Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Evo, Dzięki. To już Warszawska chyba jest. Spróbuje " ciemna nocą, po kryjomu ". I zdam relacje. :roll:

Devdill, na BP Pan mi kazał "śnieg" z auta zmyć :lol:

tfelek

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

piotr13, a na którym byłeś? Ja byłem dowiedzieć się prosto z mostu czy mogę wyciągnąć gadżety i pobawić się nad autem, to na stacji obok Caerfoura gość nie bardzo chciał się zgodzić, natomiast obok orlenu nie było problemów i tam z reguły jeżdżę przy większych porządkach :D

Edit: jeszcze ciekawi mnie ta myjnia obok salonu opla, bo nie widziałem żadnej stróżówki, więc kto wie... :D

Opublikowano
Kolejne laickie pytanie, czy zawsze trzeba glinkować samochód przed korektą? :oops:

powinno się zawsze, żeby pozbyć się syfu, który może przykleić ci się do pada i narobić problemu

• Administrator
Opublikowano

piotr13, no własnie nie byłem bo jest szlaban, z tym że z tego co pamiętam, bo jeżdze tam do OSKP, to się nie płaci za wjazd :idea:

Opublikowano
polecam ul polczyńska przy wulkanizacji 24H . Nikt sie nie czepia...

O ile dozorca nie jest mocno wstawiony i stosuje włoskiego strajku ;)

A pewniak to przy zjeździe z S8 przy Warszawskiej/Górczewskiej

Opublikowano

Dzięki za wcześniejsze odpowiedzi :)

Teraz tak: wiem, że będę musiał dogrzać garaż, bo dzisiaj w nim było 13 stopni. Mam grzejnik halogenowy. Czy mogę po zaaplikowaniu Collli 476 ogrzać go na lakierze za pomocą tego grzejnika w z różnych stron aby się lepiej związał (w odpowiedniej odległości) czy jednak mogę tym zrobić więcej szkody niż pożytku? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ponawiam

Mam brudny fotel pasażera w leonie ( wylany energy drink) jakim sposobem oraz jakim środkiem to usunąć ? Na chwilę obecną nie mam dostępu do odkurzacza piorącego.

Opublikowano

rev, podjedź do kogoś kto ma odkurzacz oraz pakiet chemii. Samemu, bez odkurzacza, strzelanie może tym a może tym, zakup środków itp. wyniesie Cię drożej niż upranie całego autka kilka razy.

Opublikowano
Co może się stać jeśli nagrzeję garaż i nałoże wosk wieczorem a do rana garaż się wychłodzi?

Co chcesz kłaść ?

FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka ale kupiłem go bardziej po to żeby nauczyć się samego nakładania wosku. Stawiam dopiero pierwsze krotki. Jeśli zejdzie po tygodniu czy dwóch to nie będę płakał.

Opublikowano
FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka

uwierz, są niższe półki niż ten FK .. choćby RG BL :lol:

Opublikowano
FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax - wiem, że to najniższa pólka

uwierz, są niższe półki niż ten FK .. choćby RG BL :lol:

Czyli mozna powiedziec ze nic zlego nie bedzie poza tym ze dlugo sie nie utrzyma na powierzchni?

Opublikowano
Czyli mozna powiedziec ze nic zlego nie bedzie poza tym ze dlugo sie nie utrzyma na powierzchni?
Jakbyś uważniej czytał forum wiedziałbyś, że ten wosk dobrze położony leży 6 miesięcy i super nadaję się również na felgi. Bardzo uniwersalny i dobry syntetyczny wosk.
Opublikowano

Jako APC lepiej wziac Shiny Garage Lime APC czy Shiny Garage Red Devil HD Nano? Roznica przy 5l tylko 10zl a chodzi mi tutaj bardziej o skutecznosc polaczona z uniwersalnoscia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.