aro_77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 To jest moj zestaw aplikatorow, odgadniesz czy mam sonusa, chemical guys czy monstera, gdybym wczesniej nie napisal? ZÓŁTA strona to CUTTING, CZARNA strona to FINISHING LK: żółty - cutting, biały - polishing, czerwony - finishing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 chemical guys tri color ma stronę cutting i finishing, monster shine jest podobny ale strona cutting jest delikatniejsza, ja go plasuję jako polishing/cutting słowa carcrazy a on ma pojęcie napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Przy okazji czy ktos odgadnie, ktory to fluffer 2010, a ktory 2011? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 aro_77, nie a twoim zdaniem jest w nich jakaś różnica? Były głosy że słabiej wciąga wode ale niepotwierdzone do końca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ale roznice widac? Ten na dole jest tegoroczny wyglada jak inny recznik - roznica w wieku 1 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 od razu widać miałem do czynienia z obydwoma tegoroczny ma krótsze włosie ale jest troszkę gęstszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 widać róznice, ale nieważne jak wygląda, jak z pracą z nimi? Tak samo dobrze wchłaniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Moze w tym co pisze Majkelo jednak cos jest Moj TriColor (nie mam zielonego pojacia z ktorej firmy) ma inne kolory, zolty i czerwony na zewnatrz a w srodku czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 moim zdaniem wchłaniają podobnie. tegoroczny lepiej łapie wodę, ale może to dlatego, że jest świeży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Oba dzialaja podobnie ale ten nowy nie wyglada tak atrakcyjnie i kolor tylko na zdjeciu jest prawie identyczny w rzeczysitosci nie jest taki ladny niebieski jak old-edition. Mam tez waflowego azura i tez sobie chwale, jest tez swietnie wykonany - obszycie satynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 widać róznice, ale nieważne jak wygląda, jak z pracą z nimi? Tak samo dobrze wchłaniają? ja nawoskowane auto, flufferem wycieram do sucha bez żadnego problemu i szczerze, nie widzę poza wyglądową stroną żadnej różnicy w wchłanianiu. Co do samych mikrofibr to często jest tak że jedna firma szyje dla kilkunastu sprzedawców ręczniki, tak naprawdę to sprzedawca definiuje gramaturę, obszycie, metkę lub jej brak itp, prosty przykład- dzisiaj serwis sprzątający podrzucił mi 15 (chciałem 5...) mikrofibr 40x40, faktura i wykonanie nie dawało mi spokoju, sprawdziłem w domu i jest to dokładnie fluffy w mniejszym wydaniu za 3,99. Zadzwoniłem do producenta i robią oczywiście 90x60 i z jakim obszyciem sobię tylko zamarzę- teoretycznie mógłbym zrobić sobie dokładnie taki sam ręcznik jak można kupić w większości sklepów detailingowych. Wniosek taki że nie można zdecydowanie powiedzieć że ktoś kogoś podrabia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 firmek, mam ten sam, według cennika u Mariusza w sklepie to mamy ten od CG jednak patrząc na zdjęcie w w.w sklepie to nie jestem już tego taki pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Panowie, a jaki ręcznik będzie lepszy - wafel czy taki fluffy? Fluffy'ego nie mam pod ręką, a waflowy jest akurat w jednym z krakowskich sklepów więc nie musiałbym płacić za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jedni lubia wafle inni miekkie puszyste jak fluffy. Ja mam oba typy ale nie umie okreslic, ktory jest na pewno lepszy... Pozornie wydaje sie ze fluffy jest bezpieczniejszy, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pytanie, nakładałem wosk, i gdy miałem praktycznie za 10 min wycierać spadł mi z nieba deszcz, wosk na aucie i wlczyłem z tym - MF, potem QD... Czy możliwe że mogło osłabić to wosk ? Nakładać jeszcze raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 siemka mam takie pytanie jak zrobić naklejki na butelki ? taką jak np tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 troche dziwne pytanie kupujesz papier do naklejek i drukujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a nie lepiej napisać flamastrem niezmywalnym na butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zawsze możesz druknąć napis, wyciąć ładnie i taśma przezroczystą nakleić na butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wpisujesz tekst o odpowiedniej treści i wysokości w programie komputerowym -> drukujesz -> wycinasz odpowiedni rozmiar -> podklejasz z jednej strony (tej bez napisów!) taśmą dwustronnie klejącą, taką jak do wykładzin bo cienka jest -> naklejasz na butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 albo kup drukarkę do etykiet, ja mam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witajcie Moje pytanie : Dostałem Glass Cleaner Concentrated Rozcieńczyć 1:10 i czym to najlepiej zrobić? Jakaś specjalna woda coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 może być zwykła, zawsze lepsza destylowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Pytanie, nakładałem wosk, i gdy miałem praktycznie za 10 min wycierać spadł mi z nieba deszcz, wosk na aucie i wlczyłem z tym - MF, potem QD... Czy możliwe że mogło osłabić to wosk ? Nakładać jeszcze raz ? Na pewno oslabilo to wosk. Jesli masz taka mozliwosc i checi naloz go ponownie jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Używał ktoś? http://allegro.pl/mikrowlokno-mikrofaza ... 84566.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi