Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy praca z pastami polerskimi Menzerna w temp. 5 stopni nie będzie miała złego wpływu na ich działanie ?

Mam nieogrzewany garaż a niedługo chciałbym ogarnąć jakieś auto :ad:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

KeepeR, ja w Styczniu polerowałem w mojej dziupli gdzie temp było sporo ponieżej zera. ( Paste polerską podczas pracy trzymałem w kieszeni w kurtce co by ją troszke ogrzewać i żeby nie zamarzła). Może wydaje się to dziwne że w takiej temp robiłem ale autko musiałem skończyc. Oczywiście polerka szła dobrze, nic złego się nie działo.

Opublikowano

ariello01, dzięki za odpowiedz, o to mi chodziłó :good:

Dla mnie nic w tym dziwnego, ja bym robił nawet gdybym nie musiał :kox:

Opublikowano
Czyli na taki zmęczony materiał nie ma jakiegoś dressingu

AutoGlym ma barwnik do czarnych dywaników ale obawiam się że nie do foteli.

Nie kombinuj porady dostałeś.

Na koń!!

Opublikowano
Czyli na taki zmęczony materiał nie ma jakiegoś dressingu

AutoGlym ma barwnik do czarnych dywaników ale obawiam się że nie do foteli.

Nie kombinuj porady dostałeś.

Na koń!!

Jeszcze zrobię foty i tu wrzucę dla ocenienia.

Opublikowano

OK dzieki jeszcze raz ! :good: ostatnie pytanie, czy rozrabiasz ten srodek jak wskazuje producent 1:3 czy psikasz tak jak jest ? ;> Dzieki z gory za odpowiedz :good:

Opublikowano

Mam od niedawna i narazie psikam takim jak jest, bez rozrabiana. Daję 3-5 strzałów na podsufitkę i fotele i spokój na 3-4tygodnie.

Opublikowano

Ja używalem. cena smieszna a jakość b.dobra. Reanimowalem nim ori skórzną kierę VW na której przelatałem ok 20tys km i nic nie zeszlo, rąk nie brudziło. Moge śmiało polecić :good:

Zaznaczam, że nie mam rąk budowlańca więc kiera ciężko nie miała :D

Opublikowano

Również korzystałem, zmasakrowaną kierownicę podratowałem za 17 zł na prawie rok. Teraz planuję obszyć, bo bez zabezpieczenia bezbarwnym grubsza warstwa brudzi łapy. Foty w temacie "reanimacja kierownicy".

Opublikowano

renoskor nie jest na bazie wody wiec jesli nie dobierzesz koloru przed aplikacja/pomalowaniem to zapomnij ze go zmyjesz.. mimo to polecam..

Opublikowano

Zmyjesz, zmyjesz...ale acetonem lub APC :good: Z resztą producent zaleca wyczyszczenie skóry acetonem przed malowaniem.

Opublikowano

Czy któryś z partnerów forum dysponuje częściami do Glorii FM10? Konkretnie potrzebuje stożkowego 'dzióbka' i uszczelki w tłoczku.

Może być pw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.