yukon Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 herusek14, nie, nie mam miałem niższy model i wiem ile u mnie przepracował. B&D jest sprzętem "marketowym", przy większym natłoku pracy nie wytrzymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Myślę że ten model B&D da rade.. tak jak pisałem maxxx 10 aut tygodniowo więc myślę że to nie jest aż tak dużo i da radę.. jakby co to jest gwarancja na 2 lata.. Bo za 2 lata to już będzie gotówka na coś "solidnego"a i potrzeby będą o wiele większe. Więc myślę że na rozwiązanie tymczasowe i możliwe na mój budzet przeznaczony na ten sprzęt będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI25 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mam pytanie dotyczące lakieru FIATA jak się go poleruje jest twardy/miękki przymierzam się do korekty po naprawie autka systemem 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ADI25, po malowaniu zapewne nie położyli oryginalnego klaru, więc nikt Ci nie odpowie jednoznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI25 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Naprawa polega na silniku i podzespołach jeżeli chodzi o lakier to w aso robili poprawki lat trochę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 herusek14, posiadam B&D PW 1400 K PLUS kupioną w Tesco za całe 179 zł i działa do dziś bez problemu. Idealny stosunek jakości do ceny, lepszego kompromisu raczej nie znajdziesz. Co do samej jakości i wykonania, to nie ma tragedii, złączki bardzo solidne mimo tego, że są plastikowe, nic nie cieknie, jedynie co mnie boli to 5 m wąż, który jest nie co krótki, ale za taką sumę mogę z myjką do okola auta polatać. Do prac przy domu/garażu idealne rozwiązania + możesz dokupić dobra pianownicę na allegro około 150 zł. Można bez problemu dołożyć 5m, ja tak zrobiłem po pierwszym myciu bo mnie denerwowało przekładanie myjki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 po naprawie autka systemem 3M aprawa polega na silniku i podzespołachNo to pisz po polsku bo to zdanie zabrzmiało tak jakby auto było właśnie lakierowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kompletuję paczkę i potrzebuję jeszcze QD. Co lepiej do czarnego lakieru? - Meguiar's Quik Detailer czy może - PB QD+? ..i co to jest Meguiar's Final Inspection? To też jakiś quick detailer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak dla mnie PB QD+ jest lepszy w pracy i ma fajniejszy zapach, gumy balonowej czy cukierków, megsowy ma zapach cytryny z tego pamiętam, megs final inspection z tego co widzę to coś w połączeniu qd z ipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeOne Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 I gitara. Biorę PB. Przekonałeś mnie tą gumą balonową. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Poprawka, pomyliło mi się z CG Pro detailerem - ten ma zapach gumy balonowej, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ale zapach QD+ jest bardzo fajny, tylko za Chiny ludowe nie umiem go określić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a moze Finish Kare? czesto polecany na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 1.Czy Autofinese Rejuvante zawiera jakieś wypełniacze ? Wiecie może jak się zachowuje Colli 476 na tym cleanerze ? 2.Może wiecie jak z trwałością Nielsen S-A-S ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ale zapach QD+ jest bardzo fajny, tylko za Chiny ludowe nie umiem go określić jagodowy, owoce leśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Allesio, odp. 1. gdzieś już o tym było . Z tego co pamiętam to ten cleaner ma znikomą porcję wypełniaczy. Możesz go użyć pod Coli... Nie powinien negatywnie wpłynąć na trwałość powłoki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 potrzebuje pedzelek do felg, cos bardziej sztywnego niz ten od VP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 do regularnego czyszczenia czy pierwsze porządne mycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 co mycia cotygodniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam czy ta Piana http://www.detailercenter.pl/index.php?p=produkt&id=112 nada sie do GLORII ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 osobiście jej nie używałęm w glorii ale napewno może być do glorii kwestia doboru proporcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Panowie, wstrzymuję się z zamówieniem paczki bo nigdzie, u zadnego portnera forum nie ma dostępnego Poorboy's Natural look.... wie, ktoś może co się dzieje? To już 2 tydzień jak pułki świecą pustkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 no kolego shadowpicture, chyba nawet dłużej niż 2 tyg spowodowane jest to tym że nie ma u dystrybutora w polsce a sklepom się skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Lutego 2012 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 snap, Z tym że ten jest już bardzo twardy Domel, Nada się ale spienienie ma słabe nawet w połączeniu z pianownicą PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Domel, Nada się ale spienienie ma słabe nawet w połączeniu z pianownicą PA a ktora piana bedzie najlepsza do glorii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi