zegarek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 rickson, ja mam w kuchni ciemne frony lakierowane na połysk i co kilka dni przemywam QD. Co kilka tygodni psiknę Optimum Car Wax bo szybko się robi i nie trzeba się bawić w docieranie. Po prostu lekkie przetarcie mikrofibrą i nie ma smug, a zostawia bardzo śliską powierzchnię. ONR do mycia będzie OK. Też myślałem o dotykowych, ale nie do lakierowanych. Przy uchwytach za to mam rysy od paznokci jak przy klamkach samochodowych. Sam nie wiem co byłoby lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 rickson, Polecam PA Presto do takich zadań ale bardziej ekonomicznie to pewnie każdy QD da radę, np rozrobić szampon DG 931 Jak chcesz to dzisiaj na spot mogę Ci wziąć presto to sobie przetestujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cleaner na dowolnym ręcznym padzie nieźle usuwa paste z odprysków. jakiś specjalny? czy obojętne jaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czego używac do mycia, nowych, lakierowanych frontów w kuchni żeby jak najdłużej był "jak nowe"? Myślałem o Optimum no rinse, może jakiś QD? Wszystko na dotyk więc paluchów będzie dużo. U mnie do tego służy PB Spray & Gloss, sprawdza się rewelacyjnie (zapach pasuje do domu, występuje w niedrogich butelkach 32oz, bardzo szybko się dociera). W ogóle QD w domu bardzo się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 akiś specjalny? czy obojętne jaki ? Fajnie się sprawdza Cleaner Fluid i Esclate Lotion, innych nie miałem okazji testować w tej roli ale podejrzewam że inne też się sprawdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 czy to normalne, że sv car bath (1 nakrętka na ok. 8 l - woda ok. 40 stopni) się praktycznie nie pieni? czy mogę dodać odrobinę piany aktywnej? może po prostu więcej szamponu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czy można stosować husteczki nawilżane (takie dla dzieci) do przecierania skóry naturalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek922 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Panowie jaki środek wybrać do usunięcia rys i kolistych zarysowań? Myślałem o Meguiars Scratch 2.0, Ultimate Compound i Autoglym paint renovator. Ktoś używał i może polecić któryś z nich? Aplikacja ręczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jarek922, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 38&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 andrzej166, nie, to nie jest normalne może coś jest nie tak z szamponem? a dolewać aktywnej piany do SV car batha to wg mnie profanacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czy to u mnie coś nie tak pokazuje czy Polishangel zniknął z partnerów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Czy można stosować husteczki nawilżane (takie dla dzieci) do przecierania skóry naturalnej? żona czasami czyści tak kanapę w domu i jakoś nie było nigdy problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Cyga sa tez specjane wlasnie do skory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam szybkie pytanie. Jutro robię korektę lakieru ręcznie UC Megsa ale nie mam IPA. Czy po przejechaniu UC zamiast IPA mogę przejechać polerowany element cleanerem Dodo Juice Lime Prime ??? żeby zobaczyć efekt. A i przypomniało mi się: Załóżmy że podzielę sobie taśmą klapę na kilka części tak jak do 50/50. Po odklejeniu taśmy żeby nie nie zajeżdżać tą część zrobioną - to trzeba równiutko zakleić taśmą miejsce zrobione??? Nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mam szybkie pytanie. Jutro robię korektę lakieru ręcznie UC Megsa ale nie mam IPA. Czy po przejechaniu UC zamiast IPA mogę przejechać polerowany element cleanerem Dodo Juice Lime Prime ??? żeby zobaczyć efekt. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 masa140, beznadziejny pomysł. Umyj go lepiej ludwikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 witam, koledzy jaki polecacie akumulator 44ah? jakief firmy? oczywiscie mile widziana wiedza z wlasnego doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Lukas Bosch chyba S+ jakas seria 3 lata gwarancji, dobrze dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas10313 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 dzieki za opinie chyba polece w centre, nie ma negatywnych opini, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 jak dobrze poszukasz to znajdziesz negatywne opinie, ale śmiało bierz ja (moja centra plus 44ah śmiga 3 rok bezproblemowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 u mnie centra już 4 rok bangla i nie zamierza umierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Centra spada z jakością ..... ZAP Piastów odradzam .. z Motorcraftem mam dobre doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Kumpel, który handluje głównie akumulatorami Centry polecił mi Varte Silver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W 3 samochodach skończyły mi się zapaszki Ambi Pur Tobbaco. Wyciągnąłem flakonik, z flakonika gąbczastą pałkę która zaciąga płyn i zauważyłem że można to powtórnie czymś napełnić. Nie znalazłem niestety dedykowanego płynu ambi pur by kolejny raz to uzupełnić. Znacie jakieś dobre zamienniki którmi mogę napełnić ponownie mały flakonik ambipura? Mowa o tym wynalazku: http://allegro.pl/zapach-samochodowy-am ... 58728.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi