Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
voldi22 red Dzięki :) Czytałem kiedyś o pochłaniaczach wilgoci i gazetach ale ostatnio widziałem w necie test produktu Car Pro Fog Fight i tak mnie naszło czy nie dałoby rady pozbyć się tego w lepszy sposób :D

spróbuj kilka razy: usuń dywaniki, podczas np powrotu do domu nagrzej auto na maksa i po wyjściu otwórz wszystkie drzwi i klapę bagażnika na jakieś 15-20 minut niech się przewietrzy. I będzie po problemie.

I najważniejsze sprawdzić/wymienić filtr kabinowy

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

kamilgt, a nie było to czasem w tych postach co poleciały przy okazji ostatnich wstrząsów w PSB? Może po prostu nie być już tego posta.

• Moderator
Opublikowano
Domel wbijasz w profil Grubego i tam masz link "pokaz wszystkie posty uzytkownika" i szukasz ;)

dokladnie tak robilem. okazalo sie ze post byl z maja. A ja stanąłem na październiku dopiero co ;)

Ale Paweł mnie wlasnie nakierowal :) Post napisal CleanerFreak ;)

Dzieki :)

Opublikowano

jakaś znaczna różnica w padach abw pomiędzy zwykłymi płaskimi a profilowanymi ? mam rozkimnke które wybrać :o

Opublikowano

J0NES, o ktorym kolorze mowilsz ?? mi sie wydawalo ze niebieski szybciej mi sie strzepil profilowany , czarny wole plaski,niebieski tez bialy tez;p chyba zalezy od preferencji duzo

Opublikowano

J0NES, czarny plaski jest fajny :good: a na niebieskiego uwazaj bo mocno tnie bys sobie za mocno balaganu nie narobil

Opublikowano

Panowie chyba czas odstawić Colli 476s i zakupić coś lepszego ;) bo jak dla mnie to za Colli przemawia tylko wytrzymałość :o

Co polecacie na lato ? auto czarna perła po dobrej korekcie...

Cena do 120zł ;p

Opublikowano

Hmm, może to głupie pytanie ale czy opona po umyciu powinna być tak czysta że fibra się nie brudzi? Bo szczerze to nie udało mi się takiego efektu uzyskac i nie wiem czy to przez dressing czy guma tak ma? :)

Opublikowano

Dużo zalezy od samej opony, moje conti SC2 idzie domyć bez najmniejszego trudu APC 1:4 surfex lub 4nano predator, za to przy vredstein nie moge uzyskać takiej czystości ze względu na dużo nacięć na bokach opon.

Opublikowano

Tygrysek3005, Arekkaz, dzieki za propozycje :) poczytam opinie i coś wybiore.

A tak przy okazji, raczej nie stosować pod te dwa woski SRP,UDP or PB BH ? jeśli nie to jaki cleaner ? Dodo LP ?

Opublikowano

Już kiedyś natknąłem się na to sformułowanie "Swizöl (firma szwajcarska; poza granicami Szwajcarii, Niemiec, Austrii i Luxemburga, ze względów prawnych, znana jako Swissvax" - ma ktoś pojęcie co to za względy prawne ?

Opublikowano
Tygrysek3005, Arekkaz, dzieki za propozycje :) poczytam opinie i coś wybiore.

A tak przy okazji, raczej nie stosować pod te dwa woski SRP,UDP or PB BH ? jeśli nie to jaki cleaner ? Dodo LP ?

pod track claw to DG #601 Polish Bonding Agent

Opublikowano

Checio, Moje informacje mogą być nie kompletne.

Ogółem mówiąc Swiss i Z to było jedno.

Potem się rozeszli a nazwa Svizol była zbyt podobna.

Szczegóły zna CleanerFreak ale pewnie nic nie powie :P

[ Dodano: 3 Styczeń 2012, 22:55 ]

Evo, o widzisz dzięki :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.