Sabat Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 ma być trwałe, satynowe i ładnie kropelkowaćNielsen SAS czy Kochchemie Nano Magic Plast Care? Mój głos na Kocha Jest trwały i kropelkuje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 ma być trwałe, satynowe i ładnie kropelkować Gtechniq C4 lub 1Z Kunstof Intensive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 SJake, powiesz coś nt. trwałości 1Z Kunststoff Intensiv Pflege na elementach gumowych (ramki wokół szyb)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Opłaca się myć auto z ew kurzu przed woskiem, jeżeli nakładałem drugą warstwe SRP wczoraj, a w sumie dzisiaj o 1:30? Samochód stoi w blaszaku, ale w sumie nie widać na nim kurzu... Pewnie COŚ się znajdzie z latarką w lakier, ale czy nie wystarczy omieść (wręcz posmyrać) całości MF delikatną kompletnie bez docisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzierzaGST Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 cyga, duster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 cyga, duster Gdybym miał EDIT: No chyba że go psikne wodą, wytre do sucha i wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 jaki macie dobry patent za auto zakurzone od stania w garażu? Duster ale jaki? A jak go nie mam to lekko spryskac qd fibrę i jedziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Carire, Duster ale jaki? tylko Zymola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memo Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziś zauważyłem na aucie kropki farby elewacyjnej czym to można usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 czy collli 476s brudzi plastiki na jasno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_S Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 czy collli 476s brudzi plastiki na jasno?? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziś zauważyłem na aucie kropki farby elewacyjnej czym to można usunąć ? Spróbuj ekstrakcyjną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam. Tematów tysiące opini jeszcze wiecej aż trudno sie połapac wiec zadam wprost pytanie: Co użyc do tapicerki plastików itd cos naturalnego? Używałem poorboys natural look chciałbym cos dla odmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Tomek zalezy czy chcesz mat czy polysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 To moze Perl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq631 Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 OOOOOO dzieki rozważe propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Carire, Duster ale jaki? tylko Zymola a jak go nie mam... to co wtedy? jak z nim jest, zdaje byc najlepszym jesli chodzi o usuwanie kurzu? Na jakiej zasadzie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Mam pilne pytanko dot. wosku, a konkretnie sampla Race Glaze 55. Przyszedł dziś do mnie pocztą i z opakowania "wylała" się czerwona, płynna maź. Na wierzchu wosku też jest oddzielona jakaś płynna maź a dopiero niżej twardszy wosk. Czy to normalne? Mam te substancje wymieszać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wsadź do lodówki i będzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Wsadź do lodówki i będzie git. Dzięki, wrzuciłem. Rozumiem że mam go tam przechowywać cały czas - wyciągać tylko na woskowanie? Powinienem wymieszać tą czerwoną płynną substancję z woskiem, czy zostawić tak jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Capaz, niestety RG szczególnie w samplach ma to do siebie o tej porze roku. Miejmy nadzieję, że nie wyciekło zbyt dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 potrzebuję doczyścić kremowe plastiki, w słońcu widać, że w zakamarkach jest brud, jakie apc będzie najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 fazer, polecam Bilt Hamber Surfex HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Capaz, niestety RG szczególnie w samplach ma to do siebie o tej porze roku. Miejmy nadzieję, że nie wyciekło zbyt dużo Dzięki za odpowiedź Po 2h w lodówce wosk stał się bardziej twardy i mniej płynny. Martwi mnie tylko fakt, że te 2 składniki - płynny olejek i gęsty - nie połączyły się ze sobą. Co w takiej sytuacji? Przetopić? Wymieszać? Zostawić jak jest? I jeszcze jedno: Czy RG55 przechowywać w lodówce cały czas, czy jak stężał to już nie? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi