Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

To jeszcze jedno pytanko Dodo Juice Lime Prime nada się do tej operacji czy zaopatrzyć się w coś innego? aaa i jeszcze jedno pytanko mogę tego wszystkiego od razu użyć po odebraniu auta czy lepiej odczekać, aż lakier utwardzi się w 100%? Gdzieś na forum wyczytałem, że najlepiej zaczekać koło miesiąca...

aaa i jeszcze jedno pytanko mogę tego wszystkiego od razu użyć po odebraniu auta czy lepiej odczekać, aż lakier utwardzi się w 100%? Gdzieś na forum wyczytałem, że najlepiej zaczekać koło miesiąca...

Pisałem o tym kiedyś: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ght=#60271

Collinite 476 jest solvent heavy, więc się zupełnie nie nadaje na nowo lakierowane elementy.

Dzięki za odpowiedź właśnie Twój post kiedyś czytałem. Jako, że mam collinite na chacie to chyba przez pierwszy miesiąc będą traktował auto tylko szamponem, a porządne mycie + resztę specyfików zafunduje mu po ok miesiącu... co do pytania wyżej po myciu przed Black Hole stosować cleaner Dodo Lime Prime czy coś innego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.