kamilgt Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ej bo już nie wiem http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... pa-1l.html Z tym już nic nie robimy tylko psikamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 sam już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Panowie, trzeba czytać IPA - 1L Cleanser MAXI Litrowa butelka czystego izopropanolu. Używany w stosunku 1:1 z wodą jako płyn inspekcyjny, zmywacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Panowie IPA trzeba rozcieńczyć z wodą, inaczej w czystej formie momentalnie będzie parować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Niestety, ale mamy do czynienia z glupia zbierznoscia nazw: nasze forumowe IPA to izopropanol:woda 1:1 handlowe IPA to czysty izopropanol...i robi sie masło maslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czytać ze zrozumieniem, nie pytam co kupić po co i na co tylko jak rozcięczyć. IPA 1:1 A nafte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 rustin, z czym chcesz rozcieczac nafte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Z wodą, chyba że się tego nie robi. Gdzieś kiedyś czytałem ale nie mogę znaleźć i zresztą stosowałem i super zmywa wszystkie smoły itd i jest bezpieczna dla lakieru tylko nie pamiętam czy czystą używałem czy rozcięczoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 no more questions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Pavlik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Niestety, ale mamy do czynienia z glupia zbierznoscia nazw: nasze forumowe IPA to izopropanol:woda 1:1 handlowe IPA to czysty izopropanol...i robi sie masło maslane Nie ma żadnej zbieżność nazw IPA to jest skrót od izopropanolu, a to jak kto sobie rozcieńczy to jest zupezbiłnie inna kwestia i nie ma co wprowadzać ludzi w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Z tego co wiem powinno być jasno zaznaczone przy produkcie, że : - kupujemy czysty alkohol izopropylowy (który należy rozcieńczyć) - kupujemy alkohol już rozcieńczony, gotowy do użytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 koledzy, czy po dwoch tygodniach od przejazdu QD na coli 845 moge przemyc autko i zaaplikowac DG w sprayu? czy nie osłabi to trwalosci coli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Heja Mam pianownice P.A. Jak ustawić ją aby piana była bardziej sucha i lepiej się trzymała auta? Maks na - (w prawo) a strumień jak (wąsko?)? Po dwóch próbach dalej nie wychodzi mi tak jak oczekuje. Czy temperatura i twardosc wody w zbiorniku ma znaczenie? W sieci mam dość twardą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Panowie, przejąłem w posiadanie Opel Corsa B.. w wersji Basic. Denerwują mnie klamki (wewnątrz) w kolorze szarego plastiku... Chciałbym to okleić folią.. możecie coś polecić? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Folia 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Ktoś mógłby napisać coś o Nielsen Odourkill, warty uwagi produkt? Na Forum nie ma żadnych opinii a z pewnością wielu z Was miało do czynienia z tym produktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 lz, Jeden z lepszych neutralizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy na felgi alu warto nałożyć wosk: Megsa Gold Class Carnauba Plus Medsa NXT Generation Tech Wax 2.0 Czy warto?, jeśli tak który będzie lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Megsa Gold Class Carnauba Plus - nie warto próbowałem, chwila moment i go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy na felgi alu warto nałożyć wosk:Megsa Gold Class Carnauba Plus Medsa NXT Generation Tech Wax 2.0 Oba szybko spłyną ale lepiej zabezpieczyć czymkolwiek niż niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 lz, Jeden z lepszych neutralizatorów Dobra wiadomość bo cena też bardzo zachęcająca. W takim układzie ląduje w koszyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy fakt, że Colli spocił się po wyjechaniu z garażu i jeździe wpłynie jakoś na niego? Głównie chodzi mi o trwałość. Musiałem wyjechać z garażu i jechać samochodem, to się potem na słońcu wypocił i nie miałem jak spolerować, bo się zakurzył. Pomijam, że teraz wypadało by go umyć, bo brzydko wygląda taki "spocony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaidrol Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 http://i.imgur.com/y099p.jpg http://i.imgur.com/qllHV.jpg http://i.imgur.com/TdBuQ.jpg Czym usunąc takie zabrudzenia na nie malowanych elementach zewnętrznych (lusterka, uszczelki). Urzyłem poorboy's trim restorer, ale plastiki jak i gumowe elementy nie odzyskały swojego blasku. http://i.imgur.com/y28Ya.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dressingiem tylko przykryłeś brud. APC powinno dać radę. U mnie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi