canta8 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Polecam Ci szczerze środek świetny,sprawdzony. ClearKote Vanilla Hand Glaze. Najlepszy cleaner jaki mi doradzono kiedys. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jaką polecacie najlepsza fibre do max 70zł ? cel QD lub wosk. Aladdin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tomek WRO, cleaner sonusa jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jaką polecacie najlepsza fibre do max 70zł ? cel QD lub wosk. Aladdin ? Microfiber Madness Summit 800 http://www.all4auto.pl/microfiber-madne ... -p134.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 19 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Microfiber Madness Crazy Pile Ultra Soft też daje radę http://www.all4auto.pl/microfiber-madne ... -p137.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 czy PB natural look można przeczyścić skórzaną kanapę w domu? nie zaszkodzi to jakoś? i czym ew. czyścić? aplikatorem z mikrofibry nie zrobię krzywdy meblowi? kilka pytań wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 PB NL nie służy do czyszczenia (tzn. ma jakieś lekkie właściwości czyszczące, ale jak usyfiona kanapa to może być problem z doczyszczeniem), tylko odżywiania, nawilżania itp. Do czyszczenia polecam jakieś dedykowane środki typu : ColourLock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 kanapa nie jest mocno usyfiona, a przyda się jej lekkie odświeżenie i odżywienie. Jeżeli nabierze chociaż przybliżonego wyglądu, jak plastiki w aucie, to i tak będzie warto dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Września 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 cyra, Po NL będziesz zjeżdżał z tej kanapy, zrób test gdzieś z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ile może poleżeć glinka VP żółta w foli zapakowanej? Miejsce przechowywania dom. Ma jakiś termin ważności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 koko, ja mam tyle,że nie VP glinkę,która leży prawie 3 lata zapakowana i jak ostatnio rozpakowałem to wszystko normalnie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 o to mi chodziło, bo już chciałem sprzedać połowę żeby sie nie zmarnowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 cyra, Po NL będziesz zjeżdżał z tej kanapy, zrób test gdzieś z tyłu po każdym czyszczeniu byle "cyprysem" (marketowy środek do mebli skórzanych) się zjeżdża, to na NL będzie przynajmniej bardziej luksusowo. A test nowych środków zawsze robię, żeby nie nie porobić wżerów czy innych plam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 20 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 cyra, ja sobie fotel biurowy, skórzany na którym siedzę przed kompem zrobiłem NL i było dobrze, ładnie wygląda i nie spadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ktoś coś wie na temat nietrzymania 303 Aerospace Protectanta? Spływa po jednym deszczu, gdy wszystkie pozostałe (SAS, coś z PB i Kochemii) trzymają jak głupie. Jakaś wadliwa seria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Hej chłopaki Dziś zakupiłem spojler (idzie do mnie ) Sprzedawca poinformował mnie ze wycinają go z tego zderzaka i prześlą go do mnie w takiej formie. Pytanie jak pozbyć się resztek kleju lub bo nie wiem jak będą to wycinać ale jak wytną ze zderzaka na chama to jak oddzielić spojler od resztek zderzaka ? pozdr leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pytanie jak pozbyć się resztek kleju wystarczy jakiś tar remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pytanie jak pozbyć się resztek kleju wystarczy jakiś tar remover tak ? chyba to jest na klej od szyb montowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 leszcz, spróbować nie zaszkodzi. tar remover i delikatnie odrywaj karta bankomatową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Czy POLISHANGEL® SoftHeaven Drying Towel jest warty tego żeby dać za niego stówkę ? można go porównać z Microfiber Madness Summit 800,dużo lepiej wchłania wodę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mam takie pytanko odnośnie woskowania świeżego lakieru, a mianowicie kolega odbiera auto od lakiernika i coś mu tam wspomniał o wosku a lakiernik z 30 letnim doświadczeniem na to że na świeży lakier nie kładzie się wosków przez 1 rok ponieważ lakier jeszcze twardnieje i oddycha jakoś a warstwą wosku go przydusimy. Jak to z tym jest i co o tym sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 cyymek, rok lakier twardnieje ? chyba jak jest 150 warstw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dla mnie też to jest dziwne ponieważ sam lakiernik pewnie już spoleruje trochę furę że by było ładnie, lecz i tak nie wiadomo jaki będzie tego efekt Moim skromnym zdaniem jako raczkującego w tym temacie powinno się taki lakier zacząć zabezpieczać woskami itp aby utrzymać go jak najdłużej w jak najlepszej kondycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jak lakiernik weźmie się za polerkę to wolę nie widzieć efektów Prać mikrofibry po każdorazowym myciu okien w samochodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja piorę jak mi się uzbiera trochę szmatek od auta, a generalnie to używam je tylko raz i do kosza na pranie lecą a jak potrzebuje za 2-3 dni znowu coś tam przetrzeć to biorę zawsze czystą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi