kubik Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ma to sens przy korekcie w dążeniu do perfekcji Ma i nie ma Pasta matująca, do usuwania mory, ale raczej po świeżym "malunku" Stosować tylko ręcznie lub DA na filcowym padzie, rotację odradzam, aczkolwiek takie zabawy były - bez trzymanki po poręczy z 6-go piętra.... Pobawiłem się (pewnie za mało) i sprzedałem....... A ja kupiłem i ... Leźy Kilka razy dla zabawy, recznie, na rotacji ale nie czuję się na tyle pewnie żeby obskoczć tym całe auto Całe może nie,ale maska,czy jakieś zmasakrowane od rys elementy.Jak mam perspektywę katowania jednego elementu 2-3godziny ,to jednak rodzi się chęć alternatywy. Do jakiego szlifu można porównać działanie z tą pastą(domyślam się,że zależne od obrotów itp. itd.)? 3000 czy raczej ostrzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam Czy MEGS Ulimate Compound uzyc przed Cleanerem czy po ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam Czy MEGS Ulimate Compound uzyc przed Cleanerem czy po ? pzdr. Jaki sens po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dzieki ":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ma to sens przy korekcie w dążeniu do perfekcji Ma i nie ma Pasta matująca, do usuwania mory, ale raczej po świeżym "malunku" Stosować tylko ręcznie lub DA na filcowym padzie, rotację odradzam, aczkolwiek takie zabawy były - bez trzymanki po poręczy z 6-go piętra.... Pobawiłem się (pewnie za mało) i sprzedałem....... A ja kupiłem i ... Leźy Kilka razy dla zabawy, recznie, na rotacji ale nie czuję się na tyle pewnie żeby obskoczć tym całe auto Całe może nie,ale maska,czy jakieś zmasakrowane od rys elementy.Jak mam perspektywę katowania jednego elementu 2-3godziny ,to jednak rodzi się chęć alternatywy. Do jakiego szlifu można porównać działanie z tą pastą(domyślam się,że zależne od obrotów itp. itd.)? 3000 czy raczej ostrzej? Obrotow ręką, ja użyłem rotacji dla zabawy/z ciekawości i to tylko na pierwszym biegu. Żeby nie było że namawiam do złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Wie ktos moze gdzie mozna dostac Tenzi do czyszczenia skory? bo na ich stronie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Wie ktos moze gdzie mozna dostac Tenzi do czyszczenia skory? bo na ich stronie nie ma Na alledrogo dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 1. zna ktoś dobrą firme naprawiającą podnośniki szyb? mile widziane z łódzkiego. 2. duraglossa #111 moge ścierać eurow shagiem czy kupić coś bardziej zbitego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 naprawiającą podnośniki szyb? Chodzi o Leona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 weglus, poszukaj jakiejś dobrej używki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 saddam, chodzi o megane. leon jeszcze na gwarancji Thomas, kupiłem używki, bo auto zakupiłem bez mechanizmów o czym zostałem poinformowany. wole teraz naprawić(wymiana linek + tulejki wprowadzającej linke do silnika) i chociaż będe miał spokój na jakiś czas. chodzi o mechanizm w drzwiach kierowcy. wyjeżdzam sobie od mechanika, który mi zakładał osłone pod silnik, zadowolony bo tylko 20zł zapłaciłem, a tu szyba w połowie staje rozebrałem drzwi i linka spadła z plastikowego kółka w prowadnicy i wcisnęła sie pod nie, oraz połamała plastikową tulejke. była też splątana, ale to akurat naprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 2. duraglossa #111 moge ścierać eurow shagiem czy kupić coś bardziej zbitego? dzisiaj nakładałem #111 po 2,5-dniowej korekcie, faktycznie dociera się dość ciężko ale zwykła Cobra poradziła sobie z dotarciem (mimo, że w garażu czekał Jin lub Alladin ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 szymon_k, czyli puszusty eurow sie nada? nie trzeba nic bardziej zbitego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Jak konserwować glorię fm10?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Gajek, 303 na zewnątrz, w środku zawsze przemyj ciepłą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 szymon_k, czyli puszusty eurow sie nada? nie trzeba nic bardziej zbitego? myślę, że spokojnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 MM.MM, chodzi mi o uszczelki i wszystkie części ruchome. Czy je też trzeba konserwować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Gajek, może nie po każdym użyciu ,ale trzeba bo zacznie Ci ciężko chodzić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A dokładniej to co konserwować i czym? Jakimś olejem silikonowym, czy może czymś innym?? Ps. A paczki do paczkomatów przywożą nawet w niedziele, dzisiaj odebrałem swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piano Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mam pytanie, czy słyszał ktoś o powłoce Valugard, w Krakowie nakładają coś takiego w Super Cars za 700 zł(oczywiście razem z korektą lakieru, +czyszczenie środka+ozonowanie klimy,itp).Gwarancja na powłokę jest na 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 piano, który z ich produktów gwarantuje 2 lata ochrony? Valugard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TADEK14 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Czy Nielsen nap low foam 1:20 lub 1:10 bedzie sie nadawal do przeprania alkantary i odciagniecia srodka karcherem wd 3.200 w passacie b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piano Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ShiningCar, nie mam pojęcia,dlatego się pytam. Tak piszą na swojej stronie internetowej. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mam pytanie, czy słyszał ktoś o powłoce Valugard, w Krakowie nakładają coś takiego w Super Cars za 700 zł(oczywiście razem z korektą lakieru, +czyszczenie środka+ozonowanie klimy,itp).Gwarancja na powłokę jest na 2 lata. To już było (nazywało się np. diamentowa ochrona), nie ma cudów na kiju przedłużanych comiesięcznym smyraniem lakieru jakimś ichniejszym pseudo-quick detailerem. Chcesz porządnej ochrony na dłużej - kup kwarc lub najlepiej OptiCoat 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi