k24 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Moja opinia identyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerypl Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A ktoś mógłby polecić w takim razie inny środek 3 w 1 (smoła, klej, owady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gerypl - Trix by ciebie interesował Ale nie wiem jak sobie radzi, nie używaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxior Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja mam pytanko zastosowałem Rain-x i nie wiem... nie jestem zadowolony z efektu powiedzmy wogle żadnej różnicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja mam pytanko zastosowałem Rain-x i nie wiem... nie jestem zadowolony z efektu powiedzmy wogle żadnej różnicy . jak byś podał więcej szczegółów, to można by określić co zrobiłeś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Maxior, możesz być niezadowolony, ale żeby nie było widać efektu to nie umiem sobie wyobrazić. Jaka temperatura przy aplikacji ? Gdzie kupiłeś Rainx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Była ale cena tych rękawic nie była wszedzie taka sama. Ktoś pisał że 6zł z czymś kupił a ja w auchanie na górczewsiek kupowałem za 8 zł. a kiedy kupowałeś, bo może i ja sobie sprezentuję do felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 danielek., http://www.urban-lack.com/index.php?p=h ... _polerskia rodzaj Honey bardzo fajne. Kupiłem właśnie frezowaną białą ciekawe jak się będzie spisywać z FG500 Małe sprostowanie- gąbka URBAN frezowana to nie jest Gąbka Honey Kolega chyba zakupił te gąbki: Frezowanych nie wprowadzamy do sklepu Honey'a polecamy z czystym sumieniem, o frezowanych nie możemy nic powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ktora pasta scholl'a odpowiada fg500 a ktora jest odpowiednikiem ff3000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak na moją wiedzę to FG500 -> S03/S03GE, nie pracowałem z FF3000 ale możliwe że S30+ bo chyba S40 troszkę słabsza od FF3000 bardziej jak SF4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ile ironxa powinno wystarczyć na ogarnięcie całego auta kombi wraz z felgami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 raczej wieksza czesc z 500ml opakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 smalec, wszystko zależy od stany felg. jeśli są "czyste" to lakier ca. 100-130ml, felgi ca. 100ml. jeśli są b. brudne, to wszystko co zostanie po zrobieniu lakieru zużyjesz na felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 danielek., http://www.urban-lack.com/index.php?p=h ... _polerskia rodzaj Honey bardzo fajne. Kupiłem właśnie frezowaną białą ciekawe jak się będzie spisywać z FG500 Małe sprostowanie- gąbka URBAN frezowana to nie jest Gąbka Honey Kolega chyba zakupił te gąbki: Obrazek Frezowanych nie wprowadzamy do sklepu Honey'a polecamy z czystym sumieniem, o frezowanych nie możemy nic powiedzieć Kupiłem dokładnie białą ze zdjęcia natomiast gabke honey proponował ktoś jako sprawdzoną. Nie wypowiem się na temat frezowanej ponieważ nie mam żadnego doświadczenia w polerowaniu jedyne co zauważyłem to że zebrała lepiej świrle z Seatowskiego lakieru niż pomarańczowa Farcela. Można wiedzieć czemu nie wprowadzacie ich do sprzedaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Można wiedzieć czemu nie wprowadzacie ich do sprzedaży? Hmm jakoś nie byliśmy do końca do nich przekonani ale może nasz błąd Przy okazji zamówimy, przetestujemy i wtedy zdecydujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Czy zestaw past Menzerna FG500, 2000, 4000 połączony z padami 3M (zielony, żółty, niebieski) nada się do korekty lakieru Cosmosshwarz metallic BMW (lakier podobno mega hiper ultra piekielnie twardy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miked Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie, cała butelka UC megsa na ile +/- powinna starczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 na Astre to nawet na 3-4 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 na Astre to nawet na 3-4 razy......do 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miked Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kurde na padzie polishing skacze mi polerka przy menzernie 500. Lakier czysty, pad nowiutki dopiero rozpakowany, 4 ziarnka pieprzu pasty na padzie, rozsmarowany, wolne obroty, docisk lekki, pad prosto przyklejony. Polerka pod kątem ptostym. Pad finishing z menzerną 3000 2 ziarnka pieprzu i chodzi gładko. Nie wydaje mi się że za duże tego FG nałożyłem. Jakieś inne pomysły? Dodam że gabki waflowe jak 3m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tu masz wszystkie odpowiedzi na twoje pytania http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=9566 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 czym llepiej nakaldac victorie wax mayhem aplikatorem czy dlonmi?przeczytalem ze julian radzi dlonmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bechcik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Szybkie pytanie, który cleaner z niżej wymienionych w największym stopniu usunie utlenioną warstwę czerwonego lakieru (który jest aktualnie bardziej różowy) i przywróci jego właściwą głębię? 1. AF Tripple 2. VP Achilles Prep 3. SRP 4. DJ Lime Prime 5. PB Professional Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 bechcik, Achilles jest dość mocno ścierny jak na clinera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi