cocolino Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 To lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 http://www.ebay.pl/itm/Meguiars-Mirror-Glaze-Professional-Car-Paste-Wax-16-M1611-312g-/400263452527?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item5d318f976f warto ? nie wiem skąd jesteś ale jeśli z polski to do tego jeszcze wysyłka jakieś 25 zł #16 obrósł do rangi legendy - wiadomo ale czy jest tego wart? jeśli chcesz to sprawdzić osobiście (w pełni rozumem ) - bierz! jeśli chcesz dobrego syntetyka - Coli 476 jest za pół ceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wiem, wiem, że wysyłka +25. Z drugiej strony za przesyłkę z SCS płacę niewiele WIĘCEJ więc to chyba nie problem. Myślałem nad coll-eżką ale coli jest zawsze a #16 jest już tylko na zatoce lub amazonie, czemu pewnie w jakimś stopniu zawdzięcza swoje błogosławieństwo. Ale tam. Co będzie. Miałem brać coś z linii SV lub Z ale toto też jest cały czas dostępne a i finansowo to toszeczki inna liga. Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 #16 na Wyspach to nie jakiś ewenement - u nich ten wosk jest w ciągłej sprzedaży ale jak już pisałem, ciekawość i chęć wypróbowania w pełni rozumiem - właśnie dla takich ludzi jest to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ktory z woskow dodo wybrac do czarnego lakieru?? lepiej brac wersje pro?? szukam czegos na lato - chce porownac z natys blue, lusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Meguiars Endurance High Gloss = Gold Class Endurance Tire Gel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Gold Class Endurance Tire Gel !!!!!!!!!! Mega wydajny!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 oba to jedno i to samo ? Meguiars Endurance High Gloss to chyba Gold Class Endurance Tire Gel w nowym opakowaniu, ale wole sie upewnic [ Dodano: 27 Grudzień 2011, 19:59 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zna ktos moze maszyne Rupes DA Bigfoot RU-LHR 21E? Skok 21mm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Czy wie ktoś coś na temat testerów producentów Poorboy's oraz Finish Kare? Już od dłuższego czasu nie ma większości z nich na stanie w sklepach. Czyżby to koniec wypuszczania oryginalnych testerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ale sprawdzałeś ofertę sklepów czy pytasz pro forma? Tu widzę całkiem sporo z interesujących Cię testerów: http://www.mrcleaner.pl/przetestuj-c3697.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Eryczek, a prawie przy każdym widnieje napis BRAK. Piszesz pro forma ? Czy sprawdzałeś dostępność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Sorki Masz rację. Ja się obkupiłem w Dodo Juice i mnie niczego nie zbrakło. Na FK i PB nie zerknąłem na dostępność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Makki, zrobiona dla Scholla, cena niby miała oscylować w granicach 350E, nazwa to DA Big Foot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 No właśnie, ofert sporo, ale same braki, no, prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Cześć! Czym waszym zdaniem najlepiej dbać o powierzchnie chromowane? Jest to tak jakby rdza... osad a nie chciałbym popsuć + troszkę swirli Po głowie chodzą mi produkty Autosol, Mothers, Meguiars i 1z Einszett Chrompflege. Pozdrawiam, Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Co byś nie wybrał będzie ok ale tylko w połączeniu z mozolną pracą na takim elemencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzięki Minetoo Element zawsze można ściągnąć Korci mnie to 1z jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W takich miejscach mozesz sobie pomoc czyms takim: Napewno zaoszczedzi to Twoje rece troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzięki _Makki_ Ciekawa rzecz tylko szkoda ,że na wiertarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 to wkretarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 czy u naszych forumowych sprzedawców można zanabyć wolfgang fuzion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Maru 123, to żeś dowalił....teraz go będę szukał do kolekcji z resztą wolfa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 czy u naszych forumowych sprzedawców można zanabyć wolfgang fuzion? Gdzień widziałem - czekaj czekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Grudnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Gdzie kupic IPA'e ? (izopropanol/Alkohol izopropylowy) szybko tanio i pewnie Najlepiej kilka litrow i na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi