pLaYmAn Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Przeczytaj ten artykuł: http://beta.oponeo.pl/artykul/szerokie- ... ny-na-zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Bardzo dobry aartykuł Dzięki pLaYmAn, ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 który aplikator jest bardziej agresywny? valet pro ten biały czy tricolore german? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 djtomas, jak dla mnie to Valet Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Także słyszałem, że taśma dekarska daje super efekty Nie wiem jak na podłodze, ale niektórzy wygłuszali tym drzwi, a potem narzekali na smród w aucie, taśma dekarska jest na dachy a nie do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Nie wiem jak na podłodze, ale niektórzy wygłuszali tym drzwi, a potem narzekali na smród w aucie, taśma dekarska jest na dachy a nie do auta Ja miałem wygłuszone przednie drzwi w P206 taśmą dekarską i przez 4 lata użytkowania nic nie śmierdziało. Nie wiem jak to się ma w przypadku wygłuszenia podłogi ale chyba to nie ma znaczenia. W przypadku audio brzmienie się poprawiło na +, a drzwi zamykały się jak w S-klasie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 przyszedł do mnie duragloss #111. w zestawie ma aplikator który po jednej stronie ma pianke a po drugiej bawełne/mikrofibre. która stroną lepiej nakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 19 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 weglus, do #111 jest strona piankowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 glaze nakładać na padzie finishowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 gary, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 co bedzie lepsze przy recznej polerce na srebrnym lakierze, UC megsa czy swirlx ? pad tricolor, chyba ze ktos ma doswiadcenia z czyms lepszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Także słyszałem, że taśma dekarska daje super efekty Nie wiem jak na podłodze, ale niektórzy wygłuszali tym drzwi, a potem narzekali na smród w aucie, taśma dekarska jest na dachy a nie do auta Potwierdzam dekarka w ciepłe dni śmierdzi lepiej dołożyć do mat stp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ile dać VP neutral do pianownicy PA na litr wody żeby była ładna piana ? 100ml ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 lukas10313, UC Sparco, 100-120ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 co bedzie lepsze przy recznej polerce na srebrnym lakierze, UC megsa czy swirlx ?pad tricolor, chyba ze ktos ma doswiadcenia z czyms lepszym Możesz zrobić UC, a później po nim przelecieć jeszcze swirlx'em Jeśli jednak w gre wchodzi tylko jeden środek to zdecydowanie tu na przewadze UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 co bedzie lepsze przy recznej polerce na srebrnym lakierze, UC megsa czy swirlx ?pad tricolor, chyba ze ktos ma doswiadcenia z czyms lepszym Możesz zrobić UC, a później po nim przelecieć jeszcze swirlx'em Jeśli jednak w gre wchodzi tylko jeden środek to zdecydowanie tu na przewadze UC. Dzisiaj zrobiłem ręcznie 2elementy UC.Patrzę,że kiedyś to miałem parę w łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Panowie co byscie polecili do srebrnego, DG track claw, woldgang deep 3.0, czy moze jakis naturalnego, jesli tak to co? priorytetem nie koniecznie musi byc trwalosc, lecz wet look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 lukas10313, dział "Z zewnątrz" następnie "Woskowanie lakieru" i tam na 1 i 3 stronie masz tematy o tym co do srebrnego i co jeżeli chcemy osiągnąć wet look. Chyba, żze chcesz drążyć temat bo dawno nie rozmawiałeś z Rychem i chcesz nowe punkciki Od siebie, z dobroci serca polecam Colli położone na IPę, przetarte wcześniej UC na German Padzie. Blask oślepia niczym niebiański orszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Od siebie, z dobroci serca polecam Colli położone na IPę, przetarte wcześniej UC na German Padzie. Blask oślepia niczym niebiański orszak Klasyczny zestaw jeśli chcemy wygrać w Pebble Beach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubolak Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Czy po fg500 na twardym mogę dać ff3000 na żółtym karbowanym abw (polish) zamiast finishowego, bo hologramy są znacznych rozmiarów i zastanawiam się, czy to nie przyspieszy całego procesu? Potem oczywiście IPA i jeszcze Lusso RC na finishu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 bubolak, Kwestia lakieru.., Ale jeśli masz wszystko to czemu nie spróbujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Robiłem reflektory papierami 1500, 2000, 2500. Następnie Fg500 na białym flexi 3x i raz ff3000 na żółtym. Za cholerę nie mogę się pozbyć śladów po papierze. Czy coś robię źle? Papierami bardzo długo wprowadzalem. Trochę efekt się psuje, gdy pod światło masa równoległych rys Pewnie powiecie ze p3000 brakuje, ale czy mój zestaw nie powinien sobie poradzić? Jadę obrotami 900-1200-1500-1800-1500-1200-900. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 cyga, było o tym całkiem niedawno. Papierem robiłeś lewo-prawo tylko? Czy lewo-prawo-góra-dół? Bo jeśli pierwsza opcja, to przeskocz na drugą, a potem powtórka maszyną i powinno być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 cyga, Szklane czy plastikowe? Pomijam fakt, że fg500 to dosyć delikatna pasta do wyciągania po papierze. I tak jak mówi escimo, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 escimo , oczywiście robiłem poziomo, pionowo, poziomo... JM63, reflektory są plastikowe. To co powinienem zrobić? Inna pasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi