I chciałbym coś się bardziej dowiedzieć na ten temat ;)

Opublikowano

jak ja liczyłem tak na oko to na civica potrzebowałbym około 16-17m2. potrzebujesz opalarkę, drugą osobę do pomocy, te plastikowe szpachelki czy jak to się nazywa do gładzenia folli :o

Opublikowano

kamilgt, to jakieś specjalne szpachelki chyba są co :o To na S-MAXa trochę tego pójdzie pewnie :song: Dobra to dzięki za odpowiedź chłopaki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.