saddam Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Cleaner jest do czyszczenia lakieru przed woskowaniem ma się rozumieć? Tak. Psikam na lakier i przecieram mikrofibrą tak? Dajesz kilka kropel na aplikator i wypracowujesz niemal do zniknięcia a później przecierasz mikrofibrą. Z Quick Detailerem Ci się pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Fr0styyy., Cleaner raczej wypracowujesz aplikatorem a potem ścierasz MF 1 aplikator to mało, bo nawet jak się pobrudzi, czy będziesz uzywał dwa środki i kłopot. Zasada jest prosta, aplikatorów warto mieć tyle ile środków które potrzebują ich do wykorzystania + jeden czy dwa w zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzięki za wyjaśnienie A ten szampon od Megsa dobry będzie na początek? Jeszcze 2 wiadra do tego dojdą. Na innym forum powiedzieli mi, żebym sobie odpuścił tą rękawicę Megsa i zainwestował w tą od Car Pro, ale kurde ona kosztuje prawie 100 zł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 I napiszę to również tutaj. Jest warta swojej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 zainwestował w tą od Car Pro, ale kurde ona kosztuje prawie 100 zł ;p Ale warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Oczywiście - wszystko zależy od tego ile masz do wydania - Ja mam rękawicę Megsa i dobrze mi się z nią pracuje, chociaż wcześniej pracowałem z gąbkami więc nie mam porównania do Car Pro. Warto zainwestować też w Grit Guard do wiadra. Szampon od Megsa jest dobry, ja preferuję Duraglossa 901 - za jego zapach i pienistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 szczerze ? rękawica jak rękawica, to nie jest tak że rękawica Megsa jest zła bo i nią dobrze umyjesz auto - najważniejsze jest to żeby robić to z głową, często pukać i stosować dwa wiadra - zawsze ! ten GoldClass od Megsa to dobry produkt Fr0styyy. napisał/a: zainwestował w tą od Car Pro, ale kurde ona kosztuje prawie 100 zł ;p Ale warto i to jest prawda, z doświadczenia wiem że trzeba czasami dorzucic do czegos lepszego, bo to się potem zwraca, niestety nie jest to tanie hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Gdzie jest temat z filmami? szukam i nie mogę znaleźć, a chce obejrzeć coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dzie jest temat z filmami? szukam i nie mogę znaleźć, a chce obejrzeć coś ciekawego http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Witam;Takie pytanko czy zestaw dla Vectry B z lakierem ciemno zielonym będzie dobry, alby trochę wydobyć z niego blasku: czyszczenie: Glinka valetpro zabezpieczenie: T-Cut Color Fast Wosk SONAX Xtreme Wax 1 i Dodo Juice Blue Velvet Hard Wax Wiem że polacena są tu srodki znacznie droższe, ale czy te które napisałem(koszt ok 150zl) daja tez cos autku? Pozdrawiam To może zainteresuj się AIO, ukryjesz trochę rysek i wydobędziesz blask. Ewentualnie patrz na dzial Sprzedam, można czasem coś wyhaczyć, nawet teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A plastików nie mam a ta czarna część zderzaka? Chyba, że to zdjęcie innego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 To nie jest czarne tylko szare/grafitowe I nie jest wyblakłe ani nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 To nie jest czarne tylko szare/grafitowe I nie jest wyblakłe ani nic. ale zawsze może być bardziej szare/grafitowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 I wlatują dokładki S-Like albo S4 więc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 CarPro TRIX vs IronX + Prickbort. Którędy iść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 JM63, jeśli chcesz zaoszczędzić koniecznie na czasie - TriX, jeśli metodą "starej szkoły", czyli wszystko spokojnie, dokładnie i z satysfakcją, że zrobione jest "by the book" to Iron + Prick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 julian, Czyli nie ma przepaści w efekcie końcowym? Nie ukrywam, że one step będzie dla mnie dużo wygodniejszy ze względu na brak miejsca, w którym mógłbym się pobawić z myjką. Jak sądzę TriX jest killerem dla LSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Kto mi powie ile gram waży nie używane opakowanie Zymol carbon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 adii, napisz do Adm właśnie zakupił noofkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 W jaki sposób najlepiej czyścic pędzelek po ValetPRO Dionysus Tyre Gloss aby pozbyć się tego dziwnego zapachu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 W jaki sposób najlepiej czyścic pędzelek po ValetPRO Dionysus Tyre Gloss aby pozbyć się tego dziwnego zapachu ? apc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 hsv, Ja od razu zrezygnowałem z doczyszczania i zarezerwowałem jeden pędzelek dla DTG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Kiedyś przewinął mi się temat odnośnie prawidłowego wykonywania zdjęć (ustawień aparatu itp.) poratuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak mocno ścierny jest DJ LP? Np porównując go do FF3000 czy SF4000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 adii, nowy Carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi