Zgrywussdz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mam trochę głupie pytanie ale w poradniku tego nie znalazłem. Czy po glinkowaniu, a przed korektą należy jeszcze raz umyć dokładnie auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 koledze w CBR na przedniej owiewce 'odprysnal' klar (obszar moze 5x5cm). widac strasznie granice miedzy dobrym lakierem (polysk) a lakeirem bez klaru (mat). teraz pytanie - co z tym zrobic? zetrzec troche ta 'granice' i psiknac bezbarwnym czy co? czy lepiej oddac w rece lakiernika? motor podjedzie na 'odszczurzanie' i nie wiem czy cos probowac czy oddac do lakiernika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgrywussdz, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mam trochę głupie pytanie ale w poradniku tego nie znalazłem. Czy po glinkowaniu, a przed korektą należy jeszcze raz umyć dokładnie auto ? niektorzy przecieraja, niektorzy plukaja woda, niektorzy myja. zalezy czego uzywasz pod glinke, ja plukam woda (tj. karcherem) i wycieram do sucha. jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 kamilgt, igor1906, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ponawiam pytanie jak wydajny jest meguiars supreme shine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Wie ktoś może gdzie mogę kupić ramki tablic w mniejszym " niemieckim " rozmiarze ? Moje się lekko sfatygowały, a polskie są za duże i nie wchodzą w zagłębienie w grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 fazer, Bardzo wydajny, od 2 lat morduje opakowanie i jest jeszcze z 40%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Ktoś się natchnął na identyczne lub podobne urządzonko w jakimś polskim sklepie czy gdziekolwiek czy koszty transportu nie były wyższe niż samego towaru? Link: http://www.autogeek.net/lug-nut-cleaning-combo.htmlObrazek Dobry patent. Nie wiem gdzie to kupić i czy w ogóle jest dostępne w Polsce ale jeżeli nie a przesyłka jest droga (nie sprawdzałem) to można pomyśleć o zamówieniu grupowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Ktoś się natchnął na identyczne lub podobne urządzonko w jakimś polskim sklepie by gdziekolwiek czy koszty transportu nie były wyższe niż samego towaru? Link: http://www.autogeek.net/l...ning-combo.html yyyy, a co to jest i do czego służy? Bo nie moge sobie wyobrazić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Biszkopt, przecież masz w linku obrazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Biszkopt, do czyszczenia jakże strategicznego, z punktu widzenia aerodynamiki , miejsca: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm950 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie mam Nielsena Transport 4000. Czy mogę go użyć jako APC na zewnątrz i wewnątrz? Wiem, że to bardzo silny środek 1:20 wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaban Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czym 'zaatakować' oryginalny lakier w Volvo XC90 (jakiś czarny metaliczny) ? Chcę pracować menzerna, lakier ma pełno swirli po automatach. Obędzie się bez futra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kaban, a co masz teraz w arsenale? Jest pad cutting i menzerna fg500/pg1000? Do ostrej korekty 500tka lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kaban, Pewnie bez futra też da radę ale będzie to dłużej trwało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 saddam, DawPi, dzięki, jakos przegapiłem ten link Rzeczywiście, fajne to urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaban Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kaban, a co masz teraz w arsenale? Jest pad cutting i menzerna fg500/pg1000?Do ostrej korekty 500tka lepsza. Mam na obecną chwilę fg 500 i 3000 po 250ml, średnie pady i wykańczające. Dokupię do tego może jeszcze troche fg500 i twarde pady. Za futro wolałbym się jeszcze nie zabierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeśli to ten lakier co u mnie... to bierz futro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie-d ... ,l338.html co o tym myślicie ? Bo będę dzisiaj w Łodzi, lecz tylko w okolicach manufaktury, a tam tylko Leroy Merlin jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 http://www.castorama.pl/halopak-na-stat ... 400-w.html Castorama jest dosyć blisko Manufaktury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 booohal, dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 potrzebuje szybkiej odpowiedzi dopiero wczoraj znalazłem czas aby doprowadzić do ładu zimówki Po umyciu aplikowałem dressing VP TTD i kapnęło mi na felgę, został tłusty ślad. Nie mam już możliwości ponownego mycia a chciałem dziś nawoskować. Pytanie: czym to odtłuścić? Benzyną ekstrakcyjną, czy wosk się będzie trzymał? Spirytusem? IPA niemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra.vi Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Pany bo mam problem: auto po korekcie, woskowaniu itd. poszło do lakiernika bo błotnik przrysowali, pomalował i przepolerował po swojemu tak że olaboga jutro to poprawiam tylko jaka kolejnośc: ipa, glinka czy odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Jaki jest orientacyjny koszta zabezpieczenia podwozia? Dziś byłem u mechanika i usłyszałem,że z jego środkami,to cena 380 zł...opłaca się za tę cenę? Mondeo kombi małe nie jest,ale cena jak dla mnie mało atrakcyjna. Kanał mam, zapał mam, chęci są,więc chyba zrobię to samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi