Thomas Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Artur05, mnie osobiście podoba się efekt po RejeX pomimo,że nie żaden z tych co podałeś i trwałość na fajnym poziomie nie wspomnę o łatwości aplikacji i polerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur05 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ok wielkie dzięki za podpowiedź będę szukał produktu dla siebie. Na trwałości specjalnie mi nie zależy ponieważ mam gdzie zimą aplikować jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronol Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 xMarcin95x, używam FK z DG#901 = na bank szampon go nie tyka! sprawdzone na dwóch autach, jeden garażowany drugi nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss4065 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Moje krótkie pytanie brzmi ... Lupiej kupić BP i pady 150mm czy 125 ? Kupiłem polerkę i mam BP 180mm ale napewno chciałbym mieć co0ś małego ( 70-80mm ) i do tego większe .... Zastanawiam się czy 125mm czy 150 mm. Na czym Wam się lepiej pracuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 BP 125mm stosujesz do padów 130 - 150mm, ten duży raczej Ci sie nie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss4065 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 o i pasuje Zamawiam komplet padów i bp 125 i 75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 próbował ktoś tego czegoś? http://moto.allegro.pl/ShowItem2.php?it ... _rule_id=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Widziałem jak raz typ mocował się z tym środkiem...umordował się chłop, a efekt b. mizerny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bucki Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Na bardzo zaoranych reflektorach bez papieru ściernego nawet najlepszą pastą cudów się nie zdziała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Też tak uważam, tylko tutaj mam na myśli jak działa to coś jako ochrona - wiadomo w opisie można napisać cuda. Póki co chwalę sobie do ochrony lamp środek od Megsa, nic lepszego póki co nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Całkiem niezła ta pasta z aukcji, kiedyś próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A co stosowałes bezpośrednio przed tą pasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 mam pytanie o szybę przednią, pamiętam że była o tym mowa, ale za cholerę nie mogę tego odnaleźć. otóż mam nalot chropowaty pod palcami w miejscu gdzie nie pracują wycieraczki oraz w miejscu gdzie wycieraczka pasażera "zawraca". jest to widoczne tylko przy namoczeniu szyby. ogólnie szyba jest w dobrym stanie w sensie odprysków czy rys. co nie działa: - glinka - AG glass polish - płyny do mycia: lusso, shiny, carplan czy mogę spróbować np. PB SSR1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Października 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 andrzej166, Tak możesz próbować SSR1 a nawet mocniejszymi pastami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dzięki bardzo, mam jeszcze UC. to jeszcze szybko czy G1+G4 warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 plastiki zewnętrzne podgrzewa się przed nałożeniem dressingu aby żywotność się zwiększyła, czy wewnętrzne też tak traktujecie (w połączeniu z NL)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 8 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie, to już byłaby przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A co stosowałes bezpośrednio przed tą pasta? ha, tu jest bajer, wcześniej lampy były starte na mokro od 800 do 2500 i potraktowane... tak. Tepmem na filcu z wiertarki ta pasta z linku ładnie poprawiła wygląd ale mimo wszystko muszę poprawić robotę, bo widać rysy po grubym papierze, nawet po polerce mechanicznej... stąd znów czeka mnie darcie od 800 do tym razem 3000, przy jak najmniejszych różnicach gradacji i uc na germanie polece... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 rychu, dla innych przesadą jest samo mycie auta przez ponad godzinę pytam bo mam parę plastików wymontowanych i się zastanawiam nad takim zabiegiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 S3ci0r, jak masz wymontowane to kombinuj , może wyjdzie jakiś fajny patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 8 Października 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dzięki bardzo, mam jeszcze UC. to jeszcze szybko czy G1+G4 warto? Warto, warto. Tylko kolejnosc nie ta G4 + G1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam który z tych środków jest najbardziej ścierny Meguiars Ultimate Compound Meguiars Ultimate Compound MEGUIARS CLEAR COAT SAFE RUBBING COMPOUND Jak ktoś może to niech poukłada te produkty od najbardziej ściernych do najmniej ściernych. Mam bardzo małe koliste zarysowania i chcę je usunąć którymś z tych produktów. Korektę chcę zrobić ręcznie. Samochód to polonez caro plus kolor ciemnozielony metalic 44E. Czy ta glinka będzie ok do nigdy nie glinkowanego lakieru http://allegro.pl/glinka-do-czyszczenia ... 61751.html A do poślizgu glinki może być zamiast QD szampon rozrobiony w atomizerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Alvin234, popatrz sam co ty piszesz i sam sobie odpowiedz na twoje pytanie.. CHAOS totalny - podałeś 2x UC.. Poczytaj troche i wtedy się zabierz do pracy.. Weź UC + tricolor, a do poślizgu woda + 1-2 krople szamponu. Glinka OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stang Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam Jak to jest z rozcieńczaniem np.APC?? Jeżeli piszecie ze 1:10 (jest to stężenie 10%)to jest 1 część APC do 10 części wody!daje to w sumie 11 'części' . Jak to się ma np do litowej butelki wina 10 procentowego przecież nie ma tam 10 częsci wody i 1 częsci spirytusu!?tylko 9:1. A stężenie wódki to 1:2,5, tAK??Niech ktoś mi to naświetli(najlepiej na przykładzie alko) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvin234 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wiem mój błąd chodziło mi o MEGUIARS CLEAR COAT SAFE POLISHING COMPOUND Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi