krzysiek555 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 nom wlasnie w srodku piszesz ze jest sens ,woda dest 2zl kosztuje wiec tragedi nie ma dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Czy Megs Wheel Brightener 1:4 może zjeść triggerka? Właśnie wracam z bezdotyku i psikał raz na kilka pompowań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 booohal, oczywiście,że może go zjeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Arekkaz, Hmmm... Myślałem że to delikatniejszy środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 booohal, "triggerek" może masz kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Arekkaz, http://temachem.sklep.pl/opis/2333371/2 ... black.html te takie zwykłe. Jestem mądrzejszy by pytać się sprzedawcy w czym co można trzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 booohal, niestety nie są one zbyt wytrzymałe. Żeby uniknąć problemów po każdym użyciu trzeba przepłukać je czystą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 http://www.samochodowekosmetyki.pl/pl/produkt/971/finish-kare-1000p-hi-temp-paste-wax.html no właśnie też niedostępne a chciałbym się za samochód zabrać i nigdzie nie mogę znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Pytanie mam Ojciec w Niemczech był to kupił jakiś zestaw kosmetyków firmy Stark.Jakieś Auto-Hochglanz-Politur, Felgen-Reiniger, Instekten-Enteferner i Cockpit-Pfelge Ktoś powie co jest co i do czego służy? I czy opłacało się dać za to 6€? Sory ,że muszę to napisać ,ale testowałem tą politure z ciekawości i to jest totalny szit Czego wymagać za 6€ :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jaka będzie najlepsza gąbka do pracy z UC ? Czy pomarańczowa średnio twarda Farceli będzie się nadawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Szybkie pytanie do Was .... Czy ten szampon normalnie się tak zachowuje ? Chemical Guys Citrus Wash and Gloss PO dosyć mocnym machaniu butlą, wrócił tzn chyba wrócił po pierwotnej konsystencji bo jaki on ma być to ja nie wiem, jest zaje*** gęsty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 2 tygodnie temu pierwszy raz nakładałem Rain-Xa na szyby. Przed dwa dni miejscami pojawiała się mgiełka, którą dopolerowywałem. W deszczu widzę, że po przetarciu wycieraczkami mgiełka jest nierównomierna, więc pewnie coś nie tak z aplikacją. Pytanie: jest sens po takim czasie nałożyć 2 warstwę czy lepiej ściągnąć to co jest i zrobić na nowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 30 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Tworek, tak, Citrus tak ma, trzeba sobie pomachać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Eryczek, dzięki bardzo, pierwsza myśl jak przeszła mi przez myśl jak go zobaczyłem ... WTF ?? Zwarzony jakiś ? Przemrożony ? Dopiero teraz doczytałem "shake product well" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Skończył mi się QD który był w zestawie z glinką Megsa...mam UQD rozumiem ze się bez problemu nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel020202 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Zrobiłem tak samo jak ty masz zamiar czyli użyłem UQD do glinki megsa. Poślizg był ok brud został zebrany, ale zostały paskudne zacieki, które zeszły dopiero po cleanerze. Z tego co się później dowiedziałem to UQD nie jest pod glinkę. Ponawiam wcześniejsze mojej pytanie, a mianowicie jak wpłynie na nw AG glass polish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ziomek4007, tak jak napisał Pawel - "nada się" ale nie jest do tego przeznaczony. Po pierwsze szkoda kasy a po drugie zostawia smugi. Kup zwykły QD albo miksuj wodę z szamponem. Butelkę z atomizerem już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy tester carpro iron x 50 ml wystarczy by obleciec nim 4 alu felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 pascal, tylko fronty, na wew stronę nie masz co liczyć że Ci starczy. Kupuj całą butlę, bo cena testera jest kosmiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W jakim celu owija się pędzle izolacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Żeby ich metalowa "obwódka" przypadkowo nie porysowała lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W celu zabezpieczenia metalowych elementów, aby te nie narobily szkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mam takie pytanie - czy ktoś używał Zaino Z8 jako Quick Detailera na naturalne woski, jeśli tak to jak się zachowuje - czy osłabia nałożone woski, czy można w ogóle stosować na naturalne woski itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 31 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Tak jak mówiłem przez telefon - osłabia woski naturalne, ale jak komuś zależy na max efekcie wizualnym to moim zdaniem warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 osłabia woski naturalne, ale jak komuś zależy na max efekcie wizualnym to moim zdaniem warto Też to zauważyłem i przestałem go używać Ale widać, że po Z-8 szkiełko robi się bardziej szkiełkowe. 5-8% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi