Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 alarec, Z uniwersalnych zerknij na Gtechniq tire and trim, Poorboys Trim restorer, Meguiars ultimate protectant, AF satin tyre Gel. Nielsen na uszczelkach moim zdaniem na mocny połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a co z AG Instant Tyre Dressing, nikt tego nie używa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 alarec, W sumie mam to u siebie ale nie testowałem jedyne co mogę powiedzieć to ma przyjemny zapach : taki kwiatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Polecono mi AG Instant tyre dressing, czy zgodzicie się z tym?Jakie on daje wykończenie? mat? satyna? gloss? Dość rzadki, słoneczkiem dobrze się nakłada, na oponach których robiłem efekt mat. Na starej oponie od mercedesa dało taki efekt http://allegro.pl/felga-aluminiowa-nowa ... 03479.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Meguiars ultimate protectant Mowisz, ze nada sie do opon? Mi osobscie nie podoba sie na plastikach we wnetrzu, zbytni polysk daje. Za to na elementy plastikowe grilla u mnie jest OK. Ale rzadko go w sumie uzywam, moze sprobuje zuzyc do opon. Chociaz tu nic nie przebije Endurance'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mam problem z samochodem, otóż cały lewy przód jest pokryty malutkimi białymi kropkami(szyba, maska, lewy przedni blotnik) jak na foto: najlepiej to widac na focie na lewo od przerwy miedzy maską a blotnikiem. Czy takiego nalotu da sie jakoś ręcznie pozbyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Glinki próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Tak, taka żółta, nie pamietam nazwy, 30-kilka zł kosztowała. Ale może coś zle robiłem? Najpierw psikałem na lakier troche mieszanki szamponu z woda i potem jechalem glinka, lakier sie robi taki bardziej śliski i tyle. Kropek nie ruszyla glinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Cleaner na maszynie pewnie dalby rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Mam problem z samochodem, otóż cały lewy przód jest pokryty malutkimi białymi kropkami(szyba, maska, lewy przedni blotnik) jak na foto: najlepiej to widac na focie na lewo od przerwy miedzy maską a blotnikiem. Czy takiego nalotu da sie jakoś ręcznie pozbyć? Czy jakis geniusz zła przypadkiem nie malował coś w okolicy ? z glinką postępujesz odpowiednio, zobacz czy te kropeczki nie są wypukłe i nie schodzą pod paznokciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Pod paznokciem nie schodzą, ale są ewidentnie wypukle i paznokieć na nich "haczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Kurcze to tego glinka nie ruszyła ? Hmm coś typu UC by sie przydało tak na szybkości przelecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Gobbi, Pewnie auto stało koło jakiegoś budynku gdzie była robiona elewacja, miałem taki przypadek że przyjechał do mnie szef jakiejś firmy budowlanej bo zapylił 3 auta które stały koło ocieplania, ciężko było to czymkolwiek usunąć, w końcu gościu napisał do producenta tego kleju czym można go zmyć i producent wysłał mu jakiś preparat którym wszystko poschodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ale UC powinno pójść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Gobbi, Ciężko będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Czy Gloria Sox 125 sprawdzi się jako opryskiwacz do presprayu?? Dość mam już marketowych shitów i chciałbym zakupić coś porządnego. Może ktoś poleci jakiś dobry opryskiwacz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Sprawdzi się, używam na zmianę z marolexem. Gloria daję bardziej regularny strumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Może UC pomoże, a z szyby jak sie pozbyć tych kropek? czy sie nie da? + Co jest najlepsze do ręcznej korekty lakieru, na samochodzie w dość dobrym stanie(samochód sezonowy, 12lat, 100tys km, garażowany)? UC czy coś mniej agresywnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 proton789, Na pedały to raczej bym nie nakładał ... Po częściowym wchłonięciu i przetarciu MF , nie ma szans żeby but się uślizgnął. Zależy tez kto ma jakie buty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniczy3 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Co będzie lepsze do przykrycia SRP Collinite czy Natty's Blue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Obydwa rownie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No to moja kolej na pytanie. Może głupie, nie wiem... Ale kto pyta... A więc, gdzie można kupić Woski Zymola poza CarSpa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No to moja kolej na pytanie. Może głupie, nie wiem... Ale kto pyta...A więc, gdzie można kupić Woski Zymola poza CarSpa? Na czarnym rynku ew.import z US&A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devdill Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No nie fajnie w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 A więc, gdzie można kupić Woski Zymola poza CarSpa? a może http://sprzedajemy.pl/zymol-carbon-wax- ... wosc,11043 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi