krzysiek555 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 a wosku nie oslabia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez77 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 u mnie przy coli 476 nie osłabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytaz82 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Witam Jakies namiary na sklep w którym dostane Nielsen Cyclone APC 0,5l?? Wszedzie tylko 1L. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 woytaz82, bierz litra to i tak śmieszne pieniądze, a popsuć Ci się to nie popsuje, zawsze kiedyś może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Co jak co, ale APC to środek który opłaca się kupować w 5l bańkach, bo to potrzebujemy zawsze i wtedy tak szybko się nie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... 00-ml.html Czy ktos uzywal to APC ? wart czy raczej NIELSEN ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 domel sprawdz w dziale testy... Własnie wcoraj zrobilem test tego apc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 domel sprawdz w dziale testy... Własnie wcoraj zrobilem test tego apc danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka-samochodowa/pielegnacja-na-zewnatrz/mycie/srodki-czyszczace/kochchemie-green-star-uniwersalny-apc-1000-ml.html Czy ktos uzywal to APC ? wart czy raczej NIELSEN ? jeśli potrzebujesz czegoś mocnego to weź copo star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 witam, jaki cleaner polecacie pod FK 1000p hi temp paste wax??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 grabek246, Stosowałem na Auto Finesse i R222, oba polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Panowie na dniach robie zamówienie... Jaki cleaner brać pod wosk Pete's 53 ? Stawiam na: 1. DJ LP 2. R222 Paintwork Cleanser A może coś innego polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Czy myslicie ze bylo by zainteresowanie na forum takim portfelem z logo Swissvax? Naprawde dobra jakos, miesci sporo kart ale 0 monet. Moge tez odrazu napisac ze jak ktos nosi sporo siana przy sobie to porfel sie nie przyda Plastic is fantastic Producent -> http://www.exentri.no/en_Default.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnichu Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 _Makki_, a jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 k24, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Można użyć AG SRP na tri colorze po twardej stronie ? Będzie lepszy efekt ? Porównywał może ktoś AG SRP z Auto Finesse Rejuvante ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Panowie na dniach robie zamówienie... Jaki cleaner brać pod wosk Pete's 53 ? Stawiam na: 1. DJ LP 2. R222 Paintwork Cleanser A może coś innego polecacie ? Oba będą dobre. Możesz wziąść R222 to porównamy z DL LP/LPL oraz CGECG bo te mam. Albo możesz wziąć coś z gamy CG - Ez Creme Glaze, Veruta Bond 408, Glossworkz Glaze albo Blacklight. Pod uwagę możesz wziąć również CL68 NSC jak dla mnie bardzo dobry cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Panowie na dniach robie zamówienie... Jaki cleaner brać pod wosk Pete's 53 ? Stawiam na: 1. DJ LP 2. R222 Paintwork Cleanser A może coś innego polecacie ? Oba będą dobre. Możesz wziąść R222 to porównamy z DL LP/LPL oraz CGECG bo te mam. Albo możesz wziąć coś z gamy CG - Ez Creme Glaze, Veruta Bond 408 albo Blacklight. Ja go ostatnio kładłem na VW T4 z DL LPL i źle to nie wyszło - przy pierwszej odwilży zobaczymy jak leży i nie tylko on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Można użyć AG SRP na tri colorze po twardej stronie ? Będzie lepszy efekt ? Porównywał może ktoś AG SRP z Auto Finesse Rejuvante ? SRP to AIO. A Rejuvante to typowy cleaner ( masz test na forum by Evo ). Odpowiednikiem SRP od AF jest Tripple. German Tri Color + Tripple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 dzinkins ,senz, dzieki za odp Chyba postawie na R222 zobaczymy jak to będzie współgrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Potrzebuje szybkiej pomocy... Mam do wyboru 2 myjki ciśnieniowe Black&Decker PW 1500 SP Nilfisk C120.3-6 Parametry te same/bardzo zbliżone...Obie mają aluminiowe pompy na czym najbardziej mi zależało.. B&D gwarancja 2 lata a Nilfisk 5 lat...tylko czy z Nilfiskiem nie jest czasem tak jak z tymi gwarancjami co oferuje KIA (niby 7 lat) Nilfisk na tym forum zbiera db opinie o B&D troche mało tu znalazłem..no i B&D ok.200zl tańszy co mnie kusi... Myjka nie będzie codziennie katowana.. umyje na tydzień max 10 aut i to wszystko. Proszę o subiektywne i obiektywne opinie jeśli mieliście z nimi styczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 herusek14, nawet bym się nie zastanawiał, bierz Nilfiska, choćby ze względu na gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 herusek14, posiadam B&D PW 1400 K PLUS kupioną w Tesco za całe 179 zł i działa do dziś bez problemu. Idealny stosunek jakości do ceny, lepszego kompromisu raczej nie znajdziesz. Co do samej jakości i wykonania, to nie ma tragedii, złączki bardzo solidne mimo tego, że są plastikowe, nic nie cieknie, jedynie co mnie boli to 5 m wąż, który jest nie co krótki, ale za taką sumę mogę z myjką do okola auta polatać. Do prac przy domu/garażu idealne rozwiązania + możesz dokupić dobra pianownicę na allegro około 150 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 yukon,tworek dzięki za szybką opinie... yukon opinia obiektywna co nie co bo ją masz. .. tworek troszkę uzasadnił i też myśle tak jak Ty.. cena/jakość.. te 200zł mogę przeznaczyć na pianownice (podchodzi P&P czy jakieś przejściówki?) choć w obi już zestaw marolexa obczaiłem lub te 200zł za pare lat na następna myjke Jeśli ktoś jeszcze ma/miał styczność z tymi sprzętami to prosze o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Oczywiście wszystko P&P bez zbędnej rzeźby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi