SzaKal Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Muszę kupić nowe opony 225/45 17 , ale mam okazję bardzo tanio kupić nowe 235/45 17 czy wiecie może czy takie coś się zmieści w nadkolach bory ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No w sumie racja nie pomyślałem o tym. paluch - nie korzystałem z tego. Dopiero wiesz zbieram wiedzę. Nawet nie wiem jak glinki użytkować. A co do swirlxsów na karosce to one leżą na lakierze czy na CQ ? Jeśli kwarc jeszcze u Ciebie jest to podejrzewam, że leżą na nim a nie na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No w sumie racja nie pomyślałem o tym. paluch - nie korzystałem z tego. Dopiero wiesz zbieram wiedzę. Nawet nie wiem jak glinki użytkować. A co do swirlxsów na karosce to one leżą na lakierze czy na CQ ? Jeśli kwarc jeszcze u Ciebie jest to podejrzewam, że leżą na nim a nie na lakierze A załóżmy że on jest to mogę je jakoś usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 AUDI-A8 Co glinki http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=23 Bardzo przydatna rzecz i na 90 % poprawi właściwości hydrofobowe twojego CQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Usuwając powłokę - a powłokę usunąć np. Zółtym korkiem i padem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dlaczego niektóre produkty np: sv crystal mają raz triger a raz zwykłą psikawkę przykład tu: http://img.photobucket.com/albums/v317/ ... /RB093.jpg i tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=9734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Trigery weszły później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUDI-A8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 rickson - Dzięki. paluch - A jak wyczyszczę lakier glinką i przejadę RELOAD-erem to poprawi się CQ jeśli po glince mnie nie będzie zadowalał oczywiścię. Później na to mogę walić wosk bez problemu ?. Przez cały rok nic nie nakładałem więc trochę stracił kolor połysku. A co do kurzu jesteście mi w stanie coś polecić ? A jest taki płyn lub coś co usunie mi lakier z uszczelek ? Mam w maszynie budowlanej pomalowane uszczelki razem z kabiną i chciałbym to jakoś usunąć ponieważ nie mogę dostać nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam pytanie co byście polecili do Laguny III (Czarna perła) z dostępnych środków AG SRP, jako AIO i Pete's 53 lub Colli's 476 patrząc na stan lakieru to jest on dość miękki tyle jest na nim rysek nie patrząc na swirle (SRP ręcznie - polerki brak ) Auto myte jest tylko ręcznie jest dostęp do PH neutral szamponu PS. AG SRP robimy twardszą czy miększą stroną tri-colora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian33 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Koledzy mam pytanko, czy orientuje się ktoś gdzie w Trójmieście jest jakiś dobrze zaopatrzony sklep z kosmetykami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 SzaKal, jaka szerokość felgi? zawieszenie seria? wejść wejdzie bez problemu kumpel miał takie opony w MK4 więc do Bory też wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mess wez SRP i Pete's 53, Colli tez mozesz kupic ale na zime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes.gd Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @adrian33 Nie ma takiego sklepu w Trójmieście. Jedyny, który ma więcej w ofercie niż jakieś marketowe marki (tylko Meguiars) to CarStuff na Abrahama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 mihnova, Właśnie nie wiem jaka to szerokość felgi ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian33 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 prezes.gd - dzięki No to szkoda że nie ma nic więcej , trzeba będzie złożyć zamówienie u któregoś z partnerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 barteq161 - Taka była moja pierwsza myśl Colli czeka na zimę a póki zimy nie ma pokazuje co potrafi na felgach A jak z tricolorem i SRP twardą czy miękką stroną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Czy na pozostałości zeschniętego kleju po naklejkach z auta firmowego wystarczy APC Nielsen? Czy lepiej coś mocniejszego np. Valetpro citrus tar&glue remover? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 coolz86, APC z klejem po naklejkach sobie nie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 psemo, Dzięki za szybką odpowiedź A czy aplikując tar&glue remover, trzeba go rozcieńczać? Czy normalnie z buteleczki dajemy na klej od razu bez rozcieńczania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 coolz86, ja nie rozcieńczałem, ale z tego co pamiętam to można go rozcieńczać. I warto w rękawiczkach go używać, bo ostatnio myślałem, że paznokcie mi zaraz odpadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mess miekka coolz86 zeby zdjac klej po naklejkach jest taka specjalna koncowka do wiertarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 barteq161, Zacznę od Tar&glu remover Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Co ma większe właściwości ścierne: Menzerna SF4000 czy Dodo Juice Lime Prime? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 mario448, mimo wszystko menzerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie za błyskawiczną odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi