KeepeR Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie czy praca z pastami polerskimi Menzerna w temp. 5 stopni nie będzie miała złego wpływu na ich działanie ? Mam nieogrzewany garaż a niedługo chciałbym ogarnąć jakieś auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 minetoo, ok, dowiem się czy dostępny w PL. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariello01 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 KeepeR, ja w Styczniu polerowałem w mojej dziupli gdzie temp było sporo ponieżej zera. ( Paste polerską podczas pracy trzymałem w kieszeni w kurtce co by ją troszke ogrzewać i żeby nie zamarzła). Może wydaje się to dziwne że w takiej temp robiłem ale autko musiałem skończyc. Oczywiście polerka szła dobrze, nic złego się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ariello01, dzięki za odpowiedz, o to mi chodziłó Dla mnie nic w tym dziwnego, ja bym robił nawet gdybym nie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czyli na taki zmęczony materiał nie ma jakiegoś dressingu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 maj0nez, w twoim przypadku minetoo może mieć rację, zastosuj się do wypowiedzi Stanley08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czyli na taki zmęczony materiał nie ma jakiegoś dressingu AutoGlym ma barwnik do czarnych dywaników ale obawiam się że nie do foteli. Nie kombinuj porady dostałeś. Na koń!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czyli na taki zmęczony materiał nie ma jakiegoś dressingu AutoGlym ma barwnik do czarnych dywaników ale obawiam się że nie do foteli. Nie kombinuj porady dostałeś. Na koń!! Jeszcze zrobię foty i tu wrzucę dla ocenienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 KeepeR, mi FF3300 przy ok 7 st.C bardzo źle się pracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie czy tym odswiezaczem powietrza Auto Brite New Car mozna psikac rowniez fotele czy tylko podloge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Można psikać po wszytskich tapicerkach, łącznie z podsufitką. Nie zostawia żadnych śladów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A czy nie ma tak ze zapach przenosi sie na ubrania ? dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 to nie psikaj na siedzisko tylko np na tylną stronę oparcia fotela lub podsufitkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 OK dzieki jeszcze raz ! ostatnie pytanie, czy rozrabiasz ten srodek jak wskazuje producent 1:3 czy psikasz tak jak jest ? ;> Dzieki z gory za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Mam od niedawna i narazie psikam takim jak jest, bez rozrabiana. Daję 3-5 strzałów na podsufitkę i fotele i spokój na 3-4tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Używał może ktoś z was produktów firmy renoskór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja używalem. cena smieszna a jakość b.dobra. Reanimowalem nim ori skórzną kierę VW na której przelatałem ok 20tys km i nic nie zeszlo, rąk nie brudziło. Moge śmiało polecić Zaznaczam, że nie mam rąk budowlańca więc kiera ciężko nie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Romekkk, Witam kolegę z Opola A mają oni różne wykończenia ? np połysk, satyna, mat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam, witam Wiem, że mieli różne kolory ale o wykończeniach nic sobie nie przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Również korzystałem, zmasakrowaną kierownicę podratowałem za 17 zł na prawie rok. Teraz planuję obszyć, bo bez zabezpieczenia bezbarwnym grubsza warstwa brudzi łapy. Foty w temacie "reanimacja kierownicy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadMon Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 renoskor nie jest na bazie wody wiec jesli nie dobierzesz koloru przed aplikacja/pomalowaniem to zapomnij ze go zmyjesz.. mimo to polecam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 RadMon, Czyli jest bardzo trwały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romekkk Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Zmyjesz, zmyjesz...ale acetonem lub APC Z resztą producent zaleca wyczyszczenie skóry acetonem przed malowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Uzywal ktos moze past polerskich ''Zertona'' ? Nigdzie nie moge o nich znalesc informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czy któryś z partnerów forum dysponuje częściami do Glorii FM10? Konkretnie potrzebuje stożkowego 'dzióbka' i uszczelki w tłoczku. Może być pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi