KeepeR Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Potrzebuje zakupić jakiś mocny szampon... auto bez zabezpieczenia wiec może być pożeraczem wosków byle jak najlepiej doczyszczał... A może zrobić delikatną dolewke apc lub czegoś innego ? co doradzacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 KeepeR, Hmm to już może lepiej piana aktywna skoro ma być dobrze doczyszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 KeepeR ja uzywam szamponu Presta Sudz i ladnie wszystko czysci jesli jest mega uwalone auto to stosuje marketowa piane plus 10ml APC i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Hehe, ja wiem że aktywna pianka sobie lepiej poradzi, ale szampon nie jest dla mnie tylko dla kolesia, który nie ma pojecia o pianownicach i innych bajerach No chyba że aktywna piana jako szampon z wiaderka ? Opcja delewania 10ml apc i do tego szampon tez raczej nie wchodzi w gre, potrzebuje coś na gotowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Aktywna piana do uzytku recznego w jakims rozsadnym rozcienczeniu i powinno byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Czy ktoś miał styczność z jasną Alcantarą w Q7 ? Jeśli tak to jak zachowuje się przy czyszczeniu i jakie środki możecie polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nie moge znalesc jednoznacznej odpowiedzi... Najlepszy cleaner do hi temp'a ? mam achillesa ale moze kupie jeszcze cos... chciałbym cos co jeszcze wydłuży jego żywotnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrrcin Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Mam pytanie , myje auto szamponem Gold Class lub Meguiars Ultimate Wash & Wax , przy ostatnim myciu zabezpieczyłem woskiem Meguiars Ultimate Liquid Wax wosk wcześniej jednak dałem politure, starczy na długo . I moje pytanie , czym teraz po kazdym myciu mogę dodatkowo zabezpieczyć czy : Meguiar's Gold Class Carnauba Premium Quik Wax 473ml czy FINISH KARE 425 Extra Slick Final Body Shine a moze jednym i drugim ? CZARNA PERŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autofanatic Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Czy ktoś miał styczność z jasną Alcantarą w Q7 ? Jeśli tak to jak zachowuje się przy czyszczeniu i jakie środki możecie polecić? Alcantarę powinno się czyścić tylko środkami do Alcantary ze serii Oranje, Glipton i bardzo dobrze się sprawdza srodek AutoBrite, nie wcierać na siłę tylko delikatnie szczoteczką z włosia, a potem mikrofibra i też bardzo delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Czy ktoś miał styczność z jasną Alcantarą w Q7 ? Jeśli tak to jak zachowuje się przy czyszczeniu i jakie środki możecie polecić? Alcantarę powinno się czyścić tylko środkami do Alcantary ze serii Oranje, Glipton i bardzo dobrze się sprawdza srodek AutoBrite, nie wcierać na siłę tylko delikatnie szczoteczką z włosia, a potem mikrofibra i też bardzo delikatnie Wiem, że środkami tylko przeznaczonymi do tego. Mam raceglaze ale się kończy i właśnie zastanawiam się nad AutoBrite. Skoro piszesz, że dobrze się sprawdza to trzeba wypróbować Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Macie jakieś doświadczenie z produktami firmy FraBer . Posiadają w swojej ofercie coś do czyszczenia felg? Może ktoś testował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Potrzebuje zakupić jakiś mocny szampon... auto bez zabezpieczenia wiec może być pożeraczem wosków byle jak najlepiej doczyszczał... Atas Autobella, marketowy i mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 hej, czy Menzerna 4000 a megs UC jest podobne właściwości ? mam troche swirli i kilka hologramów nie chce robić pełnej korekty Zastanawiam sie czym to przelecieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Szukam słomek takich jak w atomizerach do butelek pet. Wie ktoś może gdzie takie coś dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autofanatic Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 U nas dostaniesz...... jakiej długości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 W jakim stężeniu tenzi Truck, oblecieć od 20 lat nieczyszczone wnęki ? Przy plastikowych nakładkach przy drzwiach nawet nierozcieńczony Surfex nie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 U nas dostaniesz...... jakiej długości? ok 2m popatrzę co tam w sklepie masz i kiedyś przy okazji jakiegoś zamówienia wezmę bo sprawa nie pilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Allesio, 1:5 powinno sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 hej, czy Menzerna 4000 a megs UC jest podobne właściwości ? mam troche swirli i kilka hologramów nie chce robić pełnej korekty Zastanawiam sie czym to przelecieć dołączam się do pytania i mam następne, chcę użyć UC maszynowo, jaki pad będzie odpowiedniejszy, miękki czy średni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 czy według was benzyna, którą przez nieuwagę polałem sobie błotnik obok wlewu podczas tankowania zmyje wosk (Colli po 3 tyg od nałożenia, myty tylko raz na bezdotyku z magi, około 1500 km przebiegu )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 asterix, pad miękki/finishing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Biszkopt, nie zaszkodzi jak nawoskujesz od nowa, mogło usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi1319 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam ,mam pytanko kupilem myjke black deceker i mam problem z pianownica .Musze kupic jakas lepsza bo ta z zestawu to jakas porazka .Moglby mi ktos doradzic jakis dobry model co by podpasowal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 mazi1319, szukamy watku na temat pianownicy PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Piciosz, w sumie racja, w weekend sobie nawoskuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi