Swoop Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 voldi22 red Dzięki Czytałem kiedyś o pochłaniaczach wilgoci i gazetach ale ostatnio widziałem w necie test produktu Car Pro Fog Fight i tak mnie naszło czy nie dałoby rady pozbyć się tego w lepszy sposób spróbuj kilka razy: usuń dywaniki, podczas np powrotu do domu nagrzej auto na maksa i po wyjściu otwórz wszystkie drzwi i klapę bagażnika na jakieś 15-20 minut niech się przewietrzy. I będzie po problemie. I najważniejsze sprawdzić/wymienić filtr kabinowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za pomoc Pozdrawiam, Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Domel wbijasz w profil Grubego i tam masz link "pokaz wszystkie posty uzytkownika" i szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 kamilgt, a nie było to czasem w tych postach co poleciały przy okazji ostatnich wstrząsów w PSB? Może po prostu nie być już tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja tylko cytowałem, ale polecam poczytać do podusi http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Domel wbijasz w profil Grubego i tam masz link "pokaz wszystkie posty uzytkownika" i szukasz dokladnie tak robilem. okazalo sie ze post byl z maja. A ja stanąłem na październiku dopiero co Ale Paweł mnie wlasnie nakierowal Post napisal CleanerFreak Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A to widać myślałem o innym poście, pardon za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 jakaś znaczna różnica w padach abw pomiędzy zwykłymi płaskimi a profilowanymi ? mam rozkimnke które wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 J0NES, o ktorym kolorze mowilsz ?? mi sie wydawalo ze niebieski szybciej mi sie strzepil profilowany , czarny wole plaski,niebieski tez bialy tez;p chyba zalezy od preferencji duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 chodzi mi o niebieski oraz czarny, na początek płaskie chyba będą najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 J0NES, czarny plaski jest fajny a na niebieskiego uwazaj bo mocno tnie bys sobie za mocno balaganu nie narobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie chyba czas odstawić Colli 476s i zakupić coś lepszego bo jak dla mnie to za Colli przemawia tylko wytrzymałość Co polecacie na lato ? auto czarna perła po dobrej korekcie... Cena do 120zł ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja od siebie mogę polecić Pete`s 53, sporo o nim na forum pozytywnych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 KeepeR, Duragloss TrackClaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hmm, może to głupie pytanie ale czy opona po umyciu powinna być tak czysta że fibra się nie brudzi? Bo szczerze to nie udało mi się takiego efektu uzyskac i nie wiem czy to przez dressing czy guma tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 voldi22, Mi też nie udało się nigdy tak umyć opony żeby nie brudziła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dużo zalezy od samej opony, moje conti SC2 idzie domyć bez najmniejszego trudu APC 1:4 surfex lub 4nano predator, za to przy vredstein nie moge uzyskać takiej czystości ze względu na dużo nacięć na bokach opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tygrysek3005, Arekkaz, dzieki za propozycje poczytam opinie i coś wybiore. A tak przy okazji, raczej nie stosować pod te dwa woski SRP,UDP or PB BH ? jeśli nie to jaki cleaner ? Dodo LP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 KeepeR, Duragolss ma dedykowane clinery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Już kiedyś natknąłem się na to sformułowanie "Swizöl (firma szwajcarska; poza granicami Szwajcarii, Niemiec, Austrii i Luxemburga, ze względów prawnych, znana jako Swissvax" - ma ktoś pojęcie co to za względy prawne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Checio, Konflikt z Zymolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 minetoo, a coś więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Tygrysek3005, Arekkaz, dzieki za propozycje poczytam opinie i coś wybiore. A tak przy okazji, raczej nie stosować pod te dwa woski SRP,UDP or PB BH ? jeśli nie to jaki cleaner ? Dodo LP ? pod track claw to DG #601 Polish Bonding Agent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 minetoo, a coś więcej ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4045&highlight=swissol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Checio, Moje informacje mogą być nie kompletne. Ogółem mówiąc Swiss i Z to było jedno. Potem się rozeszli a nazwa Svizol była zbyt podobna. Szczegóły zna CleanerFreak ale pewnie nic nie powie [ Dodano: 3 Styczeń 2012, 22:55 ] Evo, o widzisz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi