Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

czy PB natural look można przeczyścić skórzaną kanapę w domu? nie zaszkodzi to jakoś? i czym ew. czyścić? aplikatorem z mikrofibry nie zrobię krzywdy meblowi?

kilka pytań wyszło :-]

Opublikowano

PB NL nie służy do czyszczenia (tzn. ma jakieś lekkie właściwości czyszczące, ale jak usyfiona kanapa to może być problem z doczyszczeniem), tylko odżywiania, nawilżania itp.

Do czyszczenia polecam jakieś dedykowane środki typu : ColourLock

Opublikowano

kanapa nie jest mocno usyfiona, a przyda się jej lekkie odświeżenie i odżywienie.

Jeżeli nabierze chociaż przybliżonego wyglądu, jak plastiki w aucie, to i tak będzie warto :good:

dzięki

Opublikowano

koko, ja mam tyle,że nie VP glinkę,która leży prawie 3 lata zapakowana i jak ostatnio rozpakowałem to wszystko normalnie działało :)

Opublikowano
cyra, Po NL będziesz zjeżdżał z tej kanapy, zrób test gdzieś z tyłu ;)

po każdym czyszczeniu byle "cyprysem" (marketowy środek do mebli skórzanych) się zjeżdża, to na NL będzie przynajmniej bardziej luksusowo. A test nowych środków zawsze robię, żeby nie nie porobić wżerów czy innych plam.

• Moderator
Opublikowano

cyra, ja sobie fotel biurowy, skórzany na którym siedzę przed kompem zrobiłem NL i było dobrze, ładnie wygląda i nie spadłem :)

Opublikowano

Ktoś coś wie na temat nietrzymania 303 Aerospace Protectanta? Spływa po jednym deszczu, gdy wszystkie pozostałe (SAS, coś z PB i Kochemii) trzymają jak głupie. Jakaś wadliwa seria? :o

Opublikowano

Hej chłopaki

Dziś zakupiłem spojler (idzie do mnie )

Sprzedawca poinformował mnie ze wycinają go z tego zderzaka i prześlą go do mnie w takiej formie.

2648255250

Pytanie jak pozbyć się resztek kleju lub bo nie wiem jak będą to wycinać ale jak wytną ze zderzaka na chama to jak oddzielić spojler od resztek zderzaka ?

pozdr leszcz

Opublikowano
Pytanie jak pozbyć się resztek kleju

wystarczy jakiś tar remover

tak ? chyba to jest na klej od szyb montowane

Opublikowano

Czy POLISHANGEL® SoftHeaven Drying Towel jest warty tego żeby dać za niego stówkę ?

można go porównać z Microfiber Madness Summit 800,dużo lepiej wchłania wodę ?

Opublikowano

Mam takie pytanko odnośnie woskowania świeżego lakieru, a mianowicie kolega odbiera auto od lakiernika i coś mu tam wspomniał o wosku a lakiernik z 30 letnim doświadczeniem na to że na świeży lakier nie kładzie się wosków przez 1 rok ponieważ lakier jeszcze twardnieje i oddycha jakoś a warstwą wosku go przydusimy. Jak to z tym jest i co o tym sądzicie

Opublikowano

Dla mnie też to jest dziwne ponieważ sam lakiernik pewnie już spoleruje trochę furę że by było ładnie, lecz i tak nie wiadomo jaki będzie tego efekt :o Moim skromnym zdaniem jako raczkującego w tym temacie powinno się taki lakier zacząć zabezpieczać woskami itp aby utrzymać go jak najdłużej w jak najlepszej kondycji.

Opublikowano

Ja piorę jak mi się uzbiera trochę szmatek od auta, a generalnie to używam je tylko raz i do kosza na pranie lecą a jak potrzebuje za 2-3 dni znowu coś tam przetrzeć to biorę zawsze czystą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.