marcinwdg Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie
sinner Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie Myślę że takie informacje są zbędne i nie należy umieszczać ich na forum. Mogą chłopaki mieć problemy przez to
Moderator Domel Opublikowano 31 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku ja kupilem w sklepie elektronicznym na kochanowskiego w katowicach tyle ze tam sie zamawia i robi od razu przelew przez neta,bo nie chca kasy przy kasie Myślę że takie informacje są zbędne i nie należy umieszczać ich na forum. Mogą chłopaki mieć problemy przez to wybaczcie moją ignorancję i nie wiedzę - czyli to jest produkt "nielegalny" ?
spons Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel, nowy elektronik, parkujesz kilka metrow obok
Rise and Shine Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel - zadzwoń do Tomka (numer na naszej stronie, z końcówką 301) i powiedz ile potrzebujesz, gwarantuje że mamy bardzo tanie źródło
booohal Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Używał ktoś Meridy FATEX?? Nr 242. Jest ktoś wstanie skonfrontować go z jakimś APC? Na forum znalazłem tylko jeden króciutki wpis o tym szpecyfiku.
Moderator Domel Opublikowano 1 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Domel, nowy elektronik, parkujesz kilka metrow obok wlasnie mialem taki plan tam zajrzec i zapytac po nowym roku Domel - zadzwoń do Tomka (numer na naszej stronie, z końcówką 301) i powiedz ile potrzebujesz, gwarantuje że mamy bardzo tanie źródło ooo dzieki zagadam asap
danielek. Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Który aplikator będzie lepszy do ręcznej pracy z G3 Farcela i czarnym korkiem 3M ? http://img851.imageshack.us/img851/5086/aaawwy.jpg' alt='aaawwy.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
Marco Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Farecla G3 nie nadaje się do pracy ręcznej.
michal88 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Nielsen Shampers , używał ktoś ? Zostawia wosk w spokoju ?
Moderator Domel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Maly OT ale zwiazny z Detailingiem. Szukam i szukam po forum ale znaleźć nie moge. Bodajrze gruby_RS napisal calkiem niedawno w dyskusji na temat bardzo drogich woskow taki cytat - sens kupowania i nakładania tych "mazideł". Byla to zgrabna i sensowna wypowiedz o pasji do detailingu, nakładaniu wosku z pasją, wyprowadzania tych substancji na lakierze. O tym ze takie woski starczaja na wiele wiele lat. Czy moze ktos mi pomoc i znaleźć ten cytat? Szperam juz godzine na forum i znaleźć nie mogę. Uszanowanka. Dom.
_arek_ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jako ze nie otrzymałem odpowiedzi w jednym z tematów a czasu już sporo minęło Moze spróbuje tutaj Czy ktoś po krotce mógłby mi wyjaśnić różnice jeśli chodzi o "budowe" padów polerskich czemu jedne są płaskie, inne znów znane jako wafle a jeszcze inne jak plaster miodu?? Akurat teraz będę właśnie kupował cały zestaw 150mm oraz 80mm i nie wie czym się kierować.... Przekopałem już cale forum ale nigdzie to nie jest wyjaśnione... W razie udzielenia odp mod może przenieść to do tematu "Polerka - kompletowanie zestawu" w dziale "maszyny polerskie" żeby było na przyszłość....
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 również szukam takiej informacji jak _arek_
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 _arek_, S3ci0r, Ukształtowanie pada ma na celu lepszą kontrolę jego prowadzenia oraz najważniejsze kontrolę temperatury pracy
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 czyli padami 3m łatwiej mi będzie opanować 1 jazdę z polerką?
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 S3ci0r, Nie ame pady decydują czy się uda czy nie... PS Odradzam stanowczo 80tki 3M. Są do d....
S3ci0r Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 raczej skłaniam się ku 125mm, BP od flexi natomiast pady chciałem 3M, pozostaje jeszcze kwestia past - tutaj raczej 3M vs Menzerna (ale to jeszcze muszę poczytać w odpowiednim wątku które wybrać). generalnie będzie to mój dziewiczy przejazd i szukam odpowiednich dla siebie produktów tak żeby łatwo i skutecznie mi się nimi pracowała. maszyna to silverline
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Troszkę parują mi szyby w Punto i zastanawiam się nad jakimś antifogiem Rain X Anti Fog albo jakaś alternatywa? Co polecacie? Bo Autoland chyba odpada. Chociaż widziałem o nim kilka dobrych słów
snap Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 filtr kabinowy wymien o ile jest
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Golono, Wyeliminuj przyczynę. Jak kapie z sufitu to podstawisz garnek ?
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 snap, W tym problem ,że nie ma minetoo, Nic nigdzie nie kapie, dywaniki zawsze suche itd itp a mimo to przy niższych temperaturach nadal parują Może dałoby radę chociaż delikatnie zminimalizować ten problem bo pianką do golenia szyb już tykać nie mam zamiaru Nagrzewnica nowa, nawiew sprawny i dalej nie ustąpiło... np w Golfie nie ma tego problemu ale tam jest filtr kabinowy Szyby też już wyglinkowane, odtłuszczone nie mam już pomysłu na to Dzięki za zainteresowanie
voldi22 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Podziurawiony woreczek ze żwirkiem dla kotów woź pod siedzeniem. Z rodziny ktoś tak robił i twierdził, że pomagało.
red Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Warto też sprawdzić "wywietrzniki" w bagażniku - o ile w Punto są - powinny być drożne.
Golono Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 voldi22 red Dzięki Czytałem kiedyś o pochłaniaczach wilgoci i gazetach ale ostatnio widziałem w necie test produktu Car Pro Fog Fight i tak mnie naszło czy nie dałoby rady pozbyć się tego w lepszy sposób
czaptan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Golono, zamówiłem na allegro 3 pochłaniacze po 3,50 sztuka. Jak dojdą to będę testował, mogę Ci jednego dać na próbę. Woreczki po 100 g są. Jeśli jesteś zainteresowany to wal na PW, odezwę się jak dojdą
Rekomendowane odpowiedzi