Piotrek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Evo, Dzięki. To już Warszawska chyba jest. Spróbuje " ciemna nocą, po kryjomu ". I zdam relacje. Devdill, na BP Pan mi kazał "śnieg" z auta zmyć tfelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 piotr13, a na którym byłeś? Ja byłem dowiedzieć się prosto z mostu czy mogę wyciągnąć gadżety i pobawić się nad autem, to na stacji obok Caerfoura gość nie bardzo chciał się zgodzić, natomiast obok orlenu nie było problemów i tam z reguły jeżdżę przy większych porządkach Edit: jeszcze ciekawi mnie ta myjnia obok salonu opla, bo nie widziałem żadnej stróżówki, więc kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Devdill, byłem na BP, bo mieszkam bardzo blisko. Ta obok Opla na Rudnickiego jest otwarta, chyba Evo pisał kiedyś, że był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekSz Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kolejne laickie pytanie, czy zawsze trzeba glinkować samochód przed korektą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Kolejne laickie pytanie, czy zawsze trzeba glinkować samochód przed korektą? powinno się zawsze, żeby pozbyć się syfu, który może przykleić ci się do pada i narobić problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 piotr13, no własnie nie byłem bo jest szlaban, z tym że z tego co pamiętam, bo jeżdze tam do OSKP, to się nie płaci za wjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 polecam ul polczyńska przy wulkanizacji 24H . Nikt sie nie czepia... O ile dozorca nie jest mocno wstawiony i stosuje włoskiego strajku A pewniak to przy zjeździe z S8 przy Warszawskiej/Górczewskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Dzięki za wcześniejsze odpowiedzi Teraz tak: wiem, że będę musiał dogrzać garaż, bo dzisiaj w nim było 13 stopni. Mam grzejnik halogenowy. Czy mogę po zaaplikowaniu Collli 476 ogrzać go na lakierze za pomocą tego grzejnika w z różnych stron aby się lepiej związał (w odpowiedniej odległości) czy jednak mogę tym zrobić więcej szkody niż pożytku? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Co może się stać jeśli nagrzeję garaż i nałoże wosk wieczorem a do rana garaż się wychłodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rev Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ponawiam Mam brudny fotel pasażera w leonie ( wylany energy drink) jakim sposobem oraz jakim środkiem to usunąć ? Na chwilę obecną nie mam dostępu do odkurzacza piorącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 rev, spróbuj ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner lub Nielsen Nap Low Foam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 rev, podjedź do kogoś kto ma odkurzacz oraz pakiet chemii. Samemu, bez odkurzacza, strzelanie może tym a może tym, zakup środków itp. wyniesie Cię drożej niż upranie całego autka kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Co może się stać jeśli nagrzeję garaż i nałoże wosk wieczorem a do rana garaż się wychłodzi? Co chcesz kłaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Co może się stać jeśli nagrzeję garaż i nałoże wosk wieczorem a do rana garaż się wychłodzi? Co chcesz kłaść ? FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka ale kupiłem go bardziej po to żeby nauczyć się samego nakładania wosku. Stawiam dopiero pierwsze krotki. Jeśli zejdzie po tygodniu czy dwóch to nie będę płakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka uwierz, są niższe półki niż ten FK .. choćby RG BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panowie, szybka piłka: po jakim czasie można nakładać następną warstwę GTehniq G3(G5)? Ile warstw? Trzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnes Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka uwierz, są niższe półki niż ten FK .. choćby RG BL Czyli mozna powiedziec ze nic zlego nie bedzie poza tym ze dlugo sie nie utrzyma na powierzchni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Czyli mozna powiedziec ze nic zlego nie bedzie poza tym ze dlugo sie nie utrzyma na powierzchni?Jakbyś uważniej czytał forum wiedziałbyś, że ten wosk dobrze położony leży 6 miesięcy i super nadaję się również na felgi. Bardzo uniwersalny i dobry syntetyczny wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jako APC lepiej wziac Shiny Garage Lime APC czy Shiny Garage Red Devil HD Nano? Roznica przy 5l tylko 10zl a chodzi mi tutaj bardziej o skutecznosc polaczona z uniwersalnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Magnes, FK 1000HT to najlepszy stosunek jakosci do ceny do trwalosci, zwlaszcza ma zime. Jedyny jego minus to zapach:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Eryczek, a 16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Kupować Epoce Tec One 1L czy rezać Marolexa 1500? Pieniądze wychodzą mnie te same przy Epoce i Marolexie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja bym brał Epoce bo to gotowa pianownica a Marolex to opryskiwacz i trza go przerobić na pianownicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Polecam Marolexa 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi