marcinwdg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie Myślę że takie informacje są zbędne i nie należy umieszczać ich na forum. Mogą chłopaki mieć problemy przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie Myślę że takie informacje są zbędne i nie należy umieszczać ich na forum. Mogą chłopaki mieć problemy przez to wybaczcie moją ignorancję i nie wiedzę - czyli to jest produkt "nielegalny" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel, nowy elektronik, parkujesz kilka metrow obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel - zadzwoń do Tomka (numer na naszej stronie, z końcówką 301) i powiedz ile potrzebujesz, gwarantuje że mamy bardzo tanie źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Używał ktoś Meridy FATEX?? Nr 242. Jest ktoś wstanie skonfrontować go z jakimś APC? Na forum znalazłem tylko jeden króciutki wpis o tym szpecyfiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 1 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel, nowy elektronik, parkujesz kilka metrow obok wlasnie mialem taki plan tam zajrzec i zapytac po nowym roku Domel - zadzwoń do Tomka (numer na naszej stronie, z końcówką 301) i powiedz ile potrzebujesz, gwarantuje że mamy bardzo tanie źródło ooo dzieki zagadam asap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Który aplikator będzie lepszy do ręcznej pracy z G3 Farcela i czarnym korkiem 3M ? http://img851.imageshack.us/img851/5086/aaawwy.jpg' alt='aaawwy.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Farecla G3 nie nadaje się do pracy ręcznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal88 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nielsen Shampers , używał ktoś ? Zostawia wosk w spokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Maly OT ale zwiazny z Detailingiem. Szukam i szukam po forum ale znaleźć nie moge. Bodajrze gruby_RS napisal calkiem niedawno w dyskusji na temat bardzo drogich woskow taki cytat - sens kupowania i nakładania tych "mazideł". Byla to zgrabna i sensowna wypowiedz o pasji do detailingu, nakładaniu wosku z pasją, wyprowadzania tych substancji na lakierze. O tym ze takie woski starczaja na wiele wiele lat. Czy moze ktos mi pomoc i znaleźć ten cytat? Szperam juz godzine na forum i znaleźć nie mogę. Uszanowanka. Dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_arek_ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jako ze nie otrzymałem odpowiedzi w jednym z tematów a czasu już sporo minęło Moze spróbuje tutaj Czy ktoś po krotce mógłby mi wyjaśnić różnice jeśli chodzi o "budowe" padów polerskich czemu jedne są płaskie, inne znów znane jako wafle a jeszcze inne jak plaster miodu?? Akurat teraz będę właśnie kupował cały zestaw 150mm oraz 80mm i nie wie czym się kierować.... Przekopałem już cale forum ale nigdzie to nie jest wyjaśnione... W razie udzielenia odp mod może przenieść to do tematu "Polerka - kompletowanie zestawu" w dziale "maszyny polerskie" żeby było na przyszłość.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 również szukam takiej informacji jak _arek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 _arek_, S3ci0r, Ukształtowanie pada ma na celu lepszą kontrolę jego prowadzenia oraz najważniejsze kontrolę temperatury pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 czyli padami 3m łatwiej mi będzie opanować 1 jazdę z polerką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 S3ci0r, Nie ame pady decydują czy się uda czy nie... PS Odradzam stanowczo 80tki 3M. Są do d.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 raczej skłaniam się ku 125mm, BP od flexi natomiast pady chciałem 3M, pozostaje jeszcze kwestia past - tutaj raczej 3M vs Menzerna (ale to jeszcze muszę poczytać w odpowiednim wątku które wybrać). generalnie będzie to mój dziewiczy przejazd i szukam odpowiednich dla siebie produktów tak żeby łatwo i skutecznie mi się nimi pracowała. maszyna to silverline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Troszkę parują mi szyby w Punto i zastanawiam się nad jakimś antifogiem Rain X Anti Fog albo jakaś alternatywa? Co polecacie? Bo Autoland chyba odpada. Chociaż widziałem o nim kilka dobrych słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 filtr kabinowy wymien o ile jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Golono, Wyeliminuj przyczynę. Jak kapie z sufitu to podstawisz garnek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 snap, W tym problem ,że nie ma minetoo, Nic nigdzie nie kapie, dywaniki zawsze suche itd itp a mimo to przy niższych temperaturach nadal parują Może dałoby radę chociaż delikatnie zminimalizować ten problem bo pianką do golenia szyb już tykać nie mam zamiaru Nagrzewnica nowa, nawiew sprawny i dalej nie ustąpiło... np w Golfie nie ma tego problemu ale tam jest filtr kabinowy Szyby też już wyglinkowane, odtłuszczone nie mam już pomysłu na to Dzięki za zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Podziurawiony woreczek ze żwirkiem dla kotów woź pod siedzeniem. Z rodziny ktoś tak robił i twierdził, że pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Warto też sprawdzić "wywietrzniki" w bagażniku - o ile w Punto są - powinny być drożne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 voldi22 red Dzięki Czytałem kiedyś o pochłaniaczach wilgoci i gazetach ale ostatnio widziałem w necie test produktu Car Pro Fog Fight i tak mnie naszło czy nie dałoby rady pozbyć się tego w lepszy sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Golono, zamówiłem na allegro 3 pochłaniacze po 3,50 sztuka. Jak dojdą to będę testował, mogę Ci jednego dać na próbę. Woreczki po 100 g są. Jeśli jesteś zainteresowany to wal na PW, odezwę się jak dojdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi