Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

takie szybkie pytanko :) Czym najlepiej przelecieć dywaniki gumowe aby odzyskały czerń ale aby się nie ślizgało pod nogami? :)

Opublikowano

Ponadto, chciałbym kupić także komplet mini-narzędzi, także w lidlu od 30 stycznia:

Obrazek

Co myślicie? Warto? Jakieś sugestie co w podobnej cenie można lepszego dostać?

Kolego z tymi narzędziami to sobie szczerze odpuść z względu na kosmiczną cenę. Wiem co mówie bo kiedyś nimi handlowałem, często gęsto idzie znależć taki zestawik w sklepach typu wszytsko po 4,5. A jak chcesz to moge poszukać ich gdzieś u siebie tylko że wysyłka więcej wyniesie niż są one warte. Podsumowując tandeta NIEWARTA zainteresowania

Opublikowano

dw4463757, Przez 12 lat mycia aut nie zdarzyło mi się.

Mocno zasadowe preparaty owszem lubią w dużych stężeniach wyjaławiać zewnętrzne "gumy" ale APC zwykle jest bezpieczne bez szkodliwego wodorotlenku sodu.

Myj śmiało ;)

Opublikowano
Czy jest jakaś możliwość, żeby apc pouszkadzało uszczelki?

up :)

no wiesz, uszkodzenie uszkodzeniu nierówne, więc ciężko powiedzieć co masz na myśli.

Generalnie działając jakąkolwiek silną chemią na gumę jej nie pomagasz...

Opublikowano

Kiedyś chcialem sprawdzić jaka moc drzemie w APC Megsa i sprawdzałem je bez rozcieńczenia, w stosunku 1:0,5 i 1:1 z wodą. Efekt: zniknęły mi napisy na podkładce pod tablicą rejestracyjną a plastik z czarnego zrobił się biało siwy :evil: . Ale APC nie ma aż tak destrukcyjnego działania żeby zniszczyć uszczelki, tzn jedynie je mocno wysuszy...poźniej trzeba wszystko po uzyćiu nawilżyć.

• Partner forum
Opublikowano

Został wyłączony na czas spraw technicznych, info o tym jest w dziale z regulaminem ;)

[ Dodano: 26 Styczeń 2012, 11:39 ]

psemo, spóźniłem się :P

Opublikowano
Nie chce robić zbędnego śmietnika i zakładać niepotrzebnie tematów. Potrzebuje czegoś dobrego do wyczyszczenia wykładziny bagażnika. Nigdy mi się tam nic nie wylało, ale błoto, piach i inne takie rzeczy przez bagażnik się już przewinęły i wygląda to coraz gorzej. Tapicerkę w aucie mam ciemną więc potrzebuje czegoś only do wykładziny takiej jak jest w bagażniku czy na podłodze auta. Nie mam dostępu do odkurzacza piorącego więc potrzebuje czegoś co mógłbym użyć w domowych warunkach. Plus narzędzie które mógłbym to wyczyścić

UP

Pomożecie ? :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.