Administrator Evo Opublikowano 15 Marca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 na forum wiekszosc chwali swoje i ak na prawde cięzko wybrac cos dla siebie a testerów do zakupu mało zeby na swoim aucie próbowac tego wszystkiego wiec po mału będą brnął przez to Skoro większosć chwali swoje ( nie do końca chyba wiesz co to znaczy, bo to określenie pasuje co najwyżej do sprzedawców) , to czemu oczekujesz że po podaniu 4356 propozycji w różnych innych tematach, teraz nagle padną inne ? Zaczniemy "chwalić cudze" ? Ludzie, trochę pomyślunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drivezonepl Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Orientuje się ktoś czy da się kupić jeden dywanik w aso? zmieniłem auto i dywanik kierowcy jest od innego kompletu Ja zamawiałem niedawno do BMW w Inchape i nie robili mi problemów [ Komentarz dodany przez: rychu: 15 Marzec 2012, 15:39 ] "12. Niedopuszczalne jest umieszczanie w podpisie i profilu użytkownika treści opisanych w punktach 9 i 10 niniejszego Regulaminu oraz zbyt dużych obrazków powodujących nieczytelność poszczególnych wątków. UWAGA !!! Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 4 linijek tekstu. Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie to 550 px × 70px i wielkości <=50kB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 15 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jaka proporcja IPA'y (rozcienczanie z woda destylowana) jest najlepsza : 1:2, 1:5 czy 1:10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A można stosować IPA bez rozcieńczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 można ale prawdopodobnie odparuje zanim cokolwiek podziałasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quest Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Muszę dobrać pady Lare Diamond do past menzerny. Czy taki układ będzie odpowiedni?: FG500- żółta gąbka PF2500- biała gąbka SF4000- biała gąbka Dodo Juice Lime Prime Lite- czarna gąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej214 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mam pytanie: Ma ktoś z Was papiery ścierne wodne flexipads, te do koreczka szlifierskiego (okrągłe) ? Kupiłem je i nie wiem które to 2500 a które 3000. Jeden komplet mam taki że z tyłu jest rzep, a drugi co są samoprzylepne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 SF4000- biała gąbka Czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorian21 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Co na wyplowiale gumowe dywaniki. Czym przywrocic im czarny w miare trwaly kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 mycie APC a na to dressing do opon, ja tak zrobilem i sa piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam. Co na wyplowiale gumowe dywaniki. Czym przywrocic im czarny w miare trwaly kolor? Najskuteczniejszy bedzie AutoBrite Black Dye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMon Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ktory z woskow do felg bardziej polecacie?? 1. SMARTWAX RIMWAX 2. POORBOY'S WORLD WHEEL SEALANT 3. CHEMICAL GUYS WHEEL GUARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 15 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 w weekend zabieram się za test TGG i mam mały dylemat odnośnie przygotowania szyby tj chciałem troszkę oczyścić/przepolerować szybę maszynowo ale nie wiem czym będzie lepiej: 1. SONAX preparat do polerowania szyb 2. Pasty Menzerny: FG500, PF2500, SF4000 chciałem to oblecieć futrem bo szkoda mi brudzić pady no i może przy okazji zniknie parę drobnych rysek całość po wszystkim zostanie przetarta IPĄ 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Czy przed korektą warto/trzeba użyć glinki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitos Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Trzeba bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Trzeba bez dwóch zdań Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr_ad Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Czym najlepiej usunąć wosk Coli476s z czarnych uszczelek i plastików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 16 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 adr_ad, masło orzechowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoth Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 panowie komore silnika splukiwac karcherem na zapalonym silniku czy zgaszonym bo sa podzielone opinie, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 panowie komore silnika splukiwac karcherem na zapalonym silniku czy zgaszonym bo sa podzielone opinie, z gory dzieki zgaszonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 panowie komore silnika splukiwac karcherem na zapalonym silniku czy zgaszonym bo sa podzielone opinie, z gory dzieki jesli masz na mysli BMW z podpisu,to zawsze myje na zgaszonym, 320,325,328 i teraz m3 zawsze tak robilem. Pozniej mocne podmuchy powietrza,odpalam i dalej dmucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Dodo Juice Raw Flakes - czym to właściwie jest? Cleanerem? Jest napisane że to 'baza' pod wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 16 Marca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Niektórzy sobie lubią zrobić coś samemu, np. wosk - przetopić kawałek jednego, zmieszać z innym i zobaczyć co z tego wyjdzie. A Dodo to płatki wosku Carnauba, czyli najpopularniejszego składnika naturalnych wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi