mihnova Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 jak pracuje się BP125mm i padem 150mm Bardzo dobrze się pracuje, nie ma problemu, i też mam pady Urbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Czy jest jakiś środek do użycia przed bezdotykiem który poradzi sobie z setkami roztrzaskanych much na masce, zderzaku i szybie ? Coś łatwego w aplikowaniu czyli np w atomizerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubolak Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Czy Surfex'em od BH można czyścić skórzaną tapicerkę? Oczywiście w jakimś małym stężeniu, np.: 1:100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 PB Bug Squah ale wosk tez Ci usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Czy Surfex'em od BH można czyścić skórzaną tapicerkę? Oczywiście w jakimś małym stężeniu, np.: 1:100. 1:100 chyba za małe będzie, ja bym spróbpwał 1:10 na małym kawałku ew 1:20, G101 czyściłem 1:8 skórę i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Czy Surfex'em od BH można czyścić skórzaną tapicerkę? Oczywiście w jakimś małym stężeniu, np.: 1:100. ja 1:30 czyscilem mocno zabrudzona i ladnie schodzilo. Pozniej pielegnacja juz srodkami do skory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 jak sądzicie czy zbyt duża ilość pasty fg500 może przyczynić się do tego że lakier na audi trzeba lecieć trzy razy futrem żeby było widać efekty pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingg Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dodo Juice Extra Soft Buffing Cloth CZY Chemical Guys Deluxe Elite ? Który fajniejszy do polerowania wosku i QD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 jak sie nazywa preparat do plastikow co polecal maki? nie moge znalesc nazywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 krzysiek555, Owatrol Polytrol http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#217752 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 7 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Quest, lakier bardzo twardy a brak efektów szukałbym raczej w zlej technice pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Arku możesz rozwinąć temat? najpierw robie dwa wolne przejazdy później kilka na wyższej prędkości i ostatni znów na wolnych obrotach. na futrze 500 ładnie się wypracowuje ale już na padach zostają smugi po skończonym przejeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 dzieki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam, przymierzam się do kupna Collinite 476 (266ml)... mógłby mi ktoś powiedzieć, na ile razy starczy mi mniej więcej taki wosk? Samochód to średniej wielkości hatchback... nie mam doświadczenia w aplikacji. Nie chcę wydać 70 zł na jedno położenie przy starym samochodzie Nie oczekuję dokładnej liczby - ale Ci bardziej doświadczeni z pewnością wiedzą, ile się tego mniej więcej używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 sebek0720, biorąc pod uwagę jego wytrzymałość na ładnych kilka/kilkanaście lat używania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki Justyna za odpowiedź... bałem się, że ze 2-3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Sebek0720, na 2-3 razy to by wystarczył jakbyś Boeinga 777 smarował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 sebek0720, dlatego warto kupić używkę, albo kupić nówkę, pobawić się sezon i puścić dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Czy piana Nilsen Transport 5000 będzie dopra do mycia zapuszczonych i dawno nie woskowanych aut?? Nie narobi szkód na lakierze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Będę montował maty grzewcze, więc tapicerka z foteli będzie ściągana. Czy w takim wypadku najlepiej wyprać welur w pralce czy jednak mimo ściągnięcia materiału zostać przy środkach typu Nielsen Nap Low Foam czy VP Heavy Duty Carpet Cleaner? Ekstrakcji na stanie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 quadrifoglio, jest ok. daje radę, nie niszczy niczego (tylko na chromy uważaj). mocna rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam, posiadam maszynę Einhell BT-PO 1100 E, nada się dla raczkującego jeśli chodzi o pracę z maszyną, np. przy nakładaniu cleanera lub przy korekcie? Regulacja od 1000obr jest wystarczająca? Bo z tego co czytałem, to maszyna ma dość dobre opinie, jak za te pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Borek123, ostatnio kładłem nią Achillesa Prep i było ok - do momentu, kiedy mi przycisk regulacji wysiadł, ale to przypadek . Dawałem obroty od 1000 do 1200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Co wybrac jako zamiennik zwyklego APC- Tenzi Green Special czy Tenzi Tan Car? Chodzi o to, zeby nawet w odpowiednim rozcienczeniu, mozna bylo czyscic plastiki wewnatrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jaki środek bezpieczny dla wosku do usuwania owadów ? Lata teraz tego dziadostwa i po każdej trasie trzeba to zmywać bo takie flaki nie fajnie wyglądają Jak sobie z tym radzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi