escimo Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 W zestawie do cquartza są takie waciki do nakładania. Można je zastąpić bez problemu zwykłymi wacikami kosmetycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 escimo, Tak , tylko takie lepszej jakości żeby nie gubiły kłaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 wczoraj woskowałem auto, a przed woskowaniem użyłem DJ LP. Wszystko fajnie, ale jak próbowałem robić to maszyną (DA z miękką gąbką) to na lakierze zostawał ślad i bardzo trudno było mi to dotrzeć. Przy ręcznym nakładaniu nie było problemu. Zależało mi na użyciu maszyny, bo od korekty minęło już kilka miesięcy i mam delikatne swirle na lakierze... co robię źle? za mało cleanera na padzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 szoszon1983, jakiego rodzaju slady? Ciemne mazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 za mało cleanera na padzie? No sam już sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie I dłużej pracuj na danym elemencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 szoszon1983, jakiego rodzaju slady? Ciemne mazy? takie bardziej hologramy, widoczne pod światło... czyli więcej chemii na gąbkę następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zazwyczaj jak chwalimy się kropelkowaniem to podajemy kiedy był nakładany wosk i jaki przebieg. Czy przebieg ma znaczenie przy znikaniu wosku? Zakładam że nawoskowałem auto i w 3 dni przejechałem 3 tyś kilometrów świeży wosk ale duży nalot wosk znika czy dalej dzielnie siedzi jak świeży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 z przebiegiem to tak umownie, bo niektórzy robią miesięcznie 500km i więcej samochód stoi w garażu niż jeździ co do pytania - dalej siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 czyli więcej chemii na gąbkę następnym razem może i tak, może trzeba zmienić pada na innego? jaki do tej pory, może zmniejszyć obroty...może...może...może...ostatnio na nowo odkrywam aplikację cleanera ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombk02 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam,mam pytanie czy do nakładania i wypracowywania ValetPRO Achilles Prep użyć: -miękkiego aplikatora -gąbki Valet Pro http://www.pielegnowacaut...applicator.html -TriColora Z góry dzięki za odpowiedz Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 tombk02, zwykły aplikator, tricolor też da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Czym usunąć żywicę która leży na aucie od 2mc? Chodzi o łatwy sposób, będę miał auto do korekty tylko na 2 dni, a napaćkana cała maska i dach, więc sporo... Żywica z jakiej sosny podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Kazdy Tar&Glue powinien dac rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Kazdy Tar&Glue powinien dac rade. Dzięki, byłem przekonany ze Prickbort da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 O nim tez bym pomyslal, ale nie sprawdzalem, wiec nie podpowiadam. Sam sprobuj i daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Na żywicę, to coś na spirytusie da radę. IPA powinna się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Hello mam takie pytnko odnosnie wosku turtle wax w plynie czy mozna go uzyc jako QD po myciu autka. Na aucie lezy natty's red a turtle stoi I sie marnuje u kolegi w garazu bo mu zona kupila, a ja go przekonalem do troche lepszego wosku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 cyymek, Skoro to spray wax to jako QD nie bardzo jeżeli na aucie jest jakiś lekki kurz itp, ale jeżeli auto jest czyste i suche to do ożywienia efektu powinien być ok. Osobiście nie używałem więc sprawdź czy przypadkiem efekt po nim nie będzie gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Pytanie odnośnie plastików zewnętrznych. Co na surowych plastikach zewnętrznych leży bardzo długo i je odświeża i zabezpiecza? GTechniq C4 Permanent Trim Restorer - piszą do dwóch lat Black Wow, kiedyś coś o nim pisano na forum Może coś jeszcze? Może być z rynku Amerykańskiego bo tam będę owy produkt kupował. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 U mnie bardzo długo leżał i świetnie kropelkował Koch Chemie Nano Magic Plast Care, ale to raczej nie z USA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wpadłem do Katowic, którzy z partnerów mają tu jakieś sklepy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 kinek01, http://mrcleaner.pl/kontakt-r88.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Stanley08, ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W czym najlepiej wysyłać kosmetyki pocztą lub firmą kurierską ??koperta bąbelkowa czy jakiś kartonik i jaką opcje wysyłki wybrać żeby było w miarę możliwości tanio i bezpiecznie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 może ktoś polecić jakiś parking typu park&fly przy okęciu? czy to bez znaczenia który, np taki http://www.parkinglot.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi